Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. canım söyle :D hayat böyledir bazı şeyler kızlara gider bazı şeyler erkeklere. misal kızlara araba kullanma işinde genel olarak kötüdür. arabayla hız yapma istekleri olmaz. tamirat işlerini kendisine yakıştıramaz. cocukken araba ile oynamazlar. erkeklerde barbilerle oynamazlar tamir etmeyi severler. kimisi avcılık. hız yapmayı araçlarla.
hani bunun altındaki gerekçeyi öğrenmek istemeni de anlamadım. şundan desem ne olcakki. hiç düşünedim acıkcası. bi gün erkek gibi gir bi topluma hani filmlerdeki gibi. erkek olarak tanıt kendini öyle giyin. erkeksi davran. 2 tane sakal takma. sonrada diğer erkeklere aşlkım diye hitap et ve yaşayarak gör olacakları:D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde, gizli gay olayı zannedildiğinden de fazla. Bu yüzden insan ister istemez, acaba buda mı, diye düşünebiliyor. Şahsen ben ne kadınların , kadınlara, nede erkeklerin , erkeklere, öyle hitaplar etmesinden hoşlanmıyorum. Kadınlarda da acaba. Diye düşünmüyorum değil. Devir öyle bir devir ki, herkes den şüphelenir olduk. Ayrıca canım kelimesi, kötü bir kelime olmadığı gibi, yanlış anlaşılmaya müsait bir kelime değil. Kendimden küçük yeğenlerime falan, canım derim arada, ama yinede acaba yanliş anlar mı diye düşünmüyor da değilim 😄😆 peki neden canım diyorum. Canım kelimesi, ciğerim, böbreğim, canım, canımdan bi parça anlamında söylenen iltifat kelimesi. Samimilik belirtir. Eski işyerinde bir ustam da bana gülüm diyordu arada 😅 bende acaba diye düşünmedim değil 😆 bir keresinde işyerinde ki bir abiye, tamam canım demiştim, canını yiyim demişti 😅😄😆 aşkım kelimesine gelirsek o daha yanlış anlaşılmaya müsait 😅 Suriyeli bir iş arkadaşım bana aşkım demişti, millet gülme krizine girdi. Sonra ben dedim ki. Aşkım kelimesi Türkiye'de sevgililer ya da karı koca birbirine söyler dedim. Millet yanlış anlar dedim. Adam bilmiyordu. Habibi kelimesinin Türkçesi zannediyor. Habiballah peygamber efendimizin lakabıymış. Öyle dedi 😊 bende Türkiye'de türkler yanlış anlar, Arapları bilemem dedim. Adam araptı bilmiyordu. Neyse. 😅
50 Yorumla
1 yılNasıl demiyor. @bynarcos @tenedos @ZzAllalone @Gof34 @SaykoMann @sefa_klc @ByBrawo niye demiyorsunuz :D
927 Yorumla- 1 yıl
Evet diyin bakalım nasıl olucak dkkddkkd
- 1 yıl
Skskkskskdkd allahım
- 1 yıl
- 1 yıl
@вуηαяcσѕ Nerdesin bebeğimmm
- 1 yıl
KSLSKSKLSKDOD mükemmel
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat Canım desek suç denesek suç karar ver hayat'cım
- 1 yıl
@ZzAllalone yav sen hatunun göreceği şekilde diyon gizliden desene saşldkas
- 1 yıl
Yanlız istenince birbirinize ne güzel şeyler diyormuşsunuz kdmdmd
- 1 yıl
@yeterhayeterhayat Sen şunu baştan desene çabuk özele koş 😂❤️
- 1 yıl
Gençler noluyorr
- 1 yıl
Demek ki diyormuşuz
- 1 yıl
Baya diyorsunuz flfşlfkdkdk
Gizli Üye(30-35)1 yılAmaann odun bunlar odun. Erkekler eşlerine diyebilsinler de o yeter vallahi. toplumumuz oldukça agresif zaten. Sokaktaki erkekler köprüde karşılaşmış keçiler gibi her an birbirlerine toslamaya hazır... sinirli gergin bi milletiz. Erkegin gözyaşı bile hoş karsilanmiyor kaldı ki arım balım peteğim gülüm çiçeğim aşkım canım vs vs vs desin. Ama esasen ben de demem hemcinsime böyle şeyler. Olsa olsa canim derim bacim derim, ne aşkı? Di mi ama. Her hitabın bir muhatabı var. Ve dostum dediğim kisi benim aşkım değildir 😅😌🤷
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısın kskskdkdk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılErkek adama aşkımlı konuşmak yakışmaz çünkü :D
32 Yorumla- 1 yıl
Yakışır yakışır kdkdkdks
- 1 yıl
sdfsdfasx
1 yılBen kadınların o tarz laflarına karşılık vermem. Hiçbir kadına e.. nayinin dümbeleği gibi aşkım, canım, bebeğim, kuzum vs. demem. Dediler de noldu hepsi yılanın hası çıktı. Erkekler de ciddiyet gereği demesinler zaten.
