Kocamdan korkuyorum beni tehdit ediyor?

Ben 27 yasinda evli bir kadinim ve 10 aylik bir kucuk kizimiz var. Kocam bana senelerdir tartisinca hakaret ediyordu kizkanc oldugu icin arkadaslarimdan işimden herseyden uzaklastirdi beni. Hamileligimden sonra daha kotu oldu beni dovmeye basladi. Herzaman yapmiyor ama sinirlenince ya da tartisinca beni defalarca dovdu. Ben korkuyorum bebegimi benden alcagini aileme gidersem onlara zarar vermekle tehdit ediyor beni surekli. Bebegimizi seviyor ona cok duskun ve bana birakmicani onu alip ailem karsi cikarsa onlari dovup sakat birakcani soyluyor. Polis falan tutamaz kimseye guvenme diyor cok korkuyorum. Simdi ben 1 haftadir babamin evinde kaliyorum duzenli calismadigi icin diger kaldigimiz evden cikmak zorunda kaldik baska bi evi hazirliyor kiralik. Bugun yine tehdit etti beni gittigim an dovecegini soyledi cocuguda alip gidecegini ve beni annemin onunde dovecegini soyledi bende aileme durumu anlattim bosanmami istiyorlar. Siz napardiniz benim durumumda olsaydiniz? Ben uzuluyorum kizimiz icin ama canimi alacak diye korkuyorum. Bu durumda siz napardiniz?

Kocamdan korkuyorum beni tehdit ediyor?