Ayrı eve çıkcam yurtiçi veya yurt dışı?

Merhabalar bir reklam ajansı sahibiyim hom ofis çalışan tamamen ekip işine daha başlamadım eleman almaya alcam ama yakın zamanda ben ailemden ayrı eve çıkcam İstanbul düşünüyorum Ankara Antalyada aklımda var bir yandan yurt dışı dil okuluna gitmek var aklımda 1 yıl boyunca yaşamak zaten şirketim yurtdışında dil eğitimden sonra rahat bir şekilde oturum izni alabilirim kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum İngiltere gidersem Cambridge tarafında eğitim alıp oraya yerleşmeyi düşünüyorum Cambridge de aylık 3500 TL bana yeter mi orasını bilmiyorum satılık evlere bakıyorum oda ekip olmadan beni almak çok zorlar nasıl bir karar verebilirim arada kaldım 22 yaşında yurtdışına çıkarsam çok bu geç kalmış olurum ingilizce hiç bilmiyorum tamamen bom boşum ama dil eğitimi alıp 1 yıl iyi bir seviyeye gelirim zaten işimde de yaparken ingilizce şart çoğu kullandığım program ingilizce
Güncellemeler
1 yıl
3500 yazan kısım TL yerine sterlin olacak yanlış yazmışımre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Ayrı eve çıkcam yurtiçi veya yurt dışı?