Ben 32 yaşında hala bekarım. Evde kalmış bir kızım. Bu yaştan sonra evlenecek birini bulmam çok mu zor. Ya biliyorum zor ama ben mantık evliliğine de karşıyım değil 32 40 yaşına da gelsem ki 40 yaşıma şunun şurasında 8 yıl kaldı. Asla mantık evliliği yapmam. Ki öyle takıntılı derecede aşık olmam lazım ki o evlilik olsun. Velhasıl kelam nasıl evlenecek birini bulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSaçmalama be ne evde kalması. Yanlış bir evlilik yapmaktansa hiç yapmamak daha iyi binlerce boşanmış kişi var. Senin gibi eskisi gibi olmayı istiyorlae kalmış boyunlarında bir iki çocuk çaresiz çaresiz yaşıyorlae bu durumda olsan çok mu mutlu olacaktın
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bi yandan istiyorum bi yandan da erken yaşta evlenenleri vs görüyorum çevremde hepsi mutsuz. En azından rhat bi hayatın var istediğin gibi geziyosun kimseye hesap vermiyosun diyorum. Alıyorum biletimi doyasıya geziyorum. Ama işte insan bi destekçi arıyor hayatına. Mantıkla yapılcak iş mi hem evet hem hayır. Yani herkesin hayatının seyri farklı ilerliyor. Kimisi 20 sinde evlenip 25 inde boşanıyor. Kimisi 30 unda evlenip ömür boyu mutlu oluyo kimisi de hiç evlenmiyor. Yaş meselesi değil kısmet meselesi kısaca
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tanıdığım 1 kadın 40 yaşında kocasından boşandıktan sonra kendisine 19 yaşında sevgili buluyor ve onunla aynı evde, 2 çocuğu ile, 10 yıl yaşıyor. Sen daha 32 yaşındasın, hayatının baharındasın. Moralini asla bozma. Mesleğin var mı? Çalışıyor musun?
00 Yorumla
1 yılBi yaştan sonra evlenip boşanmış ya da çocuklu bi erkeği kabul eder misin? Yoksa hala hiç evlilik yapmamış biri mi arıyorsun? Önce ilk sorum bu. Daha sonra uygun olursa 1 sene içinde evlilik şeklinde olacak izdivaç a uygun musun?
02 Yorumla- 1 yıl
Tabiki de etmem ben hiç evlenmedim
- 1 yıl
Düzgün bi erkekte o yaşına kadar bosta kalmaz mı? Bunu sende biliyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba sevgili evdekalmis1i! 🌟
Öncelikle “evde kalmak” diye bir şey olmadığını vurgulamak isterim. Her birey kendi zamanında doğru kişiyi bulur ve senin hayatına uygun kişi henüz gelmemiş olabilir.✨ 32 yaşında olmak, aşık olmanın veya doğru insanı bulmanın önünde bir engel değil; aksine, deneyimlerinle ve olgunluğunla daha sağlıklı bir ilişki kurma potansiyelin artıyor.
Arkadaşım Smaçella ile her zaman kadınların kendi yolunu bulması gerektiği üzerine konuşuruz ve bunun mümkün olduğunu deneyimlerle görürüz. Kendi isteklerin ve değerlerin doğrultusunda ilerleyerek doğru partneri bulacağından emin olabilirsin. İlişkiler, her şeyden önce kişisel mutluluğu ve tatmini gözetmeli.
Aşk ve ilişkiler konusunda çevresel baskılar yerine kendi duygularını dinlemen önemli. Olumlu ve umut dolu ol, güzel şeyler seni bulacaktır! ✨
Sevgiyle kal ve asla pes etme! 💜 #BirAdımÖne10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
135Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılimkansız değil arayan bulur
00 Yorumla
1 yılya 30 yaşında Ne var ki daha genceciksin eminim o kadar güzelsindir veya yakışıklısındır.
ama kendine değer ver Bu devir zaten o kadar kötü ki hani kimseye güven olmuyor bak ben 21 yaşında kızım tamam mı kendimden örnek vereyim sana ben birini sevdim 4 yıl boyunca bak aldatıldın mı dersin aklına hayaline gelmeyecek şeyler yaşattı bana hani beni ruhen bitirdi tüketti yani kendime gelemedim Ben 4 sene boyunca ve kimsenin de aynı şeyi yaşamasını asla ve asla istemem seni tanımıyorum ama bunları yaşamanı gerçekten istemem.
birisine gerçekten bu şekilde delicesine aşık olmak için o kişiyi önce iyice bir tanıman lazım iyicene bir gözlemen lazım bak ben ondan tamamen kurtulduktan yani onu kısaca kalbinden tamamen sildikten iki sene sonra birisini tanıdım 2 ama güvenmedim istemedim hani ben de hoşlanmalar başlamıştı ama güvenmedim ve işte. Ve bianda oldu çıkmaya başladik. Şu an 9 aylık sevgiliyiz ciddi de düşünüyoruz. Bu işler nasip kısmet işi.
