Güncellemeler
1 yıl
gerçekten de kimsesizim
Güncellemeler
1 yıl
sevdiğim çocuk vardı arabada
arabada gidiyoruz önde arkanlarım var köyden gidiyoruz taksiciyle. Hakkımda diyo " bu kızı severim ama sersefil kimsesizler gibi buzdolabı gibi soğuk " rezil oldum utyanadım kavga çıktı yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bence uzak dur ondan
duramıoz köydeim annem çok seviyor onu
Kötu demiş dalga geçmek için demişse çok takma klasik amcalar banada severim falan diyor ama bitık yaprak kafalı gibi yapragın anlamını tahmin et hani amcalar çok takma
dalga geçmiyor her zaman diyor. Nefret ediyorum sessiz olmamın yüzüme vurulması veya bu şekilde sevdiklerimin yanında küçük düşmekten
Sende lafını ver
haklısın ama yapcak bişy yok
@Linabozook bekliyorum
Çok güldüm teşekkür ederim 😂
komik mi ya rezil oldum utandım sevdiğim. çocuk vardı
Sen neden sustun iki laf söylemedin
Yavrum çocuğum onu boş ver, seni tanıyan bilir ayrıca sende kendini biliyorsun unut ok
@sarışın97 sonra dediki bende sizinle İstanbul'a gezmeye gelcem ben dedim ki " sen gelirsen ben gelmem. "
İyi demişsin benim amcalarımıda hiç sevmiyorum hep böyle saçma insanlar kırıcı o yüzden ben sildim ailem bile sildi sende uzak dur o adamdan
@sarışın97 uzak duramıyorum annem yüzünden ama saol cidden mağara adamları gibi sinir bozucular
boş ver sevdiğin çocuk seni seviyorsa o adamın dediklerini görmezden gelir sen kafana takma
Amcanız neden öyle şeyler diyor acaba 😃
geriden kalma ondan dolayı ayıptır ya
Pardon, özür dileyerek anne babanız yerine amcanızın evinde mi büyüdünüz acaba
babam vefat etmiş annemle yaşız
Anlıyorum öncelikle babanıza Allahtan rahmet diliyorum. Amcanız biraz düşüncesizce davranmış belki de siz kendi halinde saf bir izlenim bıraktıysanız ne dediğini anlamayacağınızı veya güvenmeyeceğinizi düşünerek söylemiş olabilir. Bunu onunla konuşup sizi üzdüğünü kendisine güzel bir üslup ile söyleyin sizi anladıktan sonra pişman olacağına eminim.
Ayrıca bir başkasının sizin hakkınızda söyledikleri sizi o şey yapmaz.
Ve bir de şöyle düşünün çok daha kötüsü de olabilirdi. Umarım tekrar etmez
Cehilliğine ver.👌
cahıllığıne verimde karizmamı çiziyor rezil rüsva oldum
Aslında kimse sana gülmüyor. Onun cahilligine gülüyor. 👌
yok bana güldüler
S2tir et! Hiç biri adam değilmiş. 🤷
Ben yanlış anlardım
nasıl anlardın ( bende uyuz oldum ya
Sana soğuksun iyot laf sokuyor yani rencide olurdum imsan önünde eski kafa takma kafana ya
Köydekiler yobaz olur zaten hep
valla ya nereye gitsem " soğuksun " vs diyorlar üzülüyorlar acıyorlar akılları yetmiyor her insanın cıvık neşeli güleç olmayacağı
Tatlı dil yılanın deliğinden çıkardır derler tatlı dili laf sok geç gülerek o anlar merak etme sen ezdirme kendini
Zaten yanlış söylemiş