Bana kimse çalış ya da çalışma diyemez
Canım isterse çalışırım istemezse çalışsam
Evi gecindirmek erkeğin görevi..
Canım isterse çalışırım istemezse çalışsam
Evi gecindirmek erkeğin görevi..
Bu adalet anlayışın ne kadar doğru bilmiyorum ama bana dediklerinin doğruluğu yarı yarıya gibi geliyo. Artık tembel erkek daha fazla hatta. Önceden kadınlar erkek eline bakardı (ki çok saçma) şimdi erkekler kadınları sömürmeye calısıyo. Benim karsıma cok cıktı. O yüzden kadın erkek diye ayırmayalım bence, tüm calısmayanlar tembel oldukları ve bir hedefleri olmadığı için çalışmıyor. Çok şaşırıyorum, benim annem ev hanımı olmasına rağmen eve iş alır, kendi üretir satar falan. Üstelik 3 cocuk yetistirirken yapar bunları. Örnek bir sürü var. Baba parası yiyenler ya da koca parası yiyenler de çeşmeden su almayı bırakınca ne yapacaklar acaba hic düsünmezler.
İstememek nedir kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar?
Ne istiyorsa onu yapar amaaaaa üniversite okuyup calismaz evde yatarsa söylenirim abi, onca sene okudum demek için mi okudu yani
21 yüzyılda yaşıyor olmaktan daha acı verici ne olabilir di
Evi geçindirmenin erkeğin görevi olduğu yıllarda, erkeklerin 8 cariyesi, 4 karısı vardı. Tek karıya bakmak zorunda olunduğu yıllar 100 yıl önceydi yavrum, değiştir bu kafayı
Hep boş yapiyosun
Cevap
5Cevap
Helalinden kazanıp ve namusunu iffetini koruyarak çalışmasına izin veren erkek.
Tercihi kadına bırakan erkek.
İster çalış ister çalışma diyen erkek.
Ben çalışmasın diyorum ne gerek var kendisini yormasına. Yatsın evinde dinlensin keyif yapsın hatta yemeğine kadar yapar yediririm tuvalete bile götürür derse k*çını bile sileriz kraliçemiz sonuçta
Abartma sende bee
Sıfır abartı açık açık yaparım
Ben evlenmeyi düşünmüyorum ama çalışmayan birşyle evlenmek mantıklı. Çocuk anasız büyüyor sonra.
Biliyorum.
Meslegi yoksa yorulmasını istemiyorsa o başka ama meslegi isi gucu varken calısmasını istemiyorsa oz guvensiz erkektir, boylelerinden uzak durun amacı sizi kısıtlamak.
İstese onun için daha iyi kendisi bilir
evet erkeğin görevlerinden biri
Ben evde oturan evin hatunu olacak kadin isterim.
İşte gerçek erkek aferin
Cok saol ya bide aferin diyor.
Çünkü prenses erkekler çoğaldı boylesini görünce aferin diyesim geliyor 🤓
Ben bilmem ben ne dersem o olacak.
Tam aradigim erkek heyt be
Iri yari bisey misin sen
Hayır neden
O zaman bana dayanamazsin.. bende her gece verecek hatuna hatun derim 😜
Abazan herif
Evlenince kocana oyle mi diyecen sen isteksiz malakbgibi yatan kari
Calis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?