Ekonomi şartlar göz önünde imkan yok sizce yurt dışına çıkmak mantıklımı?
Türkiyede kalmak
Yurt dışına çıkmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ekonomi şartlar göz önünde imkan yok sizce yurt dışına çıkmak mantıklımı?
Türkiye de kalmak ister gönül ama türkiye şartları gerçekten çok zorlaştı artık. yurt dışı daha iyi ama gönlüm Türkiye der.
Cevap
18Cevap
Yurt dışına çıkmak
İmkanı olan kimse durmasın gitsin. Bu dünyaya bir kez geliyorsunuz, insanca yaşamak herkesin hakkı.
Kızımın annesi cifte vatandaş. Ben olmadim. Türk aşığıyım. Ama kızımı çifte vatandaş yapiyorum. Üniversiteyi, liseyi bitirdiği gibi yurtdışına gondericem. Bu ülke bitti. Kizim kurtulsun cabasindayim. Bu ülke bizim değil, araplara peşkeş cektiler. Git kardeşim
Ben de yurtdışından Türkiye'ye gelmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, kaçabiliyorsanız kaçın arkadaşlar.
Deli mi şey etti bu zamanda demezler mi
Sen niye geldin yurt dışı bu kadar iyiyse
kendisine ait evi veya arkadaşında kalıcak bir ev yoksa yurt dışında yaşayamaz birisi zengin olmadıkça çünkü aldığı maaşın yarısı belki yarısından çoğu kiraya gidicek kiraları aşırı yüksek
Ben galiba çıkacağım bu gidişle. Elimdeki fırsatı değerlendirmezsem sonra çok pişman olucam buna eminim
İnsanın tek bir vatanı var umarım bu sürec düzelecek en yakın zamanda
Ekonomik şartlar bir şekilde oturur ama ülkenin güvenlik şartları, özgürlük şartları en alt seviyelerde.
Biraz makedonyada kaldim simdi kismet olursa polonyaya gidecegim kesinlikle imkaniniz varsa yurt disinda yasayin alim gucu hayat kultur saygi Cok farkli
Diğer ülkelerin de durumu da çok iyi değil özellikle Avrupa yeni yılda daha da zorlanacak
Ulu Önder ATATÜRK Bu Mukkades Memleketi Bizlere Emanet Etti <3 <3 <3
Yurtdışındayım zaten
İmkanı olanın durması bilr hata...
yurt dışı daha cazip gibi🤷♂️
Yurt dışına çıkmak.
Başka ülkeler çok iyi mi zannediyorsunuz?
İmkan olsa bir dakika bile durmam.
İmkan olsa beş dakika durmam burada
Ben yurtdışından iş bulsam anında yok olucam ztn
İmkanım olsa sevdiklerimi de alır başımı giderim
Yurt dışına gitmek
İmkanı olduğu halde ülkede kalan netGerzekalıdir
😂😂😂 nereye gitmek isterdin
@Kriminal_Kalp düzgün bir avrupa ülkesi
Hımm teşekkür ederim
Türkiye de kalmak
Yurttusu tabiki
2024 de gidicem insallah