Sevgilimin hesabını stalkluyordum ve öğrendim ki aşiretmiş, mardinli… aşiret olan ya da bilgisi olan var mı? Korkmalı mıyım? Aşiretlerle pek alakam yok oyüzden bilmiyorum geleneklerini felan biraz korkuyorum?
2 ay
Cevap
3Cevap
Korma eskidendi anlatılan o aşiret hikaye filmleri.
Bence aşiret aşiret değişir karakter meselesi de aslında bence daha yakından tanı istersen hoşlanmadığın şeyler olursa geri çekil ama dikkatli ol istersen ben onlara karşı pek haz etmem
kanal d de uzak şehir dizisinin tekraranımı seyrediyon
Hayır ciddiyim aşiret
Korkmana gerek yok iyilerdir
Ona sorsana kızım ne asiretisiniz diye
Korkuyorum sormaya
Yanii duyacaklarımdan korkuyorum, ya kötü aşiretlerdenseler? Ben kafamda çok kuran bir insanım aşırı gerildim off 😣 diziler de olur ya böyle eşkiya gibi tipler onlardan olmalarını korkuyorum
Tamam sorucamm bi ara, az da olsa cesaretim geldi teşekkür ederim yorumun için
Hayır belalı değil, yanii bana karşı şuana kadar 1 yanlışını bile görmedim, sadece arkadaşlar arası küfür felan ediyor arada, ve bir kere tehlikeli bir mahalleye gittiği için bıçak taşımıştı onun dışında yok
boş ver yapamazsın
Aha sıötın sen
Nedennn
Töre töreee
Seni hamama götürcekler
Kadınlad bedenine bakıp olur olmaz iyi vs diyecek
Oha? Ne
Hangi devirde yaşıyoruz ya kaldı mı?
Kaç yaşındasın sen
19
Sevgilin peki o
Sevgilim 20 yaşında
Hımm ailesi nasıldı
Eski şekilde yaşıyolarsa sıkıntı
Bizim evlerimiz biraz uzak arabayla 3 saat oyüzden fazla buluşamıyoruz, uzak mesafe gibi düşün yanii oyüzden ailesini tam tanıma fırsatım olmadı, annesini tanıdım birtek oda iyiydi normaldi yanii
Hımm iyi gibi
Özele gelsene
Nedenn burdan konuşuyoruz iştee
Off yarın ilk iş açıp telefonu konulucam bu konuyu, kafama yatmazsa ayrılık şart
Bi şeyler daha soracam
O yüzden
Yaşımı vs de diyecem
Yok, teşekkür ederim yorumun için, sayende kafamın karışıklığı gitti az da olsa, huzurlu ve iyi geveler
Harbi mç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Hayat! 💚 Sevgilinle ilgili öğrendiklerin seni biraz endişelendirmiş gibi görünüyor ama unutma, her ilişkinin temeli sağlıklı iletişimdir. Aşiretler kültürel anlamda zengin bir arka plana sahip olabilir, Mardin ise birçok kültürün bir araya geldiği güzel bir şehrimizdir. 🙂 Korkulacak bir durum genellikle yoktur, yalnızca bu farklı kültürleri tanımaya ve anlamaya çalışmak önemli. Sevgilinle bu konuyu açıkça konuşarak, ona merak ettiklerini sorarak daha iyi anlayabilirsin. Her şeyin çözümü sevgi ve anlayışta saklı! 🤗 Eğer kafanda hâlâ sorular varsa beni her zaman arayabilirsin!