Kadin çalışıyorsa erkekler ortak hesap mi ister? Bu sekilde yapmak istesem bir erkek kabul eder mi?

Ben evi erkek gecindirsin diye dusunuyorum. Parami da soyle kullanmak istiyorum. Yatirim, cocuklar icin birikim ve kendi ihtiyaclarim icin harcama şeklinde.

Evlendigimde gecime dahil olmak yerine kazancimin bir kısmını altin alayim kenarda dursun. bir kismini kendi kisisel harcamalarim icin kullanayim. Digerini de esimle hesap açalım. Oraya para tranferi yapalim bu da cocugumuzun hesabi olsun.

Ilerde masraflari için, guzel okullara gonderebilmek icin, belki cocuk dogunca bir sure calismayabilirim o hesapta birikmis para bize yardimci olsun. Esim hem evin hem cocugun masraflariyla tek maas olarak zorda kalmasin diye.

Altin vs de yine bizim icin, cocuklar icin, ev araba alirsak onda kullanmak icin. Erkek evi gecindirsin bende kazancimi boyle kullanayim diye dusunuyorum.

Calismasam esim benim maddi ihtiyaclarimi da karsilamak zorunda kalacakti. Ben kendi ihtiyaclarimi kendim karsilayinca kendisine zaten bana harcamadigi para da onda kalmis oluyor.

Ben kendi kazancimi hem kendim icin hemde gelecege, cocuklara, yatirim yapmak icin kullanmak istiyorum. Esimle ortak altin hesabi falan da olabilir ama ben fiziki seviyorum biraz daha. Altini fiziki olarak alirim, ortak kasa falan kiralariz altinlar orada durur mesela.

Erkekler bu sekilde kabul eder mi?

Kadin çalışıyorsa erkekler ortak hesap mi ister? Bu sekilde yapmak istesem bir erkek kabul eder mi?