Çalıştıkları için hemen hemen 1 buçuk 2 senedir hiçbirini pek görmüyorum. Abim kuzenim ve eşi. Hep bir arada büyüdük normalde. Ama seneler oldu onalr gurbete gitti ben evde kaldım.21 yaşındayım sigara alkol kullanmam. Onlar hep üçü birlikte takılır istedikleri gibi yaşarlar eşi de çok mutlu çok da seviyorum. Hep daha mutlu olsunlar isterim. Fakat abime destek çıktı herkes her konuda abim yüksek kariyer sahibi şu an onlar sayesinde. Ama ben okul kazandım göndermediler , zorla gönderdikleri okul yaşadığım ilçede afedersiniz k2erhaneden farksız. Bu yüzden bırakıp açık öğretime geçtim fakat ders çalışamıyorum aileme ve bütün sülaleye hizmet etmekten. Çalışmaya da göndermiyorlar , yaşadığım ilçede iş yok iş veren de 2-3 binden yukarı para vermiyor.
Verdikleri parayı zatem ailem el koyacak.
Boş vakitlerimde ders çalışayım diyorum kitap alacak param yok , internetten video izliyorum , test çözüyorum ama odaklanamıyorum yapamıyorum.
Dün bi' muhabbet geçti şakayla karışık benide bı ise alsanız abi dedim , sen önce beyin taktir dediler bana.10 yaşında böyle bi'' şaka da olsa yapılacak kız değilim ben. Muhabbetlerine almazlar beni öz abilerim bunu yapan ya. Öz ailem. Destek olmazlar. Ben büyük hayalleri olan biriydim hiç bişi için umudum kalmadı artık.
Temizliklerini yemeklerini herseylerini eksiksiz yapıyorum fakat hala gelip de bi' ihtiyacın var mı , derdin var mı diye başımı okşayan bile yok.
Üçü beraber gezmeye gitti bi' tanesi de demediki sende yoruldun bunaldın gel bizle hava alırsın vs. demedi...
Dün bulaşık yıkarken yanlışlıkla bulaşık suyunu lavabonun üzerine döktüm diye abimden azar yedim bide üstüne.
Ben onların yolunu bu şeyler için gözlemiyorum. Aileden hissetmek istiyorum kendimi artık, dertleşmek şakalaşmak hatta bi' kere olsun içten bı sarılma istiyorum.
Ne yapabilirim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer