Yumuşak toprağın üstünde yatmaktan ibaret olsaydı ölüm, ölümü seçerdik. Senin yazdıkların hayal ürünü. Ölüm benim için bi bilinmezlek ürkütücü. Neyle karşılacagimi bilmiyorum ölünce bu çok korkunç
32 Yorumla- 1 yıl
siir silvyanin benim degil
bence güzel yazmis ama ölceksin iyi biriysen korkmana gerek yok - 1 ay
Rahatlamak icin din kitaplari okuyun.. o Zaman olum korkutmaz.. rahatlarsiniz.. cunku. din kitaplarinda.." olunce. Sadece. Toz olacagiz" firing curutulmustur.. iyi Alana. Cennet vadelmistir video devamli. 33 yanina olmanin guzelligide. Morali yukseltir. o yuzden.." Oku Seni yaradan
Asking oku denmistir din kitaplarinda iyice inanan inanci kuvvetlenen. kisi olume hazirdir.
En İyi Cevaplar
Ölmenin yaşamak kadar güzel olduğunu pek sanmıyorum çünkü büyük bir acı çekiyorsun. Hastanede staj yaparken zorlanarak nefes alan bir hasta gelmişti, yanımdaki arkadaşım röntgene götürdüğünde adam yere yıkılmış. Sonra arkadaşım bizi çağırdı, hastayı müdahale edilecek odaya getirdik. Başladı kalp masajı vesaire ama nafile kurtulamadı. O an ölümün ne kadar soğuk bir şey olduğunu hissediyorsunuz. 5dk önce yaşayan birinin hayatının son bulması işte bu ölümün soğuk tarafı. Felsefi olarak bakarsanız güzel olarak görebilirsiniz hayattaki sıkıntılardan kurtuluyorsunuz. Ama sadece güzel ve mükemmel bir deneyim olacak diyorsanız hiç sanmıyorum.
17 Yorumla- 1 yıl
sıcacik yataginda hic uyur gibi ölen birini gördün mü görsen o kadar soğuk gelmezdi
- 1 yıl
gördüm iste
- 1 yıl
öyle degildi
- 1 yıl
peki
1 yılBazen korkuyorum bazen de korkmuyorum. Ocak ayında ameliyat oldum beyinden. Ameliyata girerken doktor dedi ameliyatı yapamayız yüzde 20 ölüm riski var dedi. Ameliyat olmazsam risk kaç dedim. Yine o kadar dedi. O zaman yapın da öyle öleyim nasılsa iki durumda da risk var dedim. Doğru diyorsun dedi. İlk defa o gün korkmadığı mı hissettim. Ama şimdi sorsan yaşamakta güzel ya. Sevdiğim insanlar daha ağır basıyor bu düşüncemin değişmesine. Ölmeyelim yaşayalım.
16 Yorumla- 1 yıl
gecmis olsun kartal simdi iyimisin peki
- 1 yıl
Şimdilik iyi görünüyor. Dışarıdan bir şey yok ama içeriyi bilmiyorum 😊
Sağolasın 🙏 - 1 yıl
yoktur insallah icerde de Allah sifa versin 😊
- 1 yıl
Amin teşekkürler ✌️🙏
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
- 1 yıl
rica ederim 😊
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. korkarım benn pamuk mamuk şeyleri hoş değil yakarlar inşallah
29 Yorumla- 1 yıl
😀😀 pamugu dert ettin yani
- 1 yıl
vasiyet bırak yoksa tıkarlar 😀
- 1 yıl
bana ne bıraktın 😀
- 1 yıl
ekmek cikar mi ordan bana 😀
- 1 yıl
😀😀
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Hayat 🌟. Ölüm üzerine düşüncelerini paylaşman çok değerli, çünkü bu pek çok insanın yüzleşmekte zorlandığı bir konu. Ölüm, yaşamın bir parçası ve belki de huzurun başka bir boyutu 🌿. Kendine özgü bir güzelliği olabilir ama yaşam, deneyimlerle dolu bir yolculuk ve her anı kıymetli. Ölümü düşünmek, hayatı daha da anlamlı kılabilir, çünkü bu düşünce bizi günümüzün tadını çıkarmaya teşvik eder 💖. Korkmak yerine, her iki durumu da olabilecek en olumlu şekilde kucaklamak gerekiyor. Hayatın her evresi kendi içinde bir yolculuk ve her deneyim, kendi mekanında güzel.✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÖlümden korkmam. ölmeyi çok isterdim zaten. yaşamaktansa bu daha anlamlı geliyor bana şu sıralar.
