Tc Kızlarının Çoğundan Soğudum Niye Kızların Çoğu Böyle?

İyi birisiyim, karşımdaki kıza bana kötülük yapmadığı sürece daima iyi davranırım. Bu Tc kızları kadar iyi Türk erkeklerinin değerini bilemeyen başka bir kız grubu daha yok awk. Bu kızların egoları ayrı bir dert, narsist olanları ayrı bir dert, ne istediğini bilemeyen kızlar ayrı bir dert. İnternetten tanıştığım bi kızla konuşuyorum diyelim, hem güzel sohbet edemiyorlar, sıkıcı sıkıcı sohbet ediyorlar, çoğunun konuşma yeteneği 0. Güzel sohbet dönsün diye ben çabalıyorum, sürekli ben konu açıyorum arada bir espriler yapıyorum. Sonra bigün bakıyorum durduk yere takipten çıkmışlar. Kızların çoğunun egoları tavan, tripleri kaprisleri sinir bozucu. İyi erkeklere bile hak ettikleri değeri veremiyorlar, gidip kendilerini kullanan keko serseri erkeklere her türlü güzelliği yaşatıyorlar. Cidden diyorum kızların çoğundan bi cacık olmaz çoğu karakter olarak birbirinden beter. Bi kısmının makyaj yapmaktan ve dedikodu etmekten başka hobileri yok. Altı üstü bi düzgünce sevgili olucaz onu bile beceremiyorlar. Niye düzgünce bi sohbet etmeyi ve sevgili olmayı bile beceremiyorlar ki?

Tc Kızlarının Çoğundan Soğudum Niye Kızların Çoğu Böyle?