Hadlerini bildirmelisin. Bu zor gelebilir ama baştan bunu yapmazsan ilerde çok pişman olabilirsin. Eşin seni gerçekten seviyorsa ve dediğin gibi donup kalmışsa senin hakkını savunmana karşı çıkmaz diye düşünüyorum aksi takdirde erkenden boşanmak daha iyi olabilir çocuk yoksa hele ki hiç bekleme...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanmak lazım
01 Yorumla
Soran1 yılBelkide
1 yılEşim olsa ve böyle bir şey yapsa pısırıklığından bir daha ben ne onu ne de ailesini isterim.
03 Yorumla
Soran1 yılAma boşanmak okadar da kolay bir şey değil maalesef :(
- 1 yıl
Evet boşanmaya karar vermek evliliğe karar vermekten daha zor. Özellikle kadında ekonomik özgürlük yoksa.
Soran1 yılMaalesef öyle
boşa gitsin başlarım eşe arkamda durmayacaksa neye yarıyor
111 Yorumla
Soran1 yılAilem mani oluyor
Soran1 yılÇok denedim onlarda bunu nırmal gören insanlar
Soran1 yılEn nefret ettiğim insan türü kendini geliştirememiş cahil toplum dönüp dolaşıp ortasına düştüm 😭
Soran1 yılMesleğim yok ama kendime bakabilicek işler bulurum ama izin vermezler
Soran1 yılmaalesef ailem destek olmuyor olmasınlar önemli değil ama köstek olmasaydılar bari ben herşeyi tek başıma haklederdim ama maalesef izin vermiyorlad
Soran1 yılAmin inşallah çok sağol
Görüşmessin o eve gitmezsin bir daha bunları yapabilirisn sen
01 Yorumla
Soran1 yılGörüşmüyorum ama hala çok zoruma gidiyor bugün bile eşimle kavga ettim bu yüzden akiamdan beri ağlıyorum
Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Eşin böyle yaptıysa ayrılmak için neyi bekliyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılAilem izin vermiyor
Soran1 yılÖyle :(
1 yılO evi terk ederdim ve tekrar gitmezdim eşim de ne yapmak isterse onu yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılburada ayrıl diyenlere aldanma eşinde sarsılmış durum da eşine destek cık başka ev bulun kendinize.
05 Yorumla
Soran1 yılAyrı evdeyiz zaten ama o hep böyle hiç arkadaşda durduğunu görmedim hep üç maymunu oynuyor istememde boşanamam zaten bu okadar kolay değil maalesef ama çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yıleşinle konuş cesaretlendir yol göstericisi ol
Soran1 yılÇok denedim eşşeğe altın kemerle vursan eşşek yine eşşektir kocama eşşek demek istemiyorum ama durum bu
Cevap sahibi1 yılanladım bırak kocan kendi gözünü kendi açsın
Soran1 yılBence bu yıllar sürer o anlayana kadar ben eriyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılOnların desteğini ihtiyacı vardır susuyordur pasif biridir. evliliğimi gözden gecirirdim
05 Yorumla
Soran1 yılUnutmayıyorum seviyorumda ayrılamıyorum çok kötü durumdayım
Cevap sahibi1 yılSormadın mı neden tepki vermedin diye
Soran1 yılSordum dona kaldım diyor ama ertesi gün tekrar ailesinin evine gitti amcasıyla hala yanımda araşıp konuşuyorlar
Cevap sahibi1 yılPasif erkek inşallah çocuk yapmadın
Soran1 yılYapmıştım altıncı ayda karnımda öldü ve bu durumu yaşadığım sırada henüz kırklıydım
Niye kovuyorlar evden sebeb ne
11 Yorumla
Soran1 yılKocamla ilgili ikinci eş şakası yaotılar bende kızdığımı belirtim böyle şakalar erkekler için normal dediler bende kabul etmedim seslerini yükseltip hakaret etmeye başladılar sustum korktum sonra da kovdular beni evinden
1 yılesimden de bosanirim
13 Yorumla
Soran1 yılBoşanamıyorum ama babam izin vermiyor ama unutmayıyorumda napıcam bilmiyorum :(
- 1 yıl
hmm zor bacim isin
Soran1 yılmaalesef
1 yılEvden çıkar gider o kocayı da başardım
01 Yorumla
Soran1 yılGidemiyorum
1 yılBöyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum
03 Yorumla
Soran1 yılİnşallahta olmaz
- 1 yıl
başlıkta yazılan oldu mu olmadı mı.. anlamadım
Soran1 yılOldu maalesef
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇıkar giderdim, o adam dan koca olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılGidemiyorum
1 yılDirek annemlere gider boşanırdım
01 Yorumla
Soran1 yılAilem izin vermyior
Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Eşinle ne bileyim adamlığından şüphe ederim
02 Yorumla
Soran1 yılBende ediyorum çoğu zaman
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılBosanirdim babam da onları yaşanmazdı muhtemelen
05 Yorumla
Soran1 yılBabam kayın pederinde baban sayılır bir tokatta atabilirdi bunda ne var dedi bana :(
- 1 yıl
Açıkçası üzüldüm... Boşan abla
Soran1 yılmaalesef elimde değil
- 1 yıl
Neden ömür boyu nafaka alırsın korkuyor isen devlete sığınırsin
Soran1 yılAilemden korkuyorum ve çekiniyorum izin vermezler boşanmama bu onlar için geçerli bir sebep değil ve maalesef eşimle sevgiliydik severek evlendik sözde o yüzden hiç izin vermezler
Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı. Bir daha yüzüne bakmaz boşanırdım
05 Yorumla
Soran1 yılKocamla ilgili ikinci eş şakası yaotılar bende kızdığımı belirtim böyle şakalar erkekler için normal dediler bende kabul etmedim seslerini yükseltip hakaret etmeye başladılar sustum korktum sonra da kovdular beni evinden
Soran1 yılmaalesef öyle
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBu durumu yaşamış olamazsın değil mi?
025 Yorumla
Soran1 yılYaşadım maalesef :(
Cevap sahibi1 yılBöyle saçma bir duruma nasıl bir şey neden olmuş olabilir
Kocanın arka çıkmaması ayrı
Kovulman ayrı şaşılacak şey
Ya doğum yapmak üzereyim ya da yeni yaptın diğer taraftanda
Soran1 yılDiğer taraftanda derken anlamadım
Cevap sahibi1 yılYani kovulmandan bağımsı olarak
Ya hamileliğinin son zamanlarındasın
Ya da yeni doğum yaptın demek istedim
Neden öyle bir şey yaptılar ve kocan olacak sünepe arkanda durmadı
Soran1 yılEvet o sırada altı aylık hamileydim karnımda öldü bebek ve bu durumu yaşadığım zaman henüz kırlıydım
Soran1 yılAmcası olucak pislik eşime ikinci eş şakası yaotı bende kızdığımı belirtim bütün aile ğstğme geldi bunda ne var erkekler birbirlerine böyle şakalar yapabilir normal dediler kabul etmedim sesleri yükseldi hakaret etmeye başladılar sonrada kovdular
Cevap sahibi1 yılSaçma sapan bir durum olmuş
Peki şimdi durum ne? Neredesin
Soran1 yılmaalesef kocamlayım ne ayrıla biliyorum ne unutabiliyorum bu durumu
Cevap sahibi1 yılSeni halletmeyen ve koruyamayan bir adam
Bu kötü
Nerede yaşıyorsun
Soran1 yılİzmirde
Cevap sahibi1 yılAilen yakında değil mi
Neden seni halletmeyen adama dayanıyorsun
Eminim hiç bir şekilde artık onu istemiyorsun
Soran1 yılSeni halletmeyen derken beni nasıl halletsin anlamıyorum
Cevap sahibi1 yılHaketmeyen demek istedim telefon o şekilde düzeltmiş
Cevap sahibi1 yılSen buradasın o nerede peki şimdi?
Soran1 yılDiğer odada yatıyor bu konu üzerine kavga ettik
Cevap sahibi1 yılKavga etmekte haklısın
Aslen nerelisin kocan
Soran1 yılKocam diyarbakırlı
Cevap sahibi1 yılBelli kökenin doğu olduğu
Ya sen?
Soran1 yılBenim ailemde doğulu ama ben 17 senedir İzmir’de yaşıyorum hiç gitmedim otaraflara
Soran1 yılOkadar pis insanlar varki nefret eder oldum orada yaşayan insanlardan zaman geçtikçe daha çok nefret ediyorum
Cevap sahibi1 yılO yüzden onlara göre sorun yok zaten
Peki ona yaklaşırken özel anlarımızda nasıl dayanıyorsun
Zor olmalı
Cevap sahibi1 yılNefret etmekte çok haklısın zaten
Cevap sahibi1 yılUyudun mu yoksa
Cevap sahibi1 yılAzsana bana özelden
Cevap sahibi1 yılNeyse
Sohbetteymişsin zaten
İyi geceler
Umarım her şey gönlünce olur
Gizli Üye(25-29)1 yılYüksek miktarda tazminatla boşanma davası
03 Yorumla
Soran1 yılmaalesef ailem izin vermiyor
Cevap sahibi1 yılKefenle geldim kefenle giderim hesabı işte bu yüzden kadınların gerçek meslek sahibi iş sahibi olmadan evlenmelerine karşıyım kadınlar birey olabilmeleri lazım kendi ayakları üzerinde durabilmeler kendi kararlarını alabiliyor olmaları lazım! Ne olması lazım illa birisini çıkıp öldürmesi mi lazım? Yahu ben baba olsam birisi benim kızıma kötü davranacak kapının önüne koyacak ben sessiz kalacağım çok saçma ya neyse yaşamda başarılar diliyorum herkesin kendi yaşamı kendi kararı kendi tercihi
Soran1 yılAynı fikirdeyim de maalesef hayat okadar kadının üzerine geliyor ki maalesef her şey çok zor
Gizli Üye(18-24)1 yılNapardım takılırdım sokakta
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yaşicam sokakta
Cevap sahibi1 yılVererek
Cevap sahibi1 yılKalbini
Gizli Üye(30-35)1 yılKimbilir ne yaptın ki adam arkanda duramadı
01 Yorumla
Soran1 yılBir sorsaydın önce yargılamadan
Seni mi kovdu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Erkek misin diye sor bi
023 Yorumla
Soran1 yılmaalesef öyleler
Soran1 yılEvet yarın için korkar oldum hiçbirşeyin garantisi yokmuş gibi hissediyorum ailemle konuştum ama bunu normal görüyorlar onlar da boş ver sus otur evinde diyorlar 😭
Soran1 yılÖyleymiş öyle düşünüyorlar aksine bir ömür mutsuz olacağıma bir sene mutsuz olur atlatırım bence bende bilmiyorum kafam bok gibi oldu artık
Soran1 yılUmarım çözülür çok sağol
Soran1 yılBende sanmıyorum ama elimden pekte birley gelmiyor sadece kendi kendimi yiyip bitiriyorum
Soran1 yılAslında çözüm aramayı bıraktım ben ayrılmak istiyorum ama bir tarafım hala seviyor gibi de gerçi sevmesemde ayırlamam da işte of okadar karma karışık durumun içindeyim ki sadece karar dünüşüp o anı sürekli yaşıyorum
Soran1 yıl*kara kara
Soran1 yılİşte benim sorunumda bu ne karar verebiliyorum nede bağırıp çağırıp ağlamayı bıraka biliyorum çoğu zaman içimde haykırıyorum bazende eşime anlatıp haykırıyorum ve sadece kavga ediyoruz asla anlaşılmıyorum çok sıkışmış hissediyorum kendimi
Soran1 yılBilmiyorum işte ayrılmak birazsaha ağır basıyorda ayrıldıktan sonra ailemin evinde kaldığımı düşünmek daha çok boğuyor beni
Soran1 yılBu arada domaltı ne ya ne kadar güzel bir insansın aslında ismin sana çok ters
Soran1 yılBenim sorunum çözülmez biri çözülse öbürü patlıyor sen anlat sıra sende
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayrılık
02 Yorumla
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim. dua et
Abdulkadir geylani duası oku
1 yılAyrılırdım
01 Yorumla
Soran1 yılElimde değil
1 yılSebebi varmısmı ona göree
018 Yorumla
Soran1 yılAmcası ikinci eş şakası yaptı yanımda biz daha ikinci senemezi doldurmadık evleneli kızdığımı belirtim bunda ne var gayet normal erkeklere böyke şaka yapılması normal dediler bende kabul etmedim sesler yükseldi hakaret etmeye başladılar ben korktum sustum vs vs sözde dona kalmış ama asla inanmıyorum hiçbirley olmamış gibi ertesi gün sohpet etmeye kahkahalar atmaya devam ettiler
- 1 yıl
Abla haklısın kesinlikle boşa adamı ömür gecmez onla🤍
Soran1 yılElimde değil ailem izin vermiyor ve bu olayın üzerinden beş ay felan geçti hala unutamıyorumok ağrıma gidiyor napıcam bilmiyorum
- 1 yıl
Kac yaşindasin
- 1 yıl
Kendin gecinebilecegin işin var mı
Soran1 yılmaalesef çalışmama izin vermiyor kocam 23 yaşındayım
- 1 yıl
Ya da o anda kocan anlayamamistir morali bozul olabilir ondan sonra tepkisi nasil şuanda kötü mü
- 1 yıl
Yaşın kücük degil ailene karsi cikip kendine is bulabilirsin bulasikcilik dahi olsa
- 1 yıl
Tabi eğer kötü bi durumdaysan kocanı al karsina acikla durumu belki özür diler
Soran1 yılOda öyle söyledi oanın şokundaydım dedi ama sonra onlarla konuşmaya devam etti hesap bile sormadı kendi annesini babasını geçtim amcasına dahi eşimin ğzerine nasıl yürürsün demedi anlamıyor ona göre o haklıymış yaşadığım durum kötüymüş ama benim susmam gerekiyormuş susaymışım başıma bu gelmezmiş
Soran1 yılTek söyledğim şeyde eşimle böyle şakalar hoşuma gitmiyor biri benim adıma böyle ikinci eş şakası yapsaydı kabul edermiydiniz dedim yükselmeye başladılar ben kadınım ya onlara ters bu durum
- 1 yıl
Narsist bu adam sanırsam
- 1 yıl
Bu tip insanlar kendini hep haklı görürler dedigim gibi aileni karsina alip bosanman tek care, yoksa 1 ömür heba olur
- 1 yıl
Kesinlike sen haklisın, birde hamils bir kadina nasil bunu yaparlar anlayamiyorum cidden
Soran1 yılYok hamile değildim bebeğimi yeni kaybetmiştim kırklıydım
Soran1 yılMahf ettiker hayatımı iki senedir evliyim iki yolda ömrüm bitti resmen sanki herşeyimi kaybetmiş gibiyim
- 1 yıl
Çok zor ülkede bir cok bu durumu yaşayan kadın var umarım kurtulursun, Allah yardimcin olsun
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılbosanma garantili olay
05 Yorumla
Soran1 yılBoşanamıyorum
- 1 yıl
niye
- 1 yıl
ailene ne ya senin hayatin su ailelerinizin sizi bu kadar etkilemesine izin vermeyin kocaman insanlarsiniz cocuk degilsiniz
Soran1 yılmaalesef bu kadar kolay değil
Aile & Toplum konusunda 817 cevap paylaştı. Saçma bi olay olmuş
01 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
Uykun yoksa konusalim?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEşimi kölem yapıp ailesinin gözüne sokardım
05 Yorumla
Soran1 yılÇok denedim ama olmuyor aileci
Cevap sahibi1 yılO zaman 2 yol var. Biri seni arzuladığı için kölen olacak diğer yol da dışarda sana tapan bir köle bulacaksın ve eşini sonra pişman edeceksin
Cevap sahibi1 yılEşini kölen yap derken peşinden koştur anlamında değil cidden kölen yap
Soran1 yılTövbe yarabi
Cevap sahibi1 yılNoldu
Eşimden ayrılırdım
05 Yorumla
Soran1 yılOkdar anlatıyorum ki anlamıyor aksine kendi mağdurmuş gibi yapıyor
Soran1 yılDeniyorum ama olmuyor unutamıyorum iki gün geçiyor tak yine kocamın orada mutfakta oturuyorken onların üstüme yürümesini sindiremiyorum kavga ediyoruz
Boşarım
01 Yorumla
1 yılEvden cikar kacardim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası