Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar unutmuşum söylemeyi sadece patilerini çamaşır suyuyla siliyorum vucudunu asla yıkamıyprum ama suyla açıp lifle köpürterek ve hemen suyla yıkıyorum
Arkadaşlar kedim tuvaletin içine yatmayı çok seviyo kakaya basmadığını zaman sorun olmuyo silip geçiyoruz ama içiyle oynayınca yıkasak da koku çıkmıyo. kaç kere sabunla sürtüyorum o koku gitmiyo bu yüzden zaten arada bir yapıyo elini soktuğunda azıcık çamaşır suyu ve banyo lifiyle ellerini siliyorum. tahriş olmasın diye bol suyla yıkıyorum ama kokusu kalıyo. bi de patilerini yalıyo ya zarar verir mi ona. en azından başka koku çıkarıcı bir yöntem varsa söyler misiniz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tavsiye etmem. İyi durulamazsan kedin zehirlenir. Ufak bir açık yarası varsa yine zehirlenir. Patileri çabuk kurur ve yürürken acı çeker.
kediler çok çabuk allerji olurlar.
çok sakıncalı.
Teşekkür ederim yapmamaya özen göstericem
camasir suyu zararlidir ya kiyamam uzuldum vala :(
Kedimin eli