Önce kendimden bahsedeyim. Muhafazakar bir ailenin en büyük kızıyım, kapalıyım fakat dini önceliklerim aileminkiler gibi değil. Sevgilim var ailemin bilgisi dahilinde. Erkek arkadaşım geçmişte dövme yaptırmış, görünmeyen yerlerinde dövmeleri var. (Ben söylememiştim. Önyargısız bir şekilde tanıştıktan sonra zaten öğrenecekti. Dövmesi var ama pişman, önce yargısız tanısmanızı istedim diyecektim) Ailesi de açık fakat annesiyle babasının dini görüşleri benim ailemle uyuyor. Ben onun ailesiyle tanıştım beni el üstünde tuttular gelini değil kızıymış gibi davrandılar. İyi insanlar. Fakat annem dün insanların dedikodusuyla dolduruşuna gelerek dövmeleri olduğunu öğrenmiş. Kafasında kurduğu şey dövmeli serseri biri olduğu için önyargıyla olumsuz olduğunu tanışmak istemediğini söyledi. (Bu arada babam çok mantıklı bi insan ve babamla konuştuğumda böyle seylerin olabileceğini söyledi ve mutluluğumu önemsiyor, o da muhafazkar birisi fakat benim duygularıma önem veriyor) Annem çok fevri biri anlık parlayıp sönüyor. Cdden ne yapacağımı sasırdım nasıl güvenmesinş ve öyle biri olmadığını izah edebilirim bilmiyorum :(
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada babam gelsin tanışalım diyor, gayet sakin karşılıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar