Kocam benimlen düşman kendime zarar vermekten korkuyorum?

Ben kaçarak evlenerek en büyük hatayı yaptım 4 yıllık evliyim iki bebeğimiz var, eşim çalışmıyor çalışsada para vermek istemiyor sorumsuz madde bagimlisi geceleri eve gelmeyen iki türlü biri bir gün çok iyi beni mıtlu ediyor 5 gün bana hayatı zehir etti.. ve ben tapusu kaynanamın olan evde duruyoruz kaynanam eve gizlice giriyor anahtarı var bende güzel dille anne böyle yapma zile baş dedim diye oğluna beni kötüledi bugün eşim sonradan eve geldi ne oldu dedim anneme böyle böyle demişsin dedi evet biz karı koca yakalsa ne olur dedim girer sen kimsin elsin sen annemin yemediklerini yedin baban seni gotursun diyerek ve sonra annesini arayarak anne bu kadın sana deli karaktersiz dedi bu deli diyerek güldü ve evden gitti ve gece benim koynumda rahatlıyordu... En çokta buna üzülüyorum bir insan karısına annesine arayıp senin hakkında böyle konuşuyor anne dermi? Çok çaresizim istediği herşeyi yaptım evden dışarı çıkmayan yemeğini temizlik iki bebek herşeyi hergün yaptım ama yaranamadım annesini çok sevdiğini o onu doğurmuş ben elmişim? (El) kendime zarar verip ölmek ve çoçuklarımı yurda vermek istiyorum ben onun için elimden geleni yapıp kocam demekten başka bir şey yapmadım ama o beni ailesine kötüleyip el sın dedi
Kocam benimlen düşman kendime zarar vermekten korkuyorum?