En yakın eczane ve marketi yağmalar gerekli tüm acil yardım malzemeleri, ilaçlar, uzun ömürlü konserveler, kuru gıdalar, bolca su, pil, el feneri ve bazı hırdavat malzemelerini, mevsimsel olarak uygun giyim ürünlerini kapıp en yakın silah mağazasını soyarım. Farklı çaplarda birkaç tabanca, varsa yarı otomatik bir tüfek ve bolca cephaneyi araklayıp mümkün olduğunca şehirden uzakta bir yere giderim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Şehir dışında kırsalda bir yerim var , ayrıca mühimmat silah sağlık su yiyecek ve yakıt önlemlerim var silah kullanmayı çok iyi bilir temizler ve tamir ederim ayrıca elektronik ve mekanik tamirden de anlıyorum tarım inşaat her iş elimden geldiği için sorun çekmem askerî eğitim ve nişancı ödüllerimde mevcut tek sorun açık alanda hazırlıksız yakalanmak olur
Bir zombi salgını olsa kesinlikle izlanda gibi bir adaya kaçarım a nüfuslu ve doğal kaynakları yeterli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dünya'da zombi salgını olsaydı lütfen ilk önce beni bu dünyadan kurtarın diye giderdim bende zombi olurdum yeniliklere açık birisiyim😀😀😀😀😀😀şaka lan jajajajajajaj