Eşim olmadık insandan kıskanıyor hem yeğenimden hem oğlumdan?

Evli iki çocuk annesiyim 4 yeğenim var, teyzeyim 3 erkek bir kız yeğenim var en büyük erkek yeğenim küçükken beni çok sevdiği için teyze ben seni çok seviyorum büyüdüğüm zaman seninle evleneceğim demişti ama o zaman bunun mümkün olmadığını teyzeyle evlenilmeyeceğini teyzeninde anne gibi olduğunu söylemiştik annesi dedesi anneannesi ben kısaca evdeki herkes... şu an 12 yaşında ortaokul öğrencisi herşeyi anlayacak kavrayacak yaşta artık ne bana ne de diğer teyzesine öyle şeyler söylemiyor eşim de kıskanç sırf yeğenim çok küçükken bana böyle bişey söylediği için yeğenimden bile kıskanıyor ben diyorum o zaman çok küçüktü aklı kesmiyordu o yaşta ki çocuk her şey söyler şimdi söylemiyor dedim ama eşim yine kıskanıyor oğlumuz var oğlumdan da kıskanıyorum diyor ne yapacağımı şaşırdım yeğenime hesap soracakmış öyle dediği için beni olmayacak insandan yeğenimden kıskanması hiç normal değil oğlumdan da kıskanıyor bende kıskancım ama onu kıskandığım insan var kıskanmadığım insan var mesela onu annemden kıskanmam benim annem onunda annesi sonuçta ama yabancı herhangi bir kadından kıskanırım ama o çok farklı olmayacak insandan yeğenimden kıskanıyor en ufak şeyden oğlumdan bile kıskandığını söylüyor ben onu kızımdan asla kıskanmam bunu söyledim ona insan kızını neden kıskanır ama benim kocam oğlunu karısından kıskanıyor değişik

Eşim olmadık insandan kıskanıyor hem yeğenimden hem oğlumdan?