41 Yorumla- 1 yıl
Ah be
Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. Bizde hoş görülmez o tarz şeyler. Sevdiğimizi bile söyleyemiyoruz birbirimizi. "Seviyom lan seni ş*refsiz" tarzı şakayla karışık şekilde söyleyebiliyoruz ama ciddi ciddi karşımıza alıp seni seviyorum desek "çok seviyosan git g*tünü s.. tir aq" diyolar kdksjsj
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. İyi ki demiyoruz hatta bana kalsa kadınlar da demesin birbirlerine
68 Yorumla- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
E zaten öyle kızlar
- 1 yıl
Birbirimize reis mi diyek dkdkkdkd
- 1 yıl
Oda zor be
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılBunı şöyle düşüneli ay aşkım tesbihin ne güzelmiş sağol beybisi yerim seni aşkııım arabanı şöyle yapsana aaa tatlış olmuş vs nasıl hitabet olur 🙄🥴
34 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkdkd mükemmel
- 1 yıl
Daha nice şeyler var aşkoo sakalların bıyıkların çok tarz olmuş aşkooo aaay mersi beybisiii 🤣
- 1 yıl
Ksdkkdkdkdkd
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılBenim ilişkimin bitme sebebi buydu. Bu kelimeleri kullanmadığım için sevgimi göstermiyormuşum falan filan işte. Söylemiyorum kardeşim sevgi göstermek bunları söylemekle ifade edilebilecek şey değil sadece
12 Yorumla- 1 yıl
Haaa lan soru başlığını yanlış okudum. Kız arkadaşıma neden aşkım canım tarzı şeyler söylemiyorum olarak anladım
- 1 yıl
Sorun değil dkkdkd
erkekler böyle şeyleri söylemiyor çünkü belki garip görünmekten korkuyorlar ya da toplumda “erkek adam böyle konuşmaz” gibi bi algı var. ama onların sevgisini gösterme şekli farklı mesela lakap takıyorlar, dalga geçiyorlar ya da direkt yanında oluyorlar. onların aşkım’ı kanka işte 😝
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKizlarda demesin. Kari koca miyiz sevgili miyiz? Askim, bebegim, canim, kuzum diyen kizlar bana asiri itici ve samimiyetsiz geliyor. En son hadise ve seda bakinin youtube da roportaji vardi yeni. orada da ikisi de birbirine askim askim deyip durdular. Videoyu bitiremedim. Kanka dersin, ismiyle hitap edersin ama bana bu hitaplar itici, samimiyetsiz, sululuk gibi geliyor.
30 YorumlaKizlarin demesi de bize tuhaf geliyor. Hele el ele tutuşup gezmeleri yok mu 😂 elime bir erkek eli değse kendimi kötü hissederim
31 Yorumla- 1 yıl
Msksksksksk
Ay mahalle abisinin etrafta "aşkım sigarayı uzatsana" dediğini veya yandaşlarına "akşama mevzu var bebeklerim 💗💘" diye mesaj attığını düşünemedim.
11 Yorumla- 1 yıl
Skkdkdksks güzel olurdu
1 yılDesinler tabi madem prenses olmak istiyosun o zaman prenses gibi davran!!!
31 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkdkd
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. ahaha sevgimizi lan kardeşim topragim ortagim gibi sozlerle gosteriyoz gosteriyoz biz
35 Yorumla- 1 yıl
Hmm mantıklı
- 1 yıl
Tövbe estağfurullah
- 1 yıl
Tennk youu
Gizli Üye(25-29)1 yılGay miyiz biz :D Ortaokuldaki bir anımdır müdür yardımcısı sınıfımıza gelmişti sınıtaki kızlara sormuştu siz neden koridorda el ele yürüyorsunuz diye sonra beni gösterip adımı söyleyip bakın adamın kaç tane arkadaşı var hiç el ele yürüdüğünü görmedim ve ya aşkım bebeğim dediğini duymadım siz neden böylesiniz? Demişti o an geldi aklıma :D
10 YorumlaArkadaşlığın yakınlığına göre bence o, bizim 4-5 yıllık arkadaş ortamında balım vs. diyoruz birbirimize gülüyoruz.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar tatlııı
- 1 yıl
Tamam tamm dkkdkdk
Kimse hemcinsine velev ki bu erkekse duygularını çoşturan ona karşı kabartan sözler sarf etmek akılsızca nonoş değilse tabi şimdi lgbt liler kızacak lanetli topluluk
40 Yorumla
1 yıl
Bizim ortam o konuda biraz ters biz kızlar birbirimize erkeksi lakaplar takarken erkekler kız gibi seslenir ya wkskdkfkg
20 Yorumlaahahah çok zevkli bir şey bence herkes yapmalıı
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle kdkdkdkd
1 yılKulağımda erkek sesiyle bu sözler canlanınca midem bulandı :D
21 Yorumla- 1 yıl
Bi an benim de skkdkd
1 yılKavgada söylenmez la. Arkadaşlarımı düşündüm şimdi de.. fjdejehd
25 Yorumla- 1 yıl
Dlldldldldldl
- 1 yıl
Hani, ben erkk erkeğe söylennleri de sevmem. kanka, reis, panpa falan. dişlerim gıcırdamaya başlar.
- 1 yıl
Sende hiçbir şeyi svemiyon ama
- 1 yıl
Genelde mesafe adamıyımdır evet. Buna rağmen, iletişim kurabilen, dost olan, hatta aşık olup evlenen birilerinin olması garip :)
- 1 yıl
Hmm
- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılKadın daha eğlenceli, erkek daha ciddi olduğu içindir sanırım.
22 Yorumla- 1 yıl
Sert erkek yani hm
- 1 yıl
Aynen yavrum
1 yılBizi gay sanarlar o zaman. Bir erkeğe aşkım desek cinayet bile olabilir
21 Yorumla- 1 yıl
Hmm olabilir
Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Demesinler ya bence hiç hoş gelmiyor kulağa, kadınlarında kendi aralarında bu kadar saçma hitap kelime kullanmasını sevmiyorum. Benim bu kelimeleri söylediğim tek kişi kızım yani, aşkım, çiçeğim falan ona diyorum
10 Yorumla
1 yılKız sus demesinler sizde iyice zıvanadan çıktınız ha 😂
21 Yorumla- 1 yıl
Dldldldkldldks
1 yılBence maskulenlikleri konusunda özgüvensiz oldukları için.
En basit örneği çocukluktan beri öğretilen "erkek adam ağlamaz" sözü mesela ağlamak gibi normal bir duyguyu feminenlik olarak tanımlayarak bunu kötü biseymis gibi gösterilmesi
Hayır yani herkes duygu gösterebilir ve göstermeli bu sizi daha feminen yapmaz yapsa bile feminenlik kötü bişey değildir
Bu dengennin sağlanması gereklidir diye düşünüyorum20 YorumlaSahte olmadigimiz icin.
Kadinlar surekli birbirine canim diyor, 2 gun sonra canim dedigi dunyanin en kotu insani oluyor.32 Yorumla- 1 yıl
Cok dogru konuştun nmillet birlikte buyudugu bebekligimin bile birlikte gectigi cocukluk arkadasini bike satiyor 1 gunde siliyor durudk yere ve umrunda olmuyor kizlar cok şerefsiz duzgun birkac kisi varsa da karsimiza çıkmıyor ya yalniziz ya da şerefsiziz
1 yılbir anda gözümüze yumruk yememek için demiyoruz ayrıca toplumda herkes kibarlıktan anlamıyor bazılarına anladığı dilden konuşmak lazım
30 YorumlaBence demesinler hiç hoş durmuyor bir erkeğin başka bir erkeğe aşkım bebeğim bir tanem falan demesi 😝 çok itici bence ayrıca çok mu önemli bu anlamadım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gizli gay'lar diye zannedilir genelde o tabirler. Erkeğe yakıştırılırsa eğer toplumun çoğunluğu Puştluğu propaganda yapıyor demek diye anlaşılabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAhahhahahah
Düşünsene
Bebeğim pes atalım mı ya?
Aşkom olur da gece agalarla maça gıtcem ben.
11 Yorumla- 1 yıl
Kdkdldldldld
1 yılBen diyorum. Bazen linç yiyorum. Sevgi kızlara mı ait? Sarılırım da, kalp atarım da.
40 YorumlaBen hariç hiç kız kankası olmayan bir erkek kankam vardı o kadar uzaktı ki bana bile daşşanı yerim gardaşım diyordu
41 Yorumla- 1 yıl
Lskdkdkdkdkdkd oha
erkekler canım cicim demez senin taş... larını yerim boynuma dolarım gibi sevgi sözcükleri kullanır aralarında :D
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDiyene denk geldim ama sayıları az sanırım skdlmsşdl
21 Yorumla- 1 yıl
Hiç denk gelmedim dkdkkdkd
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkek arkadaşına "gülüm" diyen erkek.. Eğlenceli olabilir aslında
30 Yorumla
1 yılManyak ruh hastası garı. Öyle şey denir mi hiç
30 Yorumla
1 yılKadınsı iltifatlar olduğu için. Bizde güzel kardeşim canım kardeşim sevgili kardeşim gibi sözcükler daha çok kullanılır
10 YorumlaDiyorlar ben eşimin telefonunda en yakın arkadaşıyla konuşurken kuşum seni çok özledim dediklerini duydum birbirlerine inanamadım
10 Yorumla
1 yılTam da erkektir yani y**** var ya Yumuşak et değil ki aşkım Aşkım gece s**** geçeriz bizi ya of Amma da boş
10 Yorumla
1 yılYakışı değil. Bizler destanlarla kahramanlıklarla büyüdük.
20 Yorumla
1 yılKadınlar çünkü birbirlerine hitap etmeyi seviyorlar. Onlar hor görünmüyor. Ama erkekler dediği zaman biraz yumuşak gibi oluyorlar. Dışarıdan farklı gözle bakabilirler.
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Erkeklerde geylik yapıyo yaa jdjenf kızlarda lezlik yapmıyor bu durum ama erkeklerde yapıyo maalesef. Bırakın birbirlerine küfretsinler dokunmayın onlara 😂😂
07 Yorumla- 1 yıl
Sky kim kız
- 1 yıl
Heee kdkdkdkdkd en iyisi brandon
- 1 yıl
Küçükken hiçbirine aşık değildim öyle düşün kdkdkdkmd
Aslanım koçum yiğidim deriz, bizi bozar böyle sözler..
10 Yorumla
1 yılDemek ki aşkın anlamını daha iyi biliyorlar diyeceğim de buna kendim bile inanmadım. 😂😂
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sizin yüzünüzden 😃 öyle tatlış olamıyoruz maalesef prenses diyorsunuz hemen 😂
10 YorumlaKanka erkek evladına öyle dersen adama gay gözüyle bakarlar. Ben saçma buluyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
1 yılEekekler yanlıs karşılıyor o tarz sözleri bazıları sevgilisine bile demiyor
10 Yorumla
1 yılBöyle kisiler gay’dir bence 😂 şakası bile beni kuşkulandırır 🤨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler arasında herşeyin gay olmaya dair bir belirtisi olur bu da o yüzden bi de toplumda erkekler de ciddi baskılar ve duygu bastırma yönünde teskinlerle büyütülüyor o yüzden olabilir
12 Yorumla- 1 yıl
Aslinda gaylik dusuk olarak goruldugu icin
Cevap sahibi1 yıl@babilotito olabilir
Ben bizim ekiptekilere öyle sesleniyorum ki 😁😁😁😆
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Canım ve Bebegim kelimelerini kullanırım bir erkek için samimiysen
10 Yorumla
1 yılBunları diyene acımadan koyarlar.. önlerindeki aletleri silah yerine geçer.
10 Yorumla
1 yılÇünkü gereksiz cinsiyet kalıpları ve yargılarından ötürü
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılYok ya boş ver demesinler recona ters olur 😂
11 Yorumla- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bak Adamdan anlayanın hali beklentisi bir başka oluyor yani adam deyince kömür gözlü havuç.. burunlu hophop ton ton kardan adam bahsetmiyoruz
1 yılDüz düşünen odunlar ordusu olmasalar çok güzel olacak hersey
10 YorumlaBiz erkekler o kadar güzel canlılar değiliz öyle hitaplara gerek yok "kral" yetiyor bana
10 YorumlaMakarasına dıyen arkadaş grupları var fakat benim tarzım değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Siz reis diyin tabii piremses olmak isterseniz o başka 😅
10 Yorumla
1 yılNiye diyelim guzum sizin gibi mis gibi hatunlar varken
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılBunları söylersen sana takılacak lakap bellidir çünkü 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Nedir erkekten erkege bebeğim lafını duydum çünkü
1 yılÇünkü ben erkleklere yakiştiramiyorum böyle laflari
10 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası