Evlendikten sonra çalışmak istemiyorum ama günümüz prensesleri hayat müşterek diyor?

Kadın işte çalışır yorulur eve gelir yemek yapar temizlik yapar çocuğa hamile kalır onu taşır onun altını temizler yedirir giydirir yıkar erkek işten gelir koltuğa atar kendisini göbeğini kasır yemek nerde der nesi müşterek madem erkek bende evde hanım olmamış istiyorsa iyi para kazansın çünkü çalışmak istemiyorum evlendikten sonra haksız mıyım

Bu olay şöyle başıma geldi birisi var dedi ki niyetim evlilik bu şekilde görüşebilir miyiz sonra başladı ben dedim ki ev işlerini bolurusurz karşıda ki kişide dedi ki hayır ben kadın işi yapmam vs maaşını sordum o da söyleyince o zaman olmaz dedim o maaşla ev gecindirilmez diye düşündüm dedim teşekkür ederim olmaz dedim sonra bana paragöz bir kadınsın dedi bende dedim ki paragöz değilim ama evlendikten sonra çalışmak istemiyorum o da bana hayat müşterek dedi bende tembel karı istemem dedi sonra ustta yazdığım yazıyı ona dedim ben aynı kucakta fazla karpuz tasiyamam ev işleri çocuk bakımı istersen paran olacak benim çalışmamam lazım o da sende yok kaldı ki ben aptal değilim bekar hayatimdaki rahatlığı birakipta evleneyim

Haksız muyum kizlar

Evlendikten sonra çalışmak istemiyorum ama günümüz prensesleri hayat müşterek diyor?