AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
genelde belirsiz durumlar sıkıntı verir ve insanı acaba durumuna sokar.
Buda hiç iyi bi duygu değil
Evet yorar. Beni olumsuz eonuclardan çok belirsizlikler yorar
Belirsizlik iyidir büyürsünüz
seviyor mu sevmiyor mu belirsizliği napar
Bakismalarmi var sadece
Oda yok
Akışına bırakırsan yormaz
Yoruyor be abi akışına bıraksam da olmuyo yani bazen öyle bişey yapıyor diyorum ki Seviyor sonra tekarar bişey yapıyor belirsizliğe düşüyorum
Teslimiyet en güzelidir. Ölecek miyiz, ölelim be abii kafasındayım
Ben öyle değilim galiba belirsizliklere hiç tahammülüm yok ya evet ya da hayır ama bi seviyo gibi yapıp sonra sevmiyor gibi yapmak bune demek
Severse sever, sevmezse seviyor gibi yapar. Anlamadığınız nokta da burası. Seviyorsam neden kaçayım?
Sevmiyor galiba..
O zaman belirsiz olan nedir?
Seviyor gibi davranıyor diyorum bu çocuk beni seviyor falan sonra bi haraket yapıyor diyorum sevse yapmaz sonra yine seviyo sevmiyo derken belirsiz bir şey oldu bu sizde yorumunuzda severse sever, sevmezse seviyor gibi yapar dediniz ya belkide oda öyle yapıyor galiba sevmiyor diye düşündüm
Seviyor gibi davranmıyor. Flörtöz tavırları var, sen de bunu aşk sanıyorsun. Yoklukta yürünecek kızsındır belki de. O kadarını bilemem ama seviyor gibi davranamaz. Ya sever ya sevmez
Çocukla hiç konuşmadık
Konuşmadan nasıl sevecek? Allahım ya sen hiç aşk yaşamadın mı? Hiç sevgilin olmadı mı? Hiç sevmedin mi? Sevilmedin mi?
Ya abi niye kızıyorsun. Çocuk kuzenimin arkadaşı inistegram dan takiplesiyoruz yani seviyo dan kastım bi kere storimi beğendi bide normalde hiç şarkı koymazdı şimdi sürekli not koyuyor istaya
Kızmıyorum güzelim, kendini üzüyorsun ve hayal kırıklığı yaşıyorsun. Yapma şöyle şeyler.
Ben şimdi ilkokul arkadaşımı, komşumu, bazı meslektaşlarımı yakın arkadaş olarak işaretledim. Hepsi üzerine mi alınıyor?
Bir erkek yazmak istiyorsa bahanesini bulur.
Sizler mutlu olun, güzel kızlarsınız ve mutlu olmayı hak ediyorsunuz. Yapmayın kendinize böyle şeyler
Yorar net cevaplar her zaman iyidir
Biri var hem seviyo gibi hemde sevmiyor gibi o kadar belirsizliğe düştüm ki..
Al karşına de koçum beni seviyor musun sevmiyor musun sevmiyorsan beni oyalama de jsjdjfjf bunu ben yapardım
Abla ben öyle değilim yapamam ki eğer müsaitsen sana bu konuyu anlatsam olur mu
Olur tabi
Tamam yazıyorum
Takip isteği attım
Çok yoruldum