BİRAZ FAZLA UZUN OLMUŞ OLABİLİR AMA GERÇEKTEN ÖNERİYE İHTİYACIM VAR HEMDE ÇOK ACİL (ARTIK NEFES ALAMIYORUM)?

Ya arkadaşlar ben asosyalim yıllardır hiç arkadaşım yok bir gün sınıfın en popülerlerinden birnkız geldi dışarı çıkalımmı dedi ve öyle öyle biz kızla en yakın arkadaş olduk. Kız beni arkadaşsızlıktan kurtardı ve gerçekten onunlayken eğleniyordum. Ama öyle böyle değil hani resmen kanka don gibiydik. Sonra diğer sene yine popülerlerden bir kız önümüze oturdu sürekli en yakın arkadaşımla konuşuyor (en yakın a. Diğeri b. Olsun) işte her teneffüs hadi dışarı çıkalım falan diyor. ben kızı istemiyorum ama a istiyor. Böyle böyle ben b ile yakınlaştım sonra a dedi ki biz bu b ile arkadaşlığımızı keselim bizi kötü etkiliyor. Neyse tamam dedim sonraki teneffüs A B ye hadi dışarı çıkalım dedi ve çıktı gitti. Normalde hep birlikte gezeriz bide? Biz böyle takılmaya devam ediyoruz ama işte annem bile b ile arkadaşlığını kes diyor (kötü etkiliyormuş) Sonra a işte b nin eskiden benim hakkımda pek iyi konuşmadığını falan söyledi ben bu b ile bir uzaklaştım. Ama b sürekli bizimle takılıyor. Ben gittikçe dışlanmış hissetmeye başladım biz a ile uzaklaşıyoruz a b ile yakınlaşıyor. Böyle böyle işte okulda ağlayarak serviste ağlayarak evde , duşta ağlayarak çok depresif iki ay geçti bende dedim ben bunlarla arkadaşlığını keseyim yanlızken bile daha mutlu olurum. Neyse bir hafta ben bunlarla bir teneffüs e bile çıkmadım ama sıkıntıdan öldüm. Ama a halada her teneffüs hadi dışarı çıkalım demeye devam etti ve böyle olunca dışarı çıkmak istemeye başladım ama dışarı çıkarsam yine o depresif zamanlara dönücem. Ama bir düşününce şu an (mesela bugün) Okula giderken bile ağlıyorum. Hatta bugün nefes alamadım ayağa bile kalkamıyordum. Yani eskiden okuldan dönünce şu an ise okula giderken ağlıyorum ve her günüm sıkıntı, arkadaşsızlık ile geçiyor. NE YAPMAŞIYIM LÜTFEN BİRİ BANA BİR ŞEY SÖYLSİN NE YAPACAĞIM HAKKINDA HİÇBİR FİKRİM YOK. Konuştuğum herkes a nın pisliğin teki olduğunu düşünüyor sadece piskoloğum arkadaşlığa devam etmem gerektiğini söylüyor ve olayları detaylı anlattığım tek kişi o. Bu arada a harbinden beni önemsiyor o bir hafta boyunca onla konuşmamama rağmen hala beni dışarı çıkarmaya çalışıyor.

BİRAZ FAZLA UZUN OLMUŞ OLABİLİR AMA GERÇEKTEN ÖNERİYE İHTİYACIM VAR HEMDE ÇOK ACİL (ARTIK NEFES ALAMIYORUM)?