annemin babami aldattigini ogrendim. whatsapptan ss alinmis konusmalarini okudum. annemi cevrede sevmeyen insan yoktur annemin babami aldattigini tutup da birine soylesem gotuyle guler ve asla inanmaz oyle biridir. aileme cok bagli biriyimdir uc kardesiz en buyukleri benim ve iki otizimli kardesim var. maddi manevi zor bir hayatimiz oldu kendimi bildim bileli uzerimde zaten yeterince sorumluluk vardi nirmal bir hayat yasamadigimiz icin simdi inandigim guvendigim hersey altust oldu. ne yapmam gerektigini bilmiyorum beynim durdu sanki ogrendigim seylerin altinda nefes alamiyorum sanki. ailemin dagilmasini istemiyorum ama annemin de defolup gitmesini istiyorum hayatimizdan. bundan sonra nasil devam edicem ne yapmam gerek yemin ederim hicbir fikrim yok kafayi yemek uzereyim lutfen bana akil verir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞimdi burada aile ve yapısı hakkında konuşmak oldukça yersiz olacaktır. Yapılan ihanetin size ve babanıza oldukça zararı dokunacağı ve kardeşinizide hesaba karınca bir hayli hüzün yaşayacağınız ortada. Burada ne dersem diyeyim sizlere iyi gelecek mi şüpheliyim. Lakin bir şey var ki bundan eminseniz sessiz kalmanız size oldukça zarar verecek ve duygusal bir çöküntü yaşayacaksınız. Kaldı ki sessiz kalmanız bunun devamını getirecek ve göz yummak sizi daraltacak o evde nefes alamaz hale geleceksiniz.
Anne izin yaptığı başlı başına büyük bir hata ve bunun bir şekilde ya hukuksal ya da aile içinde alınacak bir kararla neticeye kavuşması gerekir. Bana kalırsa sizin bunu baba tarafı değilde anne tarafından olaylara objektif bakan bir aile büyüğü ile konuşmanız ve annenize sözü geçen biri olmasına özen göstermeniz gerekecektir. Sanırım bu onu kendine getirir ve babanızla daha sonra bunu açıklamasını mı yapar yoksa alır başını gider mi orası ona kalmış bir şey.
Siz sadece acınızı içinize atmayın ve bunu biriyle paylaşın benim nacizane fikrim bu. Yoksa bunu tek başınıza sırtınızda taşıyamazsınız.
Bunda nasıl bir temenni verilir inanın bilemiyorum, çok hassas ve derin bir mevzu. Rabbim ıslah eylesin ve size de sabır versin.
Her şey gönlünüzce olsun güzel kardeşim.02 Yorumla
Soran+1 yılbunu hazmedip annemi karsisina alip akil vericek bir buyugumuz yok maalesef hepsi kapinin onune koyar annemi. biriyle paylasirsam eminim ki bir nebze olsun nefes alabilicem fakat kimseyle paylasmaya cesaretim yok. amin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim, paylaşman en doğrusu olur ama siz bilirsiniz tabiki. Hayırlısı olsun hakkınızda kardeşim.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnen dünyanın en çirkin hareketlerinden birini yapıyor. Bu büyük bir insanlık ayıbıdır. 38 yaşındaki bir insanın böyle şeyler yapması kabul edilemez. Bu meseleyi annenle konuş boşanmayı kabul etmeyip birde üstüne düzelmezse babana aç meseleyi. Boşansınlar. Tabi babanın kültürünü bilmiyorum. Umarım bunu kaldırabilecek bir insandır. Birilerine zarar vermeye çalışmaz umarım. Şöyle söyliyim kardeşlerine karşı sorumluluk hissediyor olabilirsin ama senin de bir hayatın var. Yapabiliyorsun ailenin yanında kal ama bir mesleğin ve sosyal bir çevren olmalı 2-3 kişi bile olsa. Yoksa delirirsin. Ve derslerine iyi çalış. Annene de asla taviz verme. Benim anlamadığım baban durumu fark etmiyor mu yani. Telefona şifre koyan ve sürekli kurcalayan insandan ne beklenebilir ki.