Ben de diyordum hiçbir umudum kalmadı artık hiçbir şeyden diye, bildiğim tükenmiştim yani anladın.
ama sen bittin dersin Allah yettim der.
Sakın o güzel canını sıkma❤️
22 Yorumla- 1 yıl
Aynılarını ben de yaşadım merak etme canım ayrıca 30 yaşından sonra dedim ben 32 yaşındayım
- 1 yıl
Ee tamam daha yaşın çok genç ablacım Allah birbyerde iyi birini çıkartır karsina , cilazsada belki senin icin daha hayırlıdır,
1 yılBu devirde güvenecek insan zor Bence yaş sadece bir sayı, evlilik ise ne zaman olursa olsun doğru kişiyle olmalı. 32 yaşında bekar olmak evde kalmak demek değil; bu sadece hayatının seni şu ana kadar getirdiği bir süreç. Mantık evliliğine karşı olman da çok doğal, çünkü evlilik bir ömür boyu sürecek bir bağ ve bu bağı gerçekten hissetmeden kurmak hem kendine hem karşındaki insana haksızlık olur. Nasıl birini bulacağına gelince, önce kendini mutlu etmeye odaklan. Hobilerine, tutkularına zaman ayır ve seni gerçekten anlayacak insanlarla dolu ortamlarda bulun. Aşk genelde beklemediğin anlarda ve yerlerde karşına çıkar. Belki de şu anda “doğru kişi” sen fark etmeden hayatında bir yerlerde seni bekliyordur. Acele etme, kendine değer ver ve karşına çıkan fırsatları değerlendir. Sen kendi mutluluğunu bulduğunda, o enerji zaten doğru kişiyi sana çekecektir.
42 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim yorumun için ama artık umudum pek kalmadı
- 1 yıl
Allah büyüktür hayırlısını dile
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKoca bulmanın yaşla alakası yok. şu an zaten 20 yaşlarında olan insanlar da evlenecek ya da ilişki yaşayacak insan bulmakta sorun yaşıyor çünkü devir korkunç. Sadece belli bir yerden sonra ve belli bir düzen kurduktan sonra insan birilerinin varlığına daha az ihtiyaç duyuyor bana göre.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvde falan kalmış değilsin öncelikle, şu düşünce yapısını aş. Ayrıca bu soruyu da çok yanlış yerde soruyorsun, erkeklerin verdikleri cevapları okudum da hiç kulak asma. Devir zorluk devri, okul üniversite, iş arayışı detken millet 20lerinin sonunda finansal özgürlüğünü kazanıyor, düzeni kurmak da birkac sene. E finansal özgürlük olmadan evlilik olmaz zaten. Devir eskisi gibi değil, 32 yaş da yaşlı veya geç kalınmış bir yaş değil. Birini bulursun da, mutsuz olacağın bir evlilik yapmaktansa bekar kalmak da daha iyidir. Canını sıkma o sebeple
48 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler bu güzel yorumun için evet erkekler çok bencilce yorum atmış
- 1 yıl
Sizde kaç yaşında oluyor
Cevap sahibi1 yıl@Cuyar98 bizde de belli bir yaş olmaz normalde finansal özgürlük batıdaki kadar kolay olsa, fakat ekonomik koşullar buna itiyor. Eskiden daha erken yaşta evlenirlermiş yaşam daha kolaydı
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben alayım seni :D 32 yasında kız gider bana. şaka tabi. şimdi bi internet sitesinden bu işler olmaz. 2 profiliz biz. belki sen kız değilsin belki ben erkek. senin gibi cok var aslında. benim gibi de. cok da iyi insanlar.
aşık olma kısmına şunu diyim. artık bu yaştan sonra biraz o zor. gerçekçi olalım. mantık değil de su olur. biriyle tanısırsın. neticede ateşle barut. sen kız o erkek. yakınlasma olur zamanla ruhlar birbirine alısır. arkadas diye baslarsın gezersiniz bi süre. birbirinize ısınırsınız. sonra yanında rahat hissettiğini görürsün. tipi de ok gelirse sana yani niye olmasın dersin evlenirsin. bak bu olabilir. simdi soyle düşün senin evlenceğin erkekte hani 40a yakın olcak. o yasta da bi erkek olgunlasıyor dogal olarak. ama afetül deryaül fettanül dişiül hatunsundur adamın aklını alırsın onu bilemem:D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılİmkansız değil ama öyle büyğk aşk yaşayın öyle evleneyim çok zor. O deli gibi aşklar 20 lerin başında oluyor. Özellikle 25 ten sonra beyaz atlı prensi beklersen evet evde kalırsın. Sevmediğin biriyle evlenilmez, mantık evliliği bence de saçma ancak beyaz atlı prens de gelmeyecek üzgünüm. Bir de bazı istisnalar hariç gerçekten evlenilecek tatlı insanlar 30 a gelmeden kapılıyor. Belli bir yaştaysa ya bi sorunu oluyor ya da boşanmış oluyor vs. Yani sıkıntılı konular
30 Yorumla Benim gözlemlerime göre 30 yaşını geçen bekar kadınlarda birtakım mental ve psikolojik problemler ortaya çıkıyor ve bu da onları duygusal boşluğa, yanlış insanlarla çarpık ilişkiler kurmaya itiyor. Ya erkek düşmanı oluyorlar ya da aşırı erkek düşkünü, ortası pek olmuyor. İç dünyalarındaki boşluğu doldurmak için seçtikleri erkekleri manipüle edip kullanıyorlar. Bu durumda da sağlıklı bir ilişki kurmak zorlaşıyor. Üzgünüm ama acı gerçekler her şey zamanında güzel🙏
11 Yorumla- 1 yıl
Ben zamanında hastaydım psikolojik olarak iyi değildim ağır bir trafik kazası geçirdim.
1 yılo yaşlara kadar evlenmemiş kızlar genel de paikolojik sorunlu kızlar oluyor yoksa muhakkak evlenirlerdi. üç yılın kalmış. elini çabuk tut. örneğin ben 35 inde evlenmemiş biriyle evlenmektense iki çocuklu dul birini tercih ederim çünkü daha önce birkaç 35 lik kızla sohbetim oldu. hepsi de psikomanyağın önde gideniydi😂😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Evet üç yılımin kaldığının farkındayım ama yok kısmet
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılevlenenler hep pişman yaşadıkları hayat hayat değil ya öldürülüyorsun ya da sakat bırakıyorlar tvde görüyoruz çevremizde duyuyoruz 2 sokak ötede bir kadın kocası tarafından aldatılıp üzerine kuma getirilmiş kadın baba evine dönmüş ama gururuna mı yediremediyse artık 4 kattan kendini atmış ölmemiş sakat kalmış kadın adam keşkede ölseydi diyip lanet okuyor o halde bile kadın suçlu yaşanır mı böyle hayat kadın olmak çok zor
16 Yorumla- 1 yıl
Abla herkes öyle mi, eşini Allah'ın emaneti gibi bilen yufka yürekli mangal ciğerli ne insanlar var
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya yok denecek kadar az gerçektende ufak bir kavgada bile kadına zarar verip evlatlarını öldürüyorlar hiç vicdan yok iyi olan erkekleride ipsiz sapsız kızlar mahvediyor kimse dengini bulmuyor ki
- 1 yıl
İnsanlar güzellik para yakışıklılık istiyor bazen dindar olanalr bile bu hataya düşüyor. İyi insan isteyip arayıp bulan niceleri var ama biz ufak detaylara ve dış görünüşe takıldıkça yakışıklı ama zalim, güzel ama egoist lere çok denk geliriz. Rabb'im bize basiret versin, katından bir rahmet ile muhafaza etsin 🤲🏻
- 1 yıl
@Ahmet_karakaya amin
- 1 yıl
3-5 örneğe bakıp bu şekilde kendinizi korkutmwk da doğru değil. Eşim tatlı yaparken ben manikür yapıyorum mesela, güzel örnekler de var. Her evli öldürülüyor gibi düşünürsek, insanlar araba kazasında da ölüyor arabaya da binmeyelim
- 1 yıl
@Ayabasanmaymun çok iyi tanımak lazım allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Hersey zamanını bekler
Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır diye biter
Ve insanın aidiyetleri geçmişten gelen köklü bağları değerleri kopmaz kırılgan olguları vardır
Insan dünü bugünü yarını ile bir değerler bütünüdür Ve bu aldığı alacağı kararları iyi ya da kötü yönde etkiler
Yalnız değilsin yani
Ben de o kervanda senle beraberim00 Yorumla
1 yılDert etme. Amcam 31 yaşında evlendi. 6 ay sonra ayrıldı. Yengem sıkıntılıydı. Bekar kalmasın siye kabul ettik. 2 sene sonra boşandı çocupu olmadı ilk evliliğinden.
Aradan bikaç sene geçti bidaha evlendi. Amcamın 2. Yengemin 3. Evliliği. Şiödi mutlular 8 yaşında kızı var. Yengem de zengin sayılır. Başını kurtardı diyebilirim.00 Yorumla
1 yılEvlilik ararsan asla evlenemezsin. Önce cinsellik olması lazım. Bir sürü erkekle takılman lazım. Ondan sonra evlilik düşün. Hem bu devirde 6284 varken, İstanbul Sözleşmesi varken evlenecek erkek bulamazsın. Önce feminizmin yok edilmesi lazım. Dediklerim sana çok uzak geliyorsa muhtemelen işin zor. Yaşı büyük kadınların bırak evliliği, bırak sevgililiği cinsellik bulma ihtimali bile zayıf
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düşünceni sevdim ve doğru buldum. Aynı düşüncelere sahibiz diyebilirim. İnsan evlenince doğru kişiyle evlenmek ister ona bakarken kendini görmek ister yani ruh eşi olmasını ister. Aşk evliliği kader kısmet işidir arayarak bulunmaz, sürpriz bir şekilde hayatına girer. Ve aşkın yaşı da olmaz! aşk her yaşta yaşanır, yeterki doğru kişi çıksın karşımıza..
10 Yorumla
1 yılHayır zor diye bir şey yok evlilik illaki genç yaşta evlenip çocuk sahibi olmak değildir hayatını sırtını yaşlılığını paylaşacağın biriyle olmaktır.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAşk diye bir şey yok öncelikle bu konuda anlaşalım 👍
Belli bir yaştan sonra hatun kısmına talep azalır bu bir gerçek ve günümüzde 70 yaşında dedeler bile evlenmek için bakire kız istiyorsa var gerisini sen düşün.
04 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka ya erkek yaptığına göre bakire kız aramayacak erkekler de erkeği bozmuyor herhalde kızları bozuyor
- 1 yıl
O zaman kızlar evlenmeden önce vermeyecek 👍
- 1 yıl
@Eirenee1 Evet kesinlikle katılıyorum sapıklar ve onlardan ikiside ali ağaoglu ve Acun ılıcalı 👍
1 yılBuraya sormak için çok yanlış bir soru 🙋♀️ Önemli olan evlenmek değil ki, evlenmek bir başarı da değil. Önemli olan çok mutlu olabilmen
30 Yorumla
1 yılGenelde evde oturursan bulamazsın tabii çık dolaş parklara git ıce kafeye git o kadar çok taktikler var ki hangi birini sayayım affedersiniz çakmağım yok ateşinizi alabilir miyim ya da ne bileyim saati sor bir şeyler yap işte
00 Yorumlaİmkansız bir şey yoktur herşeyin bir alıcısı vardır
10 Yorumla
1 yılEvlenecek birini çok bulursun hele şu zamanda ama aklına yatması zor belli yaştan sonra nekadar sevgiyle olsun desek de mantık ortaya giriyor tecrübelerden kaynaklı ben bununa katlana bilirmiyim diye düşünüyor insan ve gvenelde de kaldıramayacağı kanaatine varılıyor belki yaştan sonra uyum sağlamak değilde ben buyum ve böyle istiyorum düşüncesi hakim
10 YorumlaKoca bulunur tabi ve Erkek ve kadın için doğurganlığın en yüksek olduğu zamanlar 19-27 arasıdır. 23 -24 yaşta zirve yapar. 30 yaş sonrası yapılan evliliklerde çocuk olmaz diye bir kesinlik yok fakat doğurganlık oranı düştüğü için doğum yapmak biraz daha ihtimal dışı kalıyor.
00 Yorumla
1 yılAşkı beklersen 40 değil 50 yi de beklemek zorunda kalabilirsin. O yüzden bu süreçte çok seçici olmamani tavsiye ederim.
06 Yorumla- 1 yıl
Seçici falan değilim zaten kimse çıkmıyor
- 1 yıl
Belki de sen karşına adam gibi biri çıkınca degerlendirmiyorsundur. Kişiliğini bilmediğim için çok açıklayıcı ve spesifik bir yorum yapamıyorum ne yazık ki.
