Dünyada ki en güzel sevgi cümlesi bence. Sık sık söylemek, sık sıkta hep duymak isterdim. Ama kimi tanıdıysam tam tersi davranışları olduğu, sevgiyi hep küçümsediği, tahrip ettiği, alay konusu ettikleri için, bu cümlelere garezi olanları hayatımın hiç bir alanında bir daha yaklaştırmıyorum 👌
Genellemeden nefret ederim yani bir iki odun bazı kadınlara değer vermiyor seni seviyorum demekten bile aciz sonra tüm erkekler duygusuz, aşktan anlamaz vb yani tüm erkekleri aynı gören kadınlara artık bir şey bile demek istemiyorum ama kusura bakmasınlar, kendimi o bahsettikleri erkeklerle aynı kefeye koyamam. Soru için kısaca şunu diyebilirim bu tür erkekler yani adamın karakteri özü bu her ne kadar iyi bir şey olmasada yani o tür erkekler kısaca odun.
Erkekler daha çok korumak, sahiplenmek ve sevdiği kadın için birşeyler yaparak sevdiğini gösteriyor.. Duygusal cümleler daha çok kadınlarda oluyor... Her erkek öyle değil ama çoğunluğu böyle yani..
Biz ilişkimizde birbirimize neredeyse her gün ve bazen günde birçok kez söyleriz. Çoğunlukla ilkini de ben söylemem. Hep sevgilimden gelir. Diğer konularda odun olmasının açığını kapatan bir şey herhalde.
Sevgiye veya o cümleye ne kadar bağlı olduklarına göre değişir. Bazısı sadece gerektiğinde soyler, bazısı ise ağzından düşürmez. Genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.
Valla bende kendiliğinden söyleyen var hatta sırf bunu söylemek için bile arar 🧿 Sorudaki gibi adamlar ya duygularını belli etmeyen cinsten ya da sevmiyor bu kadar basit
söyleyince ruhunuz huzur bulur ego tatmin olur bi taraf kalkmaya başlar (demiyorum) sonra kaprisler tripler kendini tanrıça sanmalar sonra terkediliş daha sonra kimse beni sevmiyor diye gel burada ağla. bunu duyma çabası ilişkide sizi zinde ve duyarlı kılıyor ilişki yürüyor. bak gördün mü söylemesek sizin için daha iyi