03 Yorumla
Soran+1 yılen mantıklısı bence de anneme ya babama anlat ve bosan ya da bu şeyi bitir ve unut demek olucak. babam bunu kaldirabilicek bir insan asla degil ben oldurmeye kadar gidebilecegini dusunuyorum gozu kararabilir. babamla son gunlerde telefona olan duskunlugu yuzunden gerildiler ama eminim babamda benim gibi konduramamistir o yuzden ustune bile dusmedi
- +1 yıl
Hmm Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılamin teşekkür ederim
Annenin durumu ilgi maymunlugu ile başlar her kadın gibi. Bunun da nedenleri var. Kendini tanımadan biri ile evlenmek, karşısındakini tanımadan evlenmek, evli olmak ve eş olmak kavramları altında ezilmek. Boşansa ortada kalacak olma riski. Bunlar onları bu tıp yollara iter. Bazısı abartıp iletişimi reele geçebiliyor ama çoğu anca nette kalır çok takılma bence. Ona da bazı şeyler bırak sonuçta reşit biri
02 Yorumla
Soran+1 yılannem 17 yasinda evlenip 18 inde hamile kalmis evliliginin ilk donemi korkunc gecmis babamin anne babasi sayesinde ve babamin anneme kol kanat germemesi yuzunden ve babam baskasina asik oldugu halde aile baskisiyla evlenmis annemle birkac sene de unutamamis bunlari dusunup kendimi annemin yerine koyunca hissettiklerim hafifliyor evet bunlwr yaptığıni hakli cikarmaz ama nasil bir psikolojide oldugunu gorebiliyorum
Öncelikle; arkadaşım çok zor birşey. annenin karaktersiz olması senin suçun değil. Böyle karaktersiz bir insanın senin ebevynin olmasıda çok üzücü bir durum. Babanın bilmesi çok kötü sonuçlar doğurur diye düşünüyorum. bu konu hakkında burdan yorum almaktansa uzman bir kişiden yardım almanın çok faydası olur. bence bazı şeyleri kusmak için acele etme biraz daha sabır lütfen. Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim. bende cok kotu sonuclar doguracagini dusunuyorum aklima gelen tek sey bende olan konusmalari anneme gösterip ya babama anlatip babamla bosanirsin ya da adamla konusmayi kesersin demek dogru mu bu bilmiyorum hicbisey bilmiyorum ben artik
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
+1 yılAldatmış sayılmaz bence, biriyle yatarken görmemişsin sonuçta, her insanın bazen farklı birileriyle sohbet kaçamak ihtiyacı olur, farklı bir yüz, farklı bir ses, sıkıntılardan kaçış felan..
Hemen yargılama onu, belki babanında var..
Evli herkesin olur bir dönem ilerde göreceksin.01 Yorumla
Soran+1 yılbabam yapsa daha az sasirirdim cunku annem asla boyle biri degil o yuzden ben adama asik oldugunu dusunuyorum ve bu beni cok korkutuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın babana söyleme. Bende böyle bir şey yakalamıştım babama söyler gibi oldum annemi ölümle tehdit ediyor evden dışarı çıkarmıyor çok kötü dövüyor ve para vermiyor tabi yıllar önceydi. Ama babam asla unutmuyor ve aşağılık bir insan annenle konuş onu çekmek çok zor olacak ama bırakacak zamanla. İnsanlae hata yapabilir. Sırrını annenden başka kimseye açma annenle konuş o düzelecektir zamanla
11 Yorumla
Soran+1 yılbabama soyliycek cesaretim yok bilmemesi en dogrusu
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatsın bunu düşünmek senin sorunun degil hem SS almak nedir sanane onun özel hayatından bunlar senin alman gereken sorumluluklar degil babanın ayık olup alması gereken sorumluluklar demek ki kadın degişiklik arıyor napsın ne var bunda ayıp sana birde evlat olucan.. tü sana
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle gazlıyorsunuz babalarınızı babanızda kızım ögrenmiş bu kadını öldüreyim daha iyi güdüleri ile cinayet işletiyorsunuz masum insanlara !!!
Senlik sorun yok bırak onu baban düşünsün sen hayatını kurtar kardeşlerine bak babanla beraber annen olacak şahız ettiğini bulur bazı şeyleri zamana bırak babana söyleyeceğim doğru zamanı bekle
14 Yorumla
Soran+1 yıldogru zaman asla gelmiycek biliyorum cunku uzun bir suredir maddi sikinti cekiyor babam zaten kardeslerimin hastaligini ogrendikten sonra psikolojik sikintilar da yasamisti o gunden beri cok gergin ve sabirsiz biri oldu. annem her zaman kardeslerimin benim ustumuze titremistir bana gore dunyanin en harika annesiydi almiyo beynim olanlari babam bunu ogrense annemi oldurur diye korkuyorum acikcasi
Soran+1 yıltesekkur ederim
Öncelikle sakin ol. Konuyu sanki hiç olmamış gibi bir süre değerlendir ve anneni analiz et. Ayriyeten sana konuşma ss lerini kim attıysa onunla bu konuyu konuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılwhatsappinda sifre vardi galerisinde ssleri ben buldum
+1 yılÖnce annen ile bu konuyu konus ve onu babanla konusmasi icin ikna et ve unutma bundan sonraki süreck cok daha zor gececektir bir dönem icin ama sonra hersey rayina oturacaktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ol ve annenle babana duyurmadan konuş... zor bit hayat ve sorumluluk bunlar annene ağır gelmiş olabilir bir boşlukta olabilir onu yargılamadan sakince konuş ve bitirmesini söyle babana yansıtma ama... sonu iyi olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılannemle konustum kendimi yeterince stabil hissettigim bir an adami sevmedigini sadece cok iyi biri oldugunu ve onunla sohbet etmeyi sevdigini soyledi. adamin onu sevdigini ama annemin ona adamin istedigi gibi karsilik vermediğini soyledi adam zaten yurtdisinda ailesiyle yasiyor araştırdım bunu sohbetten oteye gitmedigini soyledi
+1 yılAnnen çalışıyor mu? Birlikte olduğu erkek çevreden mi? Kadın özgürce sexse ihtiyaçı varmış.
01 Yorumla
Soran+1 yılcalismiyor. konusyyor adamla sadece adam yurtdisinda
+1 yılanneni ima ile uyarabilirsin. ama bişey söyleme kimseye.
011 Yorumla
Soran+1 yılsoylersem muhtemelen kiyamet kopar biz rizeliyiz boyle seylerin bizde affi yoktur
- +1 yıl
annene ima ile söyle diyorum. başkasına söyleme zaten. ayrıca belki yanılıyorsundur.
Soran+1 yılannemle acik acik konusup kimseye bisey soylemeyecegim galiba
- +1 yıl
anladım. annen kaç yaşında ve kaç yaşındaki erkeklerle konuşuyor?
Soran+1 yılannem 38 yasinda tek bir adamla konusuyor o adamda 40 yaslarinda
- +1 yıl
hmm anladım. babanla araları bozuk muydu?
Soran+1 yılufak tefek kavgalari olurdu ama ciddi seyler degildi. onun disinda gayet iyilerdi
- +1 yıl
hmm bilmiyorum belki araları bozuk ve iki taraf da saldı ipleri.
Soran+1 yılaralarindaki sorunlari noktasi virgulune kadar biliyorum aralari ciddi sekilde bozulmadi hicbir zaman
- +1 yıl
o zaman sen halledersin bu sorunu kolay gelsin.
Soran+1 yıltesekkur ederim
+1 yılbunları okuyunca şeytan dıyor git ormana bir kulube yaptır bırıkımın bıtene kadar yaşa kanıt topla yakala ıspatla yol verın
00 Yorumlademek ki baban cinsel anlamda duygusal anlamda anneni tatmin ede miyor
00 YorumlaSiz nereden öğrendiniz? Babanız bu durumu biliyor mu? şu an ne aşamadasınız?
09 Yorumla
Soran+1 yılgalerisindeki ss ler sayesinde. babam bilmiyor bilse hic iyi seyler yasanmaz. anneme bildigimi acikca soyledim ve cok uzgun ve tedirgin bitircem dedi
Soran+1 yılevet kesinlikle
Soran+1 yılannemle konustum eli ayagi titredi gozleri doldu ben boyle biri degilim dedi anladigim kadariyla adamin surekli yazmalari sonucu ilgisine kapilmis. adam iki yildir seviyomus annemi ama onlar karantinada konusmaya baslamislae
Soran+1 yılbende oyle dusunuyorum da biraz icimi rahatlatiyorum. evet kesinlikle kabul edilebilir bir durum degil ama iste
+1 yılÇok zor bir durum anneniz ile açıkça konusun bunun yanlış olduğunu söyle.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Annen neler konuşmuş
işi eyleme dökmüşmü?011 Yorumla
Soran+1 yılhayir sadece mesajla adam yurtdisinda
Soran+1 yılsesli ya da goruntulu konustugunu sanmiyorum neredeyse eminim cunku neredeyse karantina basindan beri varmis konuşmaları ve hep evde beraberdik. benim gordugum kadari sadece whatsapp ss leriydi
Soran+1 yılekran goruntusu demek
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılekran goruntusu derken mesajlarin fotoğrafi konusmalarin okudugum kisminda hicbir resim yoktu. annem 38 yasinda belki de dediginiz gibidir konusmalarin hepsini gormedigim icin bilemiyorum. oyle yaptim sakince konustum hicbir duygusal bisey beslemiyorum ona karsi dedi yeminler etti onun beni sevdigini biliyorum ama bizim tek konustugumuz cocuklar din siyaset sohbetimiz guzeldi dedi. tabi bu ne kadar dogru bilemiyorum sonucta ondan baska bir adamla konusmasini da beklemezdim
- +1 yıl
O zaman annene inanmak zorundasın aksi bir şey görmedik durumda değilmi. o tür konuşmada yapmış olabilir belki baban o tür sohbetler etmiyor olabilir Baban nasıl bir insan konuşkanmı ne işle meşgul yoksa annene fazla vakit ayırmıyormu. ama baban anneni ihmal ediyorsa ki sen bilirsiz zaman içinde diğer konularada kaymış olabilir sohbet. neden dersen din konuşacak olsa ne görüntüsü paylaşabilirki değilmi. ama önce babana bak annene yakınlığı ne kadar.
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGördüklerin nedir emin misin
04 Yorumla
Soran+1 yılcok eminim defalarca kontrol ettim
- +1 yıl
Ne gördün
Soran+1 yılgaleride whatsapptan alinmis konusma ss leri
- +1 yıl
Himmm
Hiç bişeye karışma daha beter olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılAnne ni uyar yapma de söylerim seni de
01 Yorumla
Soran+1 yıloyle yaptim ama annemin yuzunu bile gormek istemiyorum hep boyle mi olucak ya bir daha yaparsa diye guvensizlikle mi devam edicem hayatima bilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAnnenle konuş durumu kaç yaşında annen?
02 Yorumla
Soran+1 yıl38 yasinda. konustum adama sevgi beslemedigine dair yeminler etti sevgilim falan degil sadece onunla sohbet etmek bana iyi geliyodu düşündüğün gibi birsey yoktu aramizda dedi
Soran+1 yıltabii ne kadar dogru bilemem benim okudugum kisimlarda da dusundugum gibi bir bel alti muhabbet yoktu ama tabii okumadığım kisimlari bilemiyorum
+1 yılannenizle yüzleşmelisiniz..
00 Yorumla
+1 yılBu konuda fikir veremem ki Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılamin
- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenizin suratına tükürün hanımefendi
00 Yorumla
+1 yılAnnen güzel kadinmi?
03 Yorumla
Soran+1 yılyani hicbir zaman yasini göstermemistir uc cocuk anneis olduguna inanmazlar ablam sanarlardi hep
- +1 yıl
Hadi ya... aslinda
Güzelim yapabilcegin bir sey yok... Annene anonim bir mektup yaz söyle ve babanla yüzlessin.
Ondan sonrada bosanilacaksa bosansinlar...
Soran+1 yılannemle konustum adamla arasinda sevgili anlaminda hicbirsey olmadigina ve sevmedigine yeminler etti sadece onunla sohbet etmek beni mutlu ediyodu dedi ve konusmayi kestigini soyledi tabii bu saatten sonra ona ne kadar inanılır bilmiyorum
sen defolup git bence uğraşılmaz bunlarla
01 Yorumla
Soran+1 yılher zaman yanlarinda olmam gereken iki kardesim var keske cekip gidebilseydim
+1 yılannenle konuş
00 YorumlaDelil bul.
18 Yorumla
Soran+1 yıldelilim var
Soran+1 yılcok kotu seyler olur gösterirsem
Soran+1 yılbabam bunu kaldirabilicek birisi degil annemi oldurur
Aferimmmmm
00 YorumlaNasil oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılson zamanlarda beni cok suphelendiricek hareketler yapmaya baslamisti telefonuna kilit koymazdi son bir aydir whatsappinds bile kilit var ve surekli telefona bakiyor yanindaysak telefonu gormeyecegimiz sekilde ceviriyordu. uyumaya giderken telefonu bende birskti kilidi acikti telefonumu karistirma dedi ve gitti oyle soyleyince bende whatsapp sifresini bulmaya calistim fakat bulamadim sonra galerisine girince ss alinmis konusmalari gordum kiz ismiyle kaydetmis adami. adam amerikada yasiyor teyzemle takiplesiyoe adam teyzem uzun bir sure amerikada yasadi o sekilde tanistiklarini dusunuyorum adam da evli ve iki kucuk cocugu var
Soran+1 yıladamla yuzyuze gorustugunu dusunmuyorum cunku adami arastirdim ords bir hayati var cocuklari karisi annem zaten bizsiz hicbir yere gitmez. gormezlikten gelip sindirebilecegimi sanmiyorum yediremiyorum o adami seviyor olusunu
Soran+1 yılinşallah öyledir
Soran+1 yılozelden mesaj yollayamiyorum Şu an ne yazik ki
+1 yılAnnenle konuş
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?