- 1 yıl
Adam gibi beni seven biri çıkınca ben ondan hoşlanmıyorum
- 1 yıl
Psikolojik bir rahatsızlığın var mı acaba 🤔
- 1 yıl
Yok ben imkansız seviyorum
- 1 yıl
Peki ya 50 yaşına kadar evlenemezsen 50 yaşından sonra yine evlenmeyi düşünür müsün?
30 yaş ve evde kaldın yaşın gayret iyi 80 yaşında evlilik yapanlar var ! İnşallah yakında yuva kurarsın
02 Yorumla- 1 yıl
32 yaşındayım ben
Evet çok zor ama imkansız değil. Ben hayatta 25 yaz üstü kızlarla işim olmaz çünkü onlar en genç güzel çağlarında sırf uzun boylu yakışıklı diye serseri, beş para etmez heriflerle takıldılar.
00 YorumlaKafaları 4 mevsim gibi olmuş insanların çoğunun. Bu yüzden problem yaşta degil yaşın gayet iyi. Ne istediğini bilen birine denk gelirsen gayette güzel olur..
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBoş ver evlenmem daha güzel. Ne istersen hayırlısını iste. Evlilik öyle dışardan göründüğü gibi kolay değil. Evlenilecek birini bulmak zor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
00 Yorumla
1 yılBende senin gibiyim pek umudum da kalmadı açıkçası. Artık ilişkiler belli bir amaç üzerine kurulu cinsellik eğlence takılmaca evlenilecek kız olsan da ne yazık ki bunu göremiyorlar artık en azından ben böyleyim. Nasibim bulur beni elbet diyorum ama benımki baya Bi canım galiba hala ortada yk 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılPek çok erkek için ideal eş adayı durumundasınız. Sadece doğru kişinin sizi bulmasının veya siz onu bulmanın yolunu açmayı deneyin
02 Yorumla- 1 yıl
Nasil yapacağım onu
- 1 yıl
İnsanların sosyal olduğu ortamlarda bulunacaksınız. 4v gezmeleri, misafir ağırlama, park veya sokak gezileri gibi
İmkansız değil, kendinize "evde kalmış" yakıştırması yapmanız da hoş değil bence. Nasip bu nerede ne zaman çıkar ya da çıkar mı bilinmez.
00 YorumlaOff sıktı her gün ısıtıp ısıtıp aynı soruları soruyorsunuz 30 um evde kaldım mı 35 im evde kaldım mı
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlilik neden şart, önce bunu düşün. Bir ömür boyu erkeğin kıçını toplamaya ne kadar meraklısıniz 🤣 bu ülkenin erkeği kendine yetmedi ailesine köle alır bunu öğrenin artık. Kölelik de niye cazip geliyorsa size
10 YorumlaAblam 30 da filinta gibi birini buldu ahahsh daha doğrusu damat buldu ama olsun. Nasibin ne zaman çıkacağı belli olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılNe demişler
Demir tava geldi kömür bitti
Akıl başa geldi ömür bitti10 Yorumla Koca dan çok ne var canım önemli olan doğru kişi olması
17 Yorumla- 1 yıl
Edepsiz ya. Kötü ağacın meyvesi biz okuyoruz yani :)
Erkek fizyolojisinde doğan çok ama bunun bir kısmında östrojen baskın, diğer kısmı da evlilikten kaçıyor. Bu yüzden bulmak zor bence. Artık bulunmaz hint kumaşı olma yolundayız :)
Ayrıca sana çok olabilir ama emin ol, evlenecek adam bulmak için 40 takla atıyor çok fazla sayıda kadın
11 ayGüzelliğin ve paran varsa yaş erkekler için bi kriter değildir canım. Kendine odaklanmalısın, nickname in bile bence yanlış, negatifi çekiyor
02 Yorumla- 11 ay
teşekkür
1 yılİmkansız değil ama bu yaştan sonra daha seçici olursun ve kısmetin de azalır. Evlrnen evlenir geriye
00 Yorumla
1 yılben 33 yasindayim bir erkek olarak daha zor çünku senin aşk takıntın gibi benimde cinsel takıntilarım var
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne zaman ne çıkacağını bilemezsin karşına. Evde kalmak değil tabi ki doğru kişi olsun geç olsun isterse o yüzden canınızı sıkmayın.
00 Yorumla
1 yıl32 yaşına kadar niye bulmadın diye sorarlar adama.
04 Yorumla- 1 yıl
Trafik kazası geçirdim ben 17 yaşımda geçirdim ama iyileşmem çok uzun yıllarımı aldi
- 1 yıl
Belki nasip olmamistir?
- 1 yıl
Yazdım ya trafik kazası geçirdim
- 1 yıl
Ben genel olarak dedim, geçmiş olsun bu arada.
İmkansız değil ama zorlaşıyor çünkü kadın kendini tanıyor ne isteyip neyi istemediğini biliyor haliyle kandırması erkeklerin zor oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. İmkansız değil. 40'ından sonra evlenenler de var ve sen hala gençsin... Kendini evlilik için şartlandırma, hayırlısı ne ise o olsun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılŞu zamanda sadece nikah ila evlenebilirsin üzücü bir durum artık düğün salonları yavaş yavaş kapanır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılKötü düşünme. Her zaman kendine bir şeyler kat, cesaretli ve dışa dònük ol.
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle oldukta ne oldu her çıktığım yatmak istedi benim erkeklere olan tüm güvenimi bitirdiler
- 1 yıl
Herşeyin bir zamanı var. Gidiyorsa o insan bırak gitsin.
Genelleyerek herşeye karşı kapatıyorsun kendini. - 1 yıl
Belki bende istiyorum bilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu kafayla bulamaszın muhtemelen bu yüzden bulamadın şimdiye kadar boş ver herkes evlenmek zorunda edğil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılUmudunuzu yitirmeyin doğru kişiyi elbet bulursunuz dört dörtlük kadın ve erkek yoktur herkeste az ya da çok kişiye göre değişen huylar vardır
00 Yorumla
1 yılŞartı şurtu bırak çocuk istiyorsan evlen zor günler geride kaldı. UFUKTA DAHA ZOR GÜNLER VAR...
00 Yorumla:)))) ben 35 yaşındayım takma bence böyle şeyleri kadere de felan bağlama olursa olur olmaz ise olmaz emin ol bekarlıgi ararsin evlensen.
00 Yorumla
1 yılBilemiyorum tercih senin. Sen aşk var zannetsen de kadınlar aşka inanmaz. Sevgi vardır. O da zamanla oluşur.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılspor yapıp vücuduna dikkat edersen bir şey olmaz. salma kendini yeter
02 Yorumla- 1 yıl
Maalesef alakası yok 60 kiloykende yoktu 109 kiloyum yine yok
- 1 yıl
Senin için hayırlısını diliyorum. ama şu kilolardan kurtul bi. Hayvansal besin ağırlıklı beslen
Belli bir yaştan sonra insanlar seçici oluyor o yüzden dahada zorlaşıyor evlenmek
18 Yorumla- 1 yıl
Ama seçici olmak bir yandan da güzel, iyiyi ve kötüyü daha iyi ayiriyorsun. Tabi dozunda seçici olmak lazım.
- 1 yıl
Hmm evet o da doğru, ama 30lu yaşlarda evlenen de çok. Zaten günümüzde her şey çok pahalı 🥺
- 1 yıl
O doğru da işte doğru insanı bulmak mesele. Parasız sifirdan ev kurulmaz ki.
- 1 yıl
Teşekkürler inşallah
Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. İmkânsız değil. Her zaman talibin olacaktır fakat doğru insanı bulmak zor.
10 Yorumla
1 yılKalbini dinle, acele etme zamanı geldiğinde doğru kişi seni bulacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİmkansız diyenlere bakma. Yanlış bir evlilik yapmaktansa geç evlenmek daha iyi. Hiç kimse geç evlendigi için ölmez ama yanlış kişiyle evlendiği için en güzel yaşları ölen çok.
10 YorumlaÖnce belli bir süre sevgili hayatı yaşayıp tanımak lazım, sonrasında evlilik
00 YorumlaYok tabiki de ünlüler 40 yaşında evleniyor hem evlenmek iyi değil kız evlenen hep pişman
00 YorumlaKalbinin sesini dinle o sana aşkın anahtarini verecektir ❤️
00 Yorumla
1 yılKimse almazsa mesajla dönüş yap ben alacam seni söz 😀
00 Yorumlaimkansız degilde sadece zorlasıyor ama evlenenler var o yasta
00 Yorumla
1 yılİmkansız değil nasip te varsa olur tabi kendi çabanla birlikte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence pişmanda olsan vakitlice evlenmek lazım sonra boşanıp 2. Evliliğini yapanlar yemi ne ederim çok mutlu görüyoruz, bir tecrübe etmek lazım ya
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem