• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evlilik oranları sizce bundan sonra düşer mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Umarım düşer Güney Kore gibi oluruz daha sonra yabancı kadınlarla evleniriz biz de onlar gibi ne güzel 👍🏻
Evlilik oranları sizce bundan sonra düşer mi?
Evlilik Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Yabancı kadınlar da meraklıydı bizim şiddete meyilli erkeklere 😂 genelleme yapmıyorum bu arada ama pek çok erkek de ciddi bir öfke problemi var. Güney Kore de ki erkekler bizimkiler gibi ama sanırım oran olarak bize göre fazlalarmış. Kendi annelerine ve kardeşlerine bile hallenen o kadar s. pkın var ki onlar da. O yüzden kadınların onlarla evlenmeyi bırakması çok mantıklı bir karar olmuş çünkü Kore devleti bile bu meseleyi nüfus oranı düşmeye başlayınca umursamaya başlamış. En azından bildiklerim kısaca bu kadar.

1
    23 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kadınlar yanlış seçimler yaparak yanlış erkekleri tercih ettikleri için öyle benim etrafımda ki düzgün efendi kibar erkeklerin hepsi yalnız sadece serseri p*c olanların sevgilisi var. Bu halen daha böyle devam ediyor ama Evlenemeye gelince düzgün erkek istiyorlar ama bu oynadıkları oyun bozulacak

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Her erkek kötü birisi olduğunu belli etmiyor. Benim son ilişkimde mesela ex bana çok iyi çok efendi çok düzgün geliyordu çünkü diğerleri gibi hemen cinsellik muhabbeti açmıyordu, saygılıydı, üsluplu konuşurdu küfürü alkolü falan yoktu, hayatında tek bir sevgilisi olmuştu o da 7 sene önce, mesajlara hep erken dönerdi, hep konuşmak isterdi benimle, romantikti vs ama sonra bil bakalım ne oldu çok basit bir tartışma da etmediğim bir küfürü etmişim gibi davrandı ve beni tehdit etti. İlişkimiz zaten kısa sürmüştü çünkü ciddi bir öfke problemi olduğunu fark ettim. Beni t*cavüz etmekle tehdit etti, aileme zarar vermekle tehdit etti. Sadece öfkenin sahtesi olmaz, bunun dışında her duygu gizlenebilir yalanlanabilir. O yüzden bu yorumu okuyan bir kız varsa ve ilişkisi varsa veya olduğunda, mutlaka erkeğin öfkesini test etsin.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Ayrıca bir sürü insanla tanışmış biri olarak ( flört anlamında değil ) 2 sevgilim oldu ve diğer tanıdığım erkeklerin yarısı falan zaten en baştan kendini belli ediyordu. Ben asıl efendi gibi davranan erkeklerden daha çok korkuyorum bu yüzden, çünkü onlar daha fena çıkıyor.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Yani bir erkek sırf düzgün " gibi " görünüyor diye bu onun düzgün olduğunu göstermez.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

O yüzden düzgün erkeğin de sayısı pek yok ki ben bile nadiren denk geldim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onu da kadınlar yanlış yapıyor zaten ilk başta sosyal olması lazım insanların yani sosyal medya ile bu iş olmaz ayrıca bir erkek ile arkadaş olman lazım ilk başta o kişiyi tanıman lazım sonra sevgili olacaksın mesafeyi koruyacaksın vs bunu yaparken mesela 5 tane erkek tanıyorsun eleme yapacaksın 1 tane tercih edeceksin yoksa işte 1 kişi üzerinden hemen sevgili olayım gideyim muhabbeti çok saçma zaten

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Sana ne anlatsam boş her zaman kadınlarda hata arayacaksın ve bu kafayla düzgün ilişki hayalleri kuracaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kadınlar erkeği seçiyor yuvayı dişi kuş yapar

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Yuvayı evlenen iki birey yapar bunun cinsiyeti yok. Allah bilir sen erkeklerin aldatmasını da normalleştirirsin şimdi. Böyle senin gibi klişe konuşanlar hep en i. kopuk çıkıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evlilikte sevgi yoksa tabi ki aldatmalar oluyor karşıda ki kendisine iyi ve refah bir hayat sağlayacak maddi kaynak sağlayacak birini bakıyor ama sadece bunun için evleniyor işte aslında ama kafa yine serseri erkeklerde olduğu için de boşanmalar oluyor aşk, sevgi ve sadakat yalan ve kadınlar saf ve masum değiller. Kadınları çok şımarttıklarını düşünüyorum gece mesaisine bile bırakmıyorlardı daha hafif işlere veriyorlardı bunun olmaması gerekir

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Kadın cinayetinin bu denli yüksek olduğu bir ülkede ne gece mesaisi ya senin gibi konuşanlar aklını peynir ekmekle yiyor heralde. Ayrıca evlilik asla sadece aşk üzerine olmaz çünkü insanlar hayatını aşk ile değil maddiyat ile sürdürüyor. Ben hem severim hem de maddiyata bakarım çünkü olması gereken bu. Şimdi ki erkekler de çalışan kadın istiyorlar zaten haklı olarak. Şu " kadınlar serseri erkeklere gider " kafasında olan her hangi bir erkeğin kadınlarla adam akıllı bir deneyim yaşadığını da hiç görüp şahit olmadım. Anca kendi başarısızlıklarınızı karşı cinse maal etmeye çalışıp kırılgan egonuzu tatmin edersiniz. Hem de evlilikte en çok aldatan erkek olduğu halde.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Bazı erkekler nasıl bir karaktere sahip olduklarını kolay kolay göstermez ve ben de çok kişiyle tanışan biri olarak söylüyorum ki en tehlikeli erkek efendi gibi durandır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Maddiyat temelli bir evliliğin sonucu boşanma olur. Serseri erkeklere gittikleri için görememen çok doğal tabi ki yani eğer diğer türlü olsa bunu demek çok saçma olur kendimizi yalanlamış oluruz ayrıca efendi erkekler görece daha serserilere göre kaynak edinmeye daha müsait işlerde çalışır yani para vardır bu yüzden paramızı kullanarak bizde bir şeyleri hallediyoruz. Efendi Erkekler tehlikeli değil sadece karşıda ki erkek efendi olunca kızlar onlara karşı baskın olmaya çalışıyor ama bizim de bir öfkemiz sabrımız var bunu unutuyorlar. Öfkeli olmam da normaldi kız sadece çıkar amaçlı bana yanaşıyordu. Başka zamanlar benimle bir kahve bile içmedi. Sadece çıkarı olunca arayıp soruyor işte. Efendi Erkeklerin en azından parası var ve biz aptal falan değiliz. Bir kadın olmadan da hayatımızı devam ettirebiliriz. Kendileri bilirler tercihlerinin bedelini de ödemiş olurlar.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Bu sana son yorumlarım zaten buraya girecek fazla vaktim yok. Yorumumdan da belli olduğu üzere evlilik maddiyat üzerine kurulu olmalı demedim, hem maddiyat hem de sevgi üzerine olmalı dedim. Çünkü zaten bu zamanda erkekler bile çalışan kadın istiyorlar haklı olarak. İnsanlar normal hayatında da çalışarak geçinirler evlilikte de yine çalışarak geçinmeliler. Sen çok aşığım diyerek yerinde oturursan gökten sana ekmek inmez. Normal bir sevgili yaparken bile ne kadar seversen sev sevgili olduğun kişi club ortamlarına falan gidiyorsa, argo konuşuyorsa zaten sevgili olmazsın mesela, işte bu mantıktır. Evlenen insanların iyi bir işi olan birisiyle evlenmek istemesi de mantıktır çünkü muhtemelen çocuk doğuracaklar o çocuğa ne ile bakacaklar bu şartlarda? Ben bile sırf kendi işim yok diye sevsem de kimseyle sevgili olmuyorum çünkü kendi hesabımı birine ödettirmem, sonra hesap ödediler diye erkeklerin kızların arkasından neler söylediğini iyi biliyoruz. Birinden ne kadar hoşlanmış olursan ol eğer sen sadece sevgiye odaklanırsan, hep yanlış ilişkiler yaparsın ve zaman kaybedersin.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Serseri erkek dediğin tipler kızlara daha çok çekici geliyor çünkü onlar daha atılgan daha cesur oluyorlar. Bunu anlatan erkek psikologlar bile var. Efendi dediğin erkek sünepe gibi duran biriyse pek tercih edilmemesi normal. Hayatımda gördüğüm erkeklerin çoğu da kendisini seven ve mutlu eden, onu borca sokmayan güzel kızlar yanındayken gidip nerede e*kort gibi takılan para yiyen varsa onlarla aldattılar. Sonra ağlayarak sevgililerine geri dönmeye çalıştılar. Yaşadığın ülkeden ne kadar bir habersin bilmiyorum ama kocalar eşlerinin çalışmasını istemiyor, hatta kimisi ısrarla baş örtüsüne sokturup eve hapsediyor, kadının kendi parasını zorla elinden alıyor, evliliğin başlarında çok iyi davranıyorken sonrasında şiddet uyguluyor ve en ufak şeyde aşağılıyor, makyaj yapmasını şöyle böyle giyinmesini istemeyip makyajlı çok açık giyinen kadınlara bakıyor, bu daha çok uzatılabilir. Evliliklerin pek çoğunda mağdur olan taraf kadın. Sen şimdi sırf buna da bir cevap vermiş olmak için " onlar da öyle adamları seçmeselerdi " dersin eminim ki.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Ama işin asıl kötü tarafı bu kadınlar ya genç yaşta evlendiriliyorlar, hatta kendi aileleri bile buna zorlayıp katı aileler kendi çocuklarını öldürmekle tehdit ediyorlar. Veya kız bir hata yapıp sevildiğini sanıp sevgilisiyle ilişkiye giriyor ve hamile kalınca oğlan ona bebeği aldırma diyor. Sonra kızın hayatı kararıyor ve böyle kızları ben kendi çevremde gördüm. Bu yüzden kızlara genç yaşlarda evlenmeyin diyorlar. Mesela Instagram'da ne kadar dolaşıyorsun bilmiyorum ama erkekleri yargılayan kızlar genelde erkekler onları aldattığı ve manipül ettiği için yargılıyorlar. Erkekler ise kızları açık giyindiği için veya makyaj yaptığı için daha çok yargılıyor. Hatta bir erkek aldatır, kadın onu seviyorsa sinirini ona patlatmasına bile katlanır gibi içerikleri sadece erkeklerin yaptığını görüyorum. Kızlar buna benzer çok nadiren içerik üretiyor ve hani az olmasının sebebi de öyle tepki görmekten falan korkmak değil. Çünkü erkeklerin daha çok aldatan taraf olduğu bilinen bir gerçek. Çünkü bizim ülkemizde büyük bir kesim, hatta çoğunluk " erkektir o ne yapsa mübahtır kız yaparsa o*ospudur " diyerek çocuklarını yetiştiriyor. Nerede çok zeki çalışkan bir kız görseler onu hemen birine ayarlayıp manipüle edip hayatını karartmaya çalışıyor bu kesim.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Görememen çok normal dediğin kısımla ilgili şunu söyleyebilirim pek çok erkek ve kadın aldattığında bu zaten davranışlarına yansıyor. Mesela birdenbire sana soğuk davranmaya başlıyor veya en ufak şeyde sana karşı sinirlenebiliyor. Çok küçük belirtiler var, önemli olan bunları sineye çekmeyip dikkate almak. Pek çok kişi sevdiği için bunları göz ardı ediyor.

