Kız sen çok iyi birisin ama pek elektrik alamadım diyorsa Israr etmenin anlamı yok o işten bisey çıkmaz değil mi?

30 yaşındayım instagram üzerinden bir kızla konuşuyordum bir süredir. Ablamın bir arkadaşının kuzeniymis amacım görücü usulü evlilikti. 10 gün boyunca gayet kibar ve ilgili konuştum hiç umursamazlık yapmadım. Bugün de buluşmaya gittik öğlen vakti olduğu için karnı da aç olabilir diye güzel bir mekan tavsiye ettim orada buluştuk yemek yedik sohbet falan ettik. Sohbet boyunca da konusmalarima dikkat etmeye çalıştım yemeği falan hep kibarca yedim acele etmeden. Ama ayrıldıktan sonra yaklaşık ben mesaj atmış olmama eve geldin mi diye sormaya rağmen 3-4 saat boyunca mesaj gelmedi. Az önce mesaj gelmiş söyle yazıyor "kusura bakma sen çok iyi birisin gayet de ilgili ve samimi içten davrandın seninle konuştuğuma tanıdığıma çok memnun oldum. Umarım çok mutlu olursun." Ben çok beğenmiştim kızı olmasını çok istemiştim üzüldüm tekrar yazsam bisey değişir mi tipimi beğenmediği çok açık başka bir kusur islemedim çünkü her şeye dikkat etmiştim. Neyse bosverin son sigaranizi benim için yakın bende yakacağım birazdan bu mevzu da burada kapansın gitsin.
Kız sen çok iyi birisin ama pek elektrik alamadım diyorsa Israr etmenin anlamı yok o işten bisey çıkmaz değil mi?