Güncellemeler
1 yıl
Memurlar bu konuda bir sey yapmiyorlar, boyle sorunlu odalar varmiş.
Kyk odamda ki kızlar ile tartıstım, bu nedenle oda degistirdim. Bu arada odadan gondersikleri 6. kisiymisim. Yeni odadamda banyoya girecektim , bi fark ettim şampuan tuhaf kokuyor, kullanmadım tabi. Gördügüm herkese koklattım, sonrada memurada şampuanı koklatım, icine çamasır suyu katılmış. Memur herhangi bir sey yapamayız , sen bunu tuvalete dök dedi.
Tek sevindigim sey allahin sevdigi kuluymusum ki hemen fark ettim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayy inanmıyorum ya ne kadar iğrenç insanlar var karaktersizlet. Sende gizlice onların odalarına gir çamasır suyu dök şampuanlarına.
Bu onların yanlısı, aynı yanlisa düşersem benim onlardan farkım kalmaz.
Onlar kadar kötü ol sende ne olacak. Ben olsam yapıştırıcı dökerdim direkt. Çamasır suyu kokudan anlaşılır
Gece uyurken fotolarını cek itiraf sayfasına at ŞAÖSŞAÖMXPWKDĞWLDĞQLX
İyi geçin eski oda arkadaşların yapmistir
Eminim , lakin insanların bu kadar gözünün dönmesi igrenc
Sampuanini dolabına koy
Evet, oyle yapiyorum artık
Yinede dikkatli ol yani kullanmış olsan mahvolurdu
Sende onlarınki idrar koyabilirsin.
Kavga et
Sen koymuşundur iftira atıyorsun derler , baska bir odaya gectim, karsilasinca da gormezden geliyorum. Kimsenin hakkı kimseye kalmaz.
Şikayet et
Memura gittim, bir sey yapamayiz dedi
O uğraşmak istememiş. Nasıl yapamaz. Gelip odaya uyarabilirdi. Bir daha böyle bir şey olursa uzaklaştırma alırsınız disipilin cezası dese kşmse yapamaz
Memurlar başlarından hep salıyorlar, sorun olursa hemen odanı degiştir diyorlar. Ben gidiyorum odaya baska biri geliyor, ayni seyler tekrar yasaniyor. Bu odadan ayrilan 6. kisiyim, yerime gelen 7. sinin Allah yardımcısi olsun.
Kötüymüş gerçekten ya
Yuh artık