gercekten cikiyormu yani size haksizlik yapan sirtinizdan vuran insanlar buluyormu sonlarini cekiyormu ve bizler gorebiliyormuyuz..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İnanıyorum evet, bazen biraz geç oluyor ama oluyor.
niye biz goremiyoruz sanki bize haksizlik yapan kisiler bizden daha mutlu yasiyormus gibi sanki tum isleri hayatlari tıkırindaymis gibi
Sen o durumda olsan dışarıya belli eder misin? Yoksa tam tersi mutlu gibi görüneyim de biraz zoruna gitsin şunların mı dersin?
Emin ol insanların %80 i bu düşünceye sahip.
Belki senin ya da benim gibi insanlar beceremezler bunu ama yapanlar çok.
valla bilmiyorum belkide oyledir benim yillar once sevdigim biri vardi askere gitmisti bekliyordum onu bana iftira atti iftira degilde teyzesinin lafina bakip hic dusunmeden harcadi beni sonra karsima gelip ailem evlenmemi istemiyor diyip Şu an buna hazir degilim diyip iki sene sonra evlenmesi dunyami basima yikmisti bildim bileli aklima her geldigimde beddua ederim ona ama soyle birsey oldu o haksiz yere bana haksizlik eden teyzesi kansere yakalandi 7 kez ameliyat oldu Şu an erimis durumda bundan ovunmuyorum cok uzuldumde ama bana bunu reva gorenin hicbirsey olmamasi
Şimdi eski sevgilin adına şunu diyebiliriz , belkide istemeyerek bırakmak zorunda kaldı seni. Yani bu olayda tamamen suçsuz konumda olabilir kendisi. Sana ne kadar kabahatli görünse de... sırf ailesi yüzünden bu kararı almış olabilir. Özellikle de teyzesi yüzünden.
benden ayrilip arabasina kiz atip dukkanimin onunden gecip durmasi neyin nesiydi
O zaman demek ki isteyerek yapmış bunu. İyisi olduğu kadar kötüsü de var bu işin.
Ama yine de Allah a havale et sen boş ver. İllaki acısı çıkacak parmağı olan kim varsa
ben yillardan beri allaha havale ettim ama teyzesinden cikti kendisi kaldi isin garibi ayni yerