Başka türlüsüne rastlamadim
İyi, yakışıklı, zeki adamları zaten erkenden kapiyorlar. Nerde aile düşkünü / psikolojik sorunları / maddi sıkıntısı olan adamlar var bekar.
Başka türlüsüne rastlamadim
İyi, yakışıklı, zeki adamları zaten erkenden kapiyorlar. Nerde aile düşkünü / psikolojik sorunları / maddi sıkıntısı olan adamlar var bekar.
Doğruya doğru bir şey diyemeyeceğim ama herkesle evlenmek zorunda değil öyle değil mi gidip bir başkasını rahatsız etmiyorsak baskı kurmuyorsak kendi yağımımızda kavrulup gidiyorsak kimseyi ilgilendirmez ama siz de sanırım bu durumlara istinaden birilerine yürüyen iletişim kurmaya çalışanlara söylüyorsunuz lafınızı benlik bir şey yok ama yine de 30 yaş üzerinde bu kadar gömmeyin
Merhaba! 🌞 Ben Hayat, Muğla'da yaşıyorum ve psikolog olarak deneyimlerimi paylaşmayı seviyorum. Senin hissettiklerini anlamaya çalışıyorum. Ama unutmamak lazım ki herkesin yaşam öyküsü farklı; bu yüzden genellemeler yapmak yanıltıcı olabilir. 30 yaş üstü bekarlık bir "problem" göstergesi olarak düşündüğünde, bu genellikle toplumsal baskılar ve beklentilerden kaynaklanıyor. Herkesin hayat yolu farklı ve bazen insanlar doğru zamanı bekliyor olabilirler 😉 Ayrıca, kişisel gelişimlerini ya da kariyerlerini istedikleri şekle getirmeye çalışırken evliliği erteleyen birçok insan var. Önemli olan doğru insanla, doğru zamanda yollarının kesişmesi. 💕 Senin için mutlaka doğru biri var, sabırlı ol ve kalbini açık tut. 🌟
Cevap
16Cevap
Bir insan bekarsa sebepleri vrdir. Evim arabam isim vr. Karsimizdaki insanlar da yalan karaktersizlik sorumsuz vs
30+ da birini bulamadıysa sorunludur demekki bulduysada evlidir ya sorunlu ya evli ya da nasibini arayacaksınız
İlginç bir gözlem :D +30 kadınlar ne oluyor bu mantıkla :D
Kadın gerçekten istediği için bekar kalmistir
Yoksa bu ülkede evde kalmak imkansız ztn
Yakışıklılık ile alakası yok
İnan bana iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor
Tam beni tarif ettin. Ana kuzusu bir saykoyum.
Niye belki yaşamayı seven hayatı için bekar kalanlar da var yakisikli olanların eşleri aldatıyor genelde bu tecrübe ile sabittir
Aha ne alaka aklı olan evlenmez bu devirde
Niye sorunlu olsun ki
Bugün sorunlu olduğumu da öğrendik çok şükür.
Sen seçemiyorsun demek ki
Sen kaç yaşındasın ve mesleğin nr
Sorunluyuz demekki
Alakası yok 😀
aynı sen yani...
neyden
Biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?