Sırf cevap vermiş olmak için serseri erkekler daha çok para kazanılabilecek işlerde çalışır demişsin sanırım burada illegallıktan bahsediyorsun ama sana şunu söyleyeyim çok düzgün görünen erkeklerde bu işlerde. Farkında mısın bilmiyorum ama pek çok doktor öğretmen olan erkek de iyi insanlar değiller ve eşlerini aldatıp mesleklerini kötüye kullanabiliyorlar. Sen şimdi buna da " ama bunu kadınlar da yapıyor " demeden önce ben şu an erkekler üzerinden konuştuğumu yeniden belirteyim.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Düzgün bir ilişki yaşamak istiyorsan hem efendi hem de akıllı olacaksın ki hiçbir kız seni bastırmaya ya da bir şey yapmaya cesaret edemesin. A"tal olan erkeğe saydığın her şeyi yaparlar doğal olarak. Çünkü serseri erkekler genellikle kendilerini bir kişiye bağlamazlar ama efendi denilen erkeklere baktığımızda kendilerini çok çabuk kaptırıyorlar ve olunmayacak insanlarla olmayacak hayaller kuruyorlar. Sonra da suç kızlar da oluyor. Anlayamadığınız bir şey var ki iyilik kötülük her zaman olacak ama sen kötülük yaşamak istemiyorsan akıllı olacaksın ve kendine saygın olacak ki kimse seni ezemesin.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Efendi erkekler tehlikeli değil diyorsun, ben zaten efendi gibi görünenler için konuştum bu da çok açıktı ama sanırım beynin yerine egonla okuyorsun. Efendi gibi duran erkekler daha iyi manipüle ederler, o yüzden kızlar efendi bir erkek gördükleri zaman hemen güvenmemeliler. Bir önceki yorumlarda bahsettiğim efendi gibi bir çocuk var beni tehdit ettiğini falan anlatmıştım mesela. Bu çocuk insanların gözünde çok iyi görünebilen birisi ama şimdi yine bir şey yapıyor. Farklı birisi gibi davranarak bana sanaldan yazıyor ve flörtleşmeye çalışıyor. Aslında kendisi ile ilgili zaten bana önceden de söylediği bazı şeyleri söylüyor ve sonra bana diyor ki ben o konuştuğun çocuk değilim. Ama bunları söylerken bile sesindeki alaycılığı hissedebiliyorum çünkü çocuk bir psikopat. Psikopatlar av olarak gördükleri insanların zihinlerini karıştırıp alay edip oynamayı seviyorlar. Ayrıca yaptığı tek psikopatlık bu da değil ama daha fazla girmeyeceğim oraya. İlk kez hoşlandığım birini en yakın arkadaşımla tanıştırdım ve o bile adıma çok sevinmişti çünkü her erkekten farklıydı gözümüzde. İşte efendi gibi görünen insanlar bu yüzden tehlikelidir çünkü psikopatlar çok zekidir. Neyse ki kısa sürede bu çocuğun aynı kişi olduğunu anlayıp engelledim.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Efendi dediğiniz erkeklerin ruh hastası olabilme ihtimali de pek düşük değil, bunu sadece bu kişi üzerinden söylemiyorum. Çünkü başka şeyler de gördüm yaşadım. Efendi erkekler bir yerden sonra " kızlar bana hep kötü davrandığı için ben de artık kötü olacağım " diyerekten kendini incele de dönüştürebiliyor. Benzerini bu kısa ilişkimdeki psikopat da yaptı. Kızlar mesela " Ben artık hiçbir erkeğe güvenmeyeceğim sadece takılacağım sevgili olmayacağım " dediklerinde bunun içinde şiddet, t"cavüz veya öldürme olmuyor. Yani dediğim gibi insan da akıl ve kendine saygı olacak ki başkalarına nefret kusup farklı birine dönüşerek onlardan daha kötü birisi olmasın. Her psikopat efendi de olmaz tabii, ben efendi GİBİ görünen erkekler için konuşuyorum konuyu farklı bir yere çekmeye çalışma yine evlilik konusunda olduğu gibi. İyi günler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hepsini okudum kısaca özetleyim şöyle : Gençlik dönemlerinde serseriler ile takılıyorlar ama olgunluk döneminde ise maddiyatı iyi efendi istiyorlar. Temel mantık bu yani bu yapılan davranış etik değil yani serseriler ile takıldıysa onlar ile devam etsin dimi onlarla evlensin. İki yüzlü olan kişinin Allah’a karşı yüzü olmaz. O yüzden Dürüstlük önemli. Evlenmek isteyen bir Kadın gençlikte kimi istediyse kimlerle takıldıysa onlarla devam etsin hayatına. Hata yapmış ise bu hatanın bedelini kendisi ödeyecek. Erkeklerin de birçok suçu var tabi ki ama gidip bir kız eğer kötü çocuk’u tercih ediyorsa kusura bakma ama bu duruma müsamaha gösteremeyiz. Kendi tercihleri beni ilgilendirmez ama sonrasında kimse efendi erkeklerle evlenmek istiyorum demesin bir aile kurmak istemesin çocuk istemesin. İyi çocukları tercih etsinler diye zorlamıyorum yani burada düşman olunacak bir durum yok mesela beni tercih etmediler diye üzülücek değilim param var giderim ücretli birliktelikler yaşarım. Kendileri kaybederler sadece öyle söyleyim benim kaybedeceğim hiçbir şey olmaz.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

bizde e*korta gidenlerin evlenmesini istemiyoruz zaten. kadında geçmişe erkekte geleceğe bakılır safsatasına kimse inanmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kim neye inanıyor bilmiyorum ama kimse kimseyi enayi yerine koyamaz o yüzden herkes kendi tercihlerinin bedelini kendisi ödeyecek. Ben asla birisinin yaptığı hatanın bedelini kendim ödeyemem.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.

düşmez artar bence

1
    0 Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Evlilik oranlarının düşme sebebinin en büyük sebebi ekonomi

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır değil öncesinde’de ekonomi iyi değildi fakir insanlarda evleniyordu

Yorumla
  • yakariii
    yakariii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Sen öyle düşünüyorsun ama suriler öyle demiyor çöl faresi gibi ürüyorlar

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yalan Suriye’nin yıllarına göre Nüfus oranlarına bak en yüksek nüfusla sahip ülkelerden biri biziz

Yorumla
    • yakariii
      yakariii
      1 yıl

Vatandaş oldukları için olabilir mi. Sen 10 sene sonraya bak Türk nüfusunu gececekler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni ilgilendirmiyor Türk Kızları da doğru erkekleri tercih etsinler o zaman

Yorumla
  • aslankral0648
    aslankral0648 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Ahhh hayaller

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayaller gerçek olur merak etme

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

takip etmem

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilik oranları sizce bundan sonra düşer mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenme oranları düştü mü sizce? 22 cevap verildi
Sizce gelecekte bosanma orani evlilik oranini gecip normallesir mi? 21 cevap verildi
Sizce de evlenen insan sayısı azalıyor mu? 4 cevap verildi
Sizce evlilik oranı neden düştü? 52 cevap verildi
Sizce evlilik oranları neden düştü? 37 cevap verildi
Günümüzde evliliklerin azaldığını düşünüyor musunuz? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