Arabalar Arabamla İstanbul turu yapsam? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vay be adam ne yakışıklıymış der misin 🤔 Güncellemeler+1 yıl Koltuklar deri içi han gibi 🤔 Güncellemeler+1 yıl Yük dolu 2 tır bağla arkasına tam gaz devam Arabamla İstanbul turu yapsam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Eskişehir'e de uğra beni de şaşırt. 0 0 Yorumla
Lalaloveme Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Araba senin yakışıklı olup olmadığını belirlemez yüzün belirler. Araban yakışıklı diye sende yakışıklı olmazsin? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi şaka yaptım Zaten 🤔 Yorumla
Muratyavuz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Arabanla yakışıklılık arasında nasıl bir bağ buldun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Benim G Klasseye yaklaşma alırım anahtarını 😎. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Onu toz eder üstüne de beton atarım 😀😀😀 Yorumla youblowmymind +1 yıl :D tabiii Yorumla Soran +1 yıl 😡😡😡😡😡😡😡 Yorumla youblowmymind +1 yıl Japon arabalarından Supra'yı severim o da eski kasası Paul Walker da olan. Yeni kasası beş para etmez benim gözümde. Yorumla youblowmymind +1 yıl Bak Nissan Gtr'da iyi. Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni Supra çöp kendine yazık etti Japonlar da benim favorim LFA , NSX, Typer, GTR, Fairlandy Z, RX7 , WRX, EVO,,,🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eskişehir'e de uğra beni de şaşırt.
Araba senin yakışıklı olup olmadığını belirlemez yüzün belirler. Araban yakışıklı diye sende yakışıklı olmazsin?
Öyle tabi şaka yaptım Zaten 🤔
Arabanla yakışıklılık arasında nasıl bir bağ buldun
😀😀
Benim G Klasseye yaklaşma alırım anahtarını 😎.
Onu toz eder üstüne de beton atarım 😀😀😀
:D tabiii
😡😡😡😡😡😡😡
Japon arabalarından Supra'yı severim o da eski kasası Paul Walker da olan. Yeni kasası beş para etmez benim gözümde.
Bak Nissan Gtr'da iyi.
Evet yeni Supra çöp kendine yazık etti Japonlar da benim favorim LFA , NSX, Typer, GTR, Fairlandy Z, RX7 , WRX, EVO,,,🙂