Annem babamı aldatıyor ve bunu hiç kabullenmiyor. Ne yapmalıyım?

Bir az uzun oldu. Kısalta bildiğimce kısaltdım.
Biz 4 kardeşiz: 3 erkek ve 1 kız. Babam her derdini bana döker yani aramızda dostluk ilişkisi vardır. Annem doktor ve biz yeni taşındığımız için burada daha hastahane yok o yüzden küçük bir odada insanları müayine ediyor. Buraya taşındıktan sonra annemin babama karşı tavrları baya bir değişti. Sonra babam bunu takip cihazından başka bir erkekle bir restoranta gittiğini görmüş. Bunların araları limoni oldu ve annem bana karşı babamı kötülemeye başladı. Bana takip cihazının hangi program olduğunu sordu, benimde hiç bir şeyden haberim yok diye takip cihazının hangisi olduğunu söyledim ve takip cihazını sildim. 1 kaç gün sonra ben annemin telefonuna bakarken gördüm ki, snapchatda konum açık kalmış. Ben onu anneme söylemek isterken babam bana sessiz olmamı ve odama geçmemi söyledi. Ondan sonra bana her şeyi anlatdı ve bu yolda biz bir olduk ki, bunu annemde hiss etmişti.
Biz babamdan ayrı kalıyoruz çünki babam para kazanmak için başka yerde, 2 haftada 1 geliyor ve bende ona annemin telefonunda bir şey olup olmadığını bildiriyordum Bir ara baktığımda annemin başkalarıyla mesajlarını gördüm ve babama söyledim. Buraz daha araştırdıktan sonra telefona whatsapp web-le konuşmalarını yükledim. Biriyle doktor odasında buluşacağını belirtmişdi. Bende babamla sessizce buluşulacak yere gidip en uzaktan izledik. 2 saat sonra doktor odasından bir erkeğin çıktığını gördük. Bununlada kavga başladı, evde bağırmalar, gürültüler ve daha niceleri. Dedem, anneannem geldi boşanmalarını söyledi ama annem boşanmadı. Annem komşulara laf söz olmasın diye boşanmıyor, babamda bizi bırakmak istemiyor. Ama ikiside çocuklarının (esasda benim) yıprandığımı görmüyor. Hala yazışmaya devam ediyor bunu babam yüzüne vurduğunda da kedi gibi 4 ayak üstüne düşüyor. Bu arada babamın yaşı 51, annemin yaşı 41. Sizce ben ne yapa bilirim her ikisinin arası düzelsin diye? Birde türkçe iyi yazmamış ola bilirim çünki Azerbaycanlıyım.
Annem babamı aldatıyor ve bunu hiç kabullenmiyor. Ne yapmalıyım?