312 Yorumla- 1 yıl
eskiden korkardim ne oldugunu ögrenince bi daha korkmadim tabi ölüm ani nasil olur refleks hali bi korku olur ama eskisi gibi korkmuyorum
- 1 yıl
hmm bence en güzeli 🌸😌
- 1 yıl
güzel yasayamadik ölürken güzel olsa be 😀
- 1 yıl
deme öyle bugün depresifsin neden? :D güzel yaşarsın umarım her zaman
- 1 yıl
aslinda hep depresifim disa vurumu cok canli oluyo o nese hep ordan geliyo hersey zittiyla kiymet bulur degerli olur 😀 tesekkur ederim baris bana hep cok genc hissettiriyorsun sen ve batuhan varken kendimi 20lerde saniyorum 😀 seviyorum sizi güzel adamlar ömrünüz bahtiniz hep güzel olsun huzurunuz daim olsun cok mutlu olun 😚😊
- 1 yıl
asıl ben Teşekkür ederim ne demek :D zaten gençsin sen 20 yaşında gibi enerji alıyorum her zaman.. şakalarının altında olgunluk hayat tecrübesi var bunu fark ediyorum 🌸 her zaman olumlu düşün mutlu ol depresif olma benim gibi :D
- 1 yıl
olalim ya hala nefes aliyoruz umudumuz tükenmesin 😊🌺
- 1 yıl
Kesinlikle hele senin hiç tükenmesin 🌸☺️
- 1 yıl
bal böceki ya hem yakisikli hem cok tatlı ki 🌺😊
- 1 yıl
Yaa senin güzel bakışın o 🌸🌺☺️
- 1 yıl
ikimizde güzel bakiyoz ama gerceklerde var simdi😊 masallah bize diyip kapatiyorum küçük prens göz etcez yoksa😀
- 1 yıl
Maşallah bize o zaman :D 🌺
1 yılÖlümden korkmuyorum fakat ölememekten korkuyorum. Ölememekten kastım sakat kalmak veya bakıma muhtaç olmak. Böyle bir hayatı yaşamaktansa öleyim daha iyi
11 Yorumla- 1 yıl
aynen
Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı. Yok canım hiç korkmayız nasılsa her gün yaşıyoruz 😅😅 şaka bir yana tabii ki korkarız. Sonuçta can vermenin zorluğu Kuranda anlatılıyor. O yüzden içim bi ürpermiyor değil
12 Yorumla- 1 yıl
evet Allah ölümünde hayırlısını versin
- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılÖlümden değil de ölmekten korkuyorum bu ölümle alakalı değil aslında yaşamayı sevmekle de alakalı değil...
232 Yorumla- 1 yıl
korkma be iyi insan ol yeter yardim eder elbet
- 1 yıl
İyi insan olmak yetmez bazen özellikle benim gibi her konuda her şey mükemmel olsun isteyen biriysen asla yetmez...
- 1 yıl
boş ver mükemmelligi yarim yamalakta olsa iyi olmak önemli
- 1 yıl
Sensin yarım yamalak iyi 😀 ben ya iyiyim ya da kötü ortası yok
- 1 yıl
tamam ben yarim yamalak sen mükemmel adam 😀
- 1 yıl
İkimize de aynı pamuk aynı toprak ama konumuz o değil😀
- 1 yıl
konu ne unuttum 😀
- 1 yıl
Bana süçtlaç yapacağını söylüyordun bende zahmet etme ne gerek var diyordum, sende ne zahmeti elime mi yapışacak 5 kase sütlaçta ne var dedin daha fazla söz etmedim yap bari.😀
- 1 yıl
niye 5 kase
- 1 yıl
3 bana 2 sana diye düşündüm, ben adaletten şaşmam asla 😀
- 1 yıl
tamam hadi bana bi tane yeter 4 ü senin olsun 😀
- 1 yıl
Yarım yamalak iyi olmak işte budur😀 ben yapsam 5 i de senin olsun derdim 😂
- 1 yıl
hadi ordan düpe düz hile bu 😀
- 1 yıl
Düşürdüm mü düşürdüm ben anlamam😀
- 1 yıl
iyide zaten kabul etmistim sen niye bosa cabaladin ki 😀
- 1 yıl
Aslında spontane gelişti, demek ki sağlamasını yapmak istedi evren senin yamalaklığının😀
- 1 yıl
yok vesveselisin ondan 😀
- 1 yıl
Vesvese nedir acaba 😄
- 1 yıl
ispatlama cabasi elin temizken yine yikama guzel ken yetmeme gibi gibi cogaltilabilir
- 1 yıl
memnunda olmama var mı varsa tamam alıyorum😀
- 1 yıl
var var 😀
- 1 yıl
Vesvese miyim ben şimdi iyi bir şey gibi duruyor alıyım mı ne diyon 😀
- 1 yıl
degil kurtul ondan ozaman iyilesirsin 😀
- 1 yıl
Hasta mıyım ben doğru söyleyin bana ne kadar ömrüm kaldı 😀
- 1 yıl
cok yasamassin 😀
- 1 yıl
Sende görmüşsün😀
- 1 yıl
görmedim tahmin 😀
- 1 yıl
(Çok yaşa, sende gör) yani az yaşında değilsin sende demek istedim ve bu bir tahmin değil 😀
- 1 yıl
ben 120 yasindayim sen biliyon mu 😀
- 1 yıl
Öğrenmiş oldum ninemsin artık her bayram elini öper harçlığımı alırım haberin olsun hazırlıklı ol 😀
- 1 yıl
dedini bekle 😀
- 1 yıl
dedeni*
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha çok gencim ben daha elime kız eli değmedi ula niye şimdi öliyruk da
313 Yorumla- 1 yıl
vade yetti mi yapacak birsey yok öyle ölen cok genc var
- 1 yıl
ne varsa
- 1 yıl
sen onlada pazarliga girecen anlasildi 😀
- 1 yıl
günaha sokuyon bizi bak egri bügrü olcaz simdi😀
- 1 yıl
azraille pazarliga girdin niyesi mi var 😀
- 1 yıl
kac yil istiycen 😀
- 1 yıl
vay anasini be ne sansli kadinlar var
Birinin ahını almadım ve hep iyi olma gayretinden vazgeçmedim. O yüzden ölümden korkmuyorum...
11 Yorumla- 1 yıl
ne güzel
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÖlümden korkmuyorum bazen arkamda kalacaklar için korkuyorum
26 Yorumla- 1 yıl
korkma geride kalanlar da iyi oluyor bir sekilde
- 1 yıl
Demeseydin iyiydi
- 1 yıl
neden
- 1 yıl
Aynı psikoloji işte seninle
- 1 yıl
gercekler güclü tutar insani tozpembe yasarsak darbeler daha agir gelir
- 1 yıl
Biz sadece o toz pembeyi görsünler istiyoruz toz pembe yaşayamıyoruz bence hayat insanlar yasatmiyor güçlü olup güçlü durmak lazım sana katılıyorum
Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Ölmekten değil de, ölümden sonrasına elim boş gitmekten ve vereceğim hesaptan korkarım.
21 Yorumla- 1 yıl
bak iste en büyük korku o
- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel anlatmışsın şuraya doğru ölüveresim geldi
23 Yorumla- 1 yıl
ben degil o kadinin siiri silvyanin
- 1 yıl
Hee o zaman yok gelmedi
- 1 yıl
😀 sen dur yasa biraz daha
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkmam bu dünyanin çirkin yüzünü gördüğüm için daha ne kadar alçalabiliriz ki burada bir zamanlar insanlar iyiydi şimdi iyi insanı mumla arar olduk değil mi mama🥲
12 Yorumla- 1 yıl
öyle oldu kutayım ama bi gün yine güzel olucak umudunu kaybetme kutayım 😊
Cevap sahibi1 yılAyn inşallah momy
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılÖlümden korkum yok ama ardımda ağlayanlar olacak diye üzülüyorum
13 Yorumla- 1 yıl
3 gun 5 gun sonra unutulcaz
- 1 yıl
Ben 5 dakika sonra unutulurum, keşke o 5 dakika bile olsa ağlamasalar
- 1 yıl
bisey olmaz ya iyi gelir hem
- Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı.
u 1 yılİnsanlar ölümden değil. Kötü ölümden ya da günahlarından korkarlar
14 Yorumla- 1 yıl
sen
- 1 yıl
Ben de insanım 😂
- 1 yıl
korkmuyon yani 😀
- 1 yıl
ibonun sarkisi geldi aklima niyeyse bende isterem😀
Korkuyorum sonunda her şey boşluk olacak tüm sıkıntılar dinecek gibi geliyor. Belki de terk korkmadıgım şey ölüm
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyani hiç bir şekilde derdin olmayacak acı çekmeyeceksin süperdir ama yani yok olup gittiğinden o rahatlığıda hissedemezsin
10 Yorumla Her canlının ölümü tadacağı gerçeğini düşünürsek, bu gerçekten ve kaçınılmazdan korkmamak gerekir.
10 Yorumla
1 yılHayır korkmam. Korku başına geleceğinden şüphelendiğin şeyler için vardır. Başına geleceğinden emin olduğun bir şey için korkamazsın
10 YorumlaŞükür ölümden hiç korkmadım ölmek kadar güzel bişe yok bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAçıkcası ahiret inancım çok yok. Kötü bir insan değilim ancak ölünce sonsuza dek yok olacak olma ihtimali beni ürkütüyor. Ahirete inanıyorsan korkmazsın elbette
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet. Ölüm her canlının durumunu eşit kılar. Çünkü ömür birkez verilir doğanın kanununda
10 Yorumla
1 yılOtoprağın altına hazırlıklı yatarsan ölüm çok güzel hazırlıksız gidersen sıkıntı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAsla korkmuyorum bazen ölümü merak edip keşke şimdi ölsem diyorum
10 Yorumla
1 yılÖlümden değil sonrası korkutuyor insanları bence Cennet cehennem korkutuyor Türkiye 'deki insanların çoğu intahar edince cehenneme gideceğini düşünmese intahar ederdi çünkü hayat hiç de çekilecek bir yer değil hele bu ülkede daha da zor
10 Yorumla
1 yılCanım depresyondasın. Ölümü çok güzel anlatmışsın ama ölme sakın. Psikoloğa git.
11 Yorumla- 1 yıl
siir silvya ya ait
yazik olur piskolaga kiz ben intihar etmemde o benden sonra kesin asar kendisini😀
Gizli Üye(25-29)1 yılÖlüm değil yok olmak dünyadan silinmek güzel. Ve eskisi kadar korkmuyorum ölümden.
10 Yorumla
1 yılÖlüyorsun kız ölüyor uykuda gibi anlatmış 😀
15 Yorumla- 1 yıl
silvyanin siir 😀 ölcez ama bi gun 😀
- 1 yıl
Sevmedim şiiri ben daha anlamlı şiir yazarım hemide doğaçlama
Bahçelerde maydanoz
Bu ne biçim lacivert
Kaynanam beni öptü
Yaşasın 23 Nisan ... - 1 yıl
güzelmis 😀
- 1 yıl
Hisli adamım ben 😀
- 1 yıl
öylesin
Ölmek neden güzel?
16 Yorumla- 1 yıl
bekleyen var
- 1 yıl
bekliyom. zaten bi yere gittigim yok merak etme 😀
- 1 yıl
aynen orada sevdiklerim var😀
Ölümü düşünüyorum bazen..
15 Yorumla- 1 yıl
sonra
- 1 yıl
cok zor mekan diyorlar ama aştıkmı sonu güzel olur
- 1 yıl
amin
1 yılEvet korkarım daha güzel hayllerim var
12 Yorumla- 1 yıl
gerceklerstirirsin insallah en kisa zamanda
- 1 yıl
İnşallah 😅
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKorkum yok ama arada bir ürperiyorum
13 Yorumla- 1 yıl
azrail yoklamistir bana da cok geliyo o ürperti icimden geciyo😀
- 1 yıl
Aynı hisleri hissetmek 🤔mükemmel 😁
- 1 yıl
😀😀
İstersen dene bir kaç günlüğüne rahatsa haber edersin
12 Yorumla- 1 yıl
turistlere yer yok ya kalici tatil yeri 😀
Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Çok derin bir hanım ile KS de muhatap olma şerefi
10 YorumlaHerkes değil, ben hariç diyelim. 😂
10 YorumlaDeneyimleyen var mı acaba çok merak ettim
10 Yorumla
1 yılYine moduna dönmüşsün galiba..
10 YorumlaHani insan bir kere ölecegi için bilemedik..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBence de ölüm en güzel şey
10 Yorumla Korkmam.. iste yapamıyorum
114 Yorumla- 1 yıl
yapma zaten bekle bi saati vardir
- 1 yıl
yani aklimdan gecti ucurumda cok oturmuslugum var manzara doganin güzelligi ilahi bir seyler hep kal dedi haklilar daha zaman var bekle dediler
- 1 yıl
olabilir hepimiz ayniyiz aslinda özümüz biraz islak camur bakma iste duygulara yenik düsenler böbürleniyo
- 1 yıl
özümüz ayni secimlerimiz farkli ben merhamet ve iyiligi sectim o kibri bencilligi secti
- 1 yıl
doğru bizim mutlu oldugumuz gün onlar icin pismanliklar basliyacak merak etme
- 1 yıl
avuntu mu yok valla gercek iliklerime kadar hissediyorum
- 1 yıl
iste umudunu kaybettigin gün kaybedersin kaybetme
1 yılÖlüm gelici yaşamak geçici
12 Yorumla- 1 yıl
güzel laf
- 1 yıl
Yeni aklima geldi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılanlasilan toprağa sevdiğini koymamissin sen
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaçınılmaz olandan korkulmaz.
10 YorumlaKorkmam
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet 🥺🥲
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler