Uzun konu okuyup bana akıl veren olursa sevinirim 🙏🏻?

Kardeşimle anlaşmak çok zor eğer bir daha kavga çıkarsa annem telefonumu alıp evden atacakmis yüzünüze bakmam vs diyo beddua ediyor ve hakkını helal etmiyormus ben bazı yaşadığım kötü şeyleri anlatsam bana inanmiyolar ve sen hastasın kafanda kuruyorsun sensin kimse sana bişey yapmadı falan diyor hâlbuki ben yalan konuşmuyorum bu taciz vs konuları ama bunları da aşmak zor ve bana bunları yapan kardeşle 7/24 aynı yerde olmak annemden izinsiz bişey yapamıyorum kendime bişey alırsam dahi ona söylemem gerekiyormuş herşeyden haberdar olmak istiyor kardeşimle çok kavga ediyoruz ben kavga büyüsün istemiyorum ondan bişey demiyorum takatım yok ama kardeşim beni kotuluyo annem de bana inanmıyor ve git muayene ol başımı belaya sok falan dedi aslında kendisini dusunuyo bence geldi bana vurdu biraz ve bizi sevmiyorsan diyo git evden defol diyo gidecek inan hiç yer yok ve bir baltaya da sap olabilmiş değilim psikolojik olarak da kötüyüm bazı şeyler beni kahrediyo benim iyiligimi isteyen olduğunu sanmıyorum bazı konularda kendimi de sucluyorum ağzımı tutsaydjm kendimi korusaydim vs vs diye ya da o an olduğunda soylseydim belki inanırlardı üstünde zaman geçince sanki ben uyduruyorum gibi geliyo heralde inanmak da istemiyorlardır zaten normal de de pek anlasamiyoruz ama bu konu ayrı bı olay napacagimi bilmiyorum kimsem yok bana destek olacak sahiplenecek ölürsem diyorum kimsesiz ölür müyüm naparim mesleğim de yok mesleğim olsa uzakta çalışıp yaşayabilir miyim falan diye düşünüyorum ama ne yapabilirim ki bana akıl verin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
Akıl verin lütfen
Uzun konu okuyup bana akıl veren olursa sevinirim 🙏🏻?