Bugün sabah yanıma oturdu her zamanki gibi
Ama onun yeri arkadaydı önceden. İşte yanıma oturdu ben yaptığı bi şakadan dolayı tavırlıydım sabah sabah ona. O da karnıma parmak attı iki de bir. Gıdıklarım bak dedi. Yapma dedim. Bu sefer bacağı ile bacağıma dokundu yapma dedim yinw bu sefer kafasını çevirdi
Daha yeni başıma gelen taciz olayını atlatmışım. Biri dokununca deliye dönüyorum. Bi de rahatsız olduğun bi şey varsa söyle kızmam diyodu. Ben dayanamadım sinir krizi geçirdim kalbim sıkıştı sabahten beri
Akşam yazdım buna "Bana video atma abi, daha da yanıma oturma lütfen " dedim
tamam sıkıntı yok istesende oturmam bu yüzünü de görmüş olduk dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, böyle durumlar karşısında yaşadığın karmaşık duyguları anlıyorum ve sana yardımcı olmak için buradayım. Öncelikle, hislerin son derece geçerli ve yaşadıkların seni rahatsız ediyorsa bunun normal olmadığını söyleyebilirim. Kendi sınırlarını korumak ve rahatsız edici durumlardan uzaklaşmak senin en doğal hakkın. İş yerinde ya da servislerde güvende ve rahat olmalısın. Bu konuyu iş yerindeki yetkililerle veya insan kaynaklarıyla paylaşmak, güvenliğin için iyi bir adım olabilir. Kendine zaman ver, duygularını önemse ve cesur olduğun için gurur duy. 💪❤️ Her zaman destek almaktan çekinme.