İstanbul'da iki kez motosiklet kazası geçirdim.
2 motorsiklet kazağımda da haklı olmama rağmen
Ne bir mahkeme yapıldı doğru düzgün ne de polis olay yerine gelip tutanak tuttu.
Trafikte olmaması gereken kişiler bakkaldan ehliyet almış gibi araç kullanıyorlar.
Sadece bununla kalmayıp diğer insanlara ve sivillere saygısızca ve hakaret dolu davranışlarda bulunuyorlar.
Bir de olayı kaba kuvvete dökmeye çalışıyorlar.
Böyle bir ortamda durumları analiz etmenize rağmen araç alır mıydınız?
Bir senaryo yazıyorum böyle bir senaryoda neler yapardınız yorum olarak aşağıya yazınız. !!!
Evlisiniz ve eşiniz ve çocuklarınızla trafikte seyir halindesiniz ve birisi sizin aracınıza çarptı. Bununla yetmiyormuş gibi bir de size hakaret ediyor küfür ediyor ve kaba kuvvet kullanmaya kalkıyor.
Böyle bir durumu kimse eminim ki yaşamak istemez ama bu Türkiye'nin acı bir gerçeği
Bu senaryoya benzer vakaları gördüğümde beni araba almaktan vazgeçiyor.
istiyorum ki önce bu trafikteki eşkıyalar birbirlerini yesinler birbirlerinin üzerine gazeteler serilsin ki sonra soyları kuruduktan sonra bu tiplerin
Anca o zaman trafige cikabilirim
Daha bugün bir yaya geçidinden karşıya geçecektim trafik polisi ise ileride bekliyordu 4 araç durmadı ve trafik polisi ise hiçbir şekilde müdahale etmedi 5inci araç durdu sonra karşıya geçtim yani durumun analizini siz yapın artık
Diğer yandan araç almamamın diğer bir sebebi ise
Sigorta ve vergi olayları çok abartılı ve adaletsiz bir ülkeye vergi ödemek kesinlikle istemiyorum işini doğru yapmayan bir polis memuruna buralardan vergi gitmesini istemiyorum böyle bir polis memurunun çalışmasına devam edilmesini de istemiyorum. Millet birbirini yerken aracın içerisine telefonunu ile oynayan polis memuru istemiyorum.
Şurada Özel güvenlikler telefonla oynansa hemen işinden edersiniz bunları polis için niye yapmıyorsunuz yoksa akrabanız olduğu için mi torpil ile girdiği için mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer