Konuşmak veya görüşmek istemediğiniz bir kişi, sizi bir yere iki defa davet etse, ne dersiniz?
Kibarca reddetmek mi ya da görüşmek istemediğinizi açıkça söylemek mi?
Veya ben sana tarih vereceğim mi dersiniz?
En doğrusu hangisi
Konuşmak veya görüşmek istemediğiniz bir kişi, sizi bir yere iki defa davet etse, ne dersiniz?
Kibarca reddetmek mi ya da görüşmek istemediğinizi açıkça söylemek mi?
Veya ben sana tarih vereceğim mi dersiniz?
En doğrusu hangisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
direk görüşmek istemiyorum derdim en doğrusu bu öteki türlü yalan söyleyip oyalamış oluyorsun
Öyle kötü bir durum ki. Görücü usulü tanıştık, ilk görüşmeyi yaptık
İkinci görüşme için ilk davette bahanesi mantıklıydı ikincide de arkadaşının doğum gününü araya sıkıştırdı.
Ben artık yazıp bir yere davet etmek istemiyorum. Kendisi bilgi verecegini soyledi.
Hayır demek zor değil ama bu kadar uzaması da hoş değil
en güzeli saygılı bir şekilde konuşman msjda atma istersen direk ara müsaitsen konuşmak istediğim bir şey var de ben senin zamanını almak istemiyorum ciddi bir ilişki istemiyorum kusuruma bakma de direk ben senden etkilenmedim ya da benzeri bir şey söylersen zoruna gidiblir
Bunu benim söylemem saçma olmaz mı?
Belirsizliğe maruz kalan benim burada
aa ben yanlış anladım kusara bakma senin kızı beğenmediğini bunu nasıl belli ederim dediğini düşündüm ya şimdi bazı kızlar böyle şeylerden korkar acaba doğrusunu mu yapıyorum diye ikileme düşmüş olabilir kızdan hoşlandıysan bekle zaten geri dönüş yapacam demiş dönmüyorsa bilki seni beğenmediği kırmamak için öyle haber veririm demiş
İkimiz de 30 lard ağız ve ilk görüşmede açık iletişimden yana olduğunu söyledim kendisine. Kendisine görüşme sonrasında da iyi niyetli mesajlar attım ve o da benimle gayet iyi bir şekilde konuştu. Görücü usulü yavaştır, kızın geçmişte bir evlilik yaptığını düşünürsek bir şeyleri ağırdan alması çok normal
Fakat bu tür bir iletişim tarzı benim çok hoşuma gitmedi doğrusu.
ona hak vermen gerek daha önce evlenmiş bir kadın daha temkinli olmak ister birde aceleye getirmek istemez bu tür şeyleri bence zaman tanı
İkimiz de ilk defa böyle bir şey yapıyoruz, yani görücü usulü
Bilmiyorum bu iletişim ya da bu yavaşlık doğru mu
kadın evliliğe ya da bir ilişkiye pek hevesli olmayabilir yaşanmışlıkları yüzünden kötü niyetinin olduğunu düşünmüyorum ya bencil olacaksın ben böyle şyelere gelemem diyorsan kadına direk dürüstçe söyle benim rahatsız olduğum konular bu kadında ya sana göre bir atakta bulunacak ya da bu iş burada biticek ya da anlayış göstereceksin kadına zaman vericeksin
Ama şu da var. Hiçbir niyeti olmasa görüşmeye niye gelsin?
Çoğu arkadaşım kızın geçmişte yaşadıklarından dolayı böyle ağırdan aldığını düşünüyor ama ben de tedirgin oluyorum.. kızdan hoşlandım doğrusu :)
senin yapman gereken şey kıza dürüst olman ergenler gibi mesaj atma ara konuş bir yere davet et konuşmam gereken şeyler var yüzyüze konuşmak istiyorum de buluşamazsanızda telefonda kendisine tedirgin oludğun şeylerden bahset ben böyle muallakta kalıyorum de
Yahu davet ettim ama sana tarih vereceğim diyor. İki kere davet ettim kaç defa daha kendimi dusureyim
kadının isteği yok bence o senden çok tereddütte belli ki
İsteği yoksa, direkt söylese olmuyor mu?
Ben onu kazanmak için uğraşıyorum o ise ağırdan alıyor
şimdi kadının kafasının içine geçenleri bilemediğimden bir şey diyemem karar sana kalmış
Ben de bilmiyorum
İyi düşünmeye çalışıyorum. Normal bir gidişat olduğunu düşünmek istiyorum. Kızın geçmişte yasadiklari kolay değil.
Ağırdan alması da bu yüzden belki ama en azından az bir zaman ayirabilir
işleri mi çok yoğun acaba sorunları olabilir
Yakın zamanda yeni ise başlayacak, iş mülakatları vardı
Ailesine de yardım ediyor ama arkadaşlarına zaman ayırıyor
Beni daha yeni tanıdı, boynuma sarılmasını beklemiyorum
hayatını bir düzene katmak istiyor belliki aynı durumda olan bir çok kadın böyle yapar zaten
Yani bu durumda, bu olan bitenler normal mi?
bana normal geliyor ama bu sanada hak vermiyorum diyemem sende ister istemez kendi pencerenden bakıyorsun haklı olarak sende de soru işaretleri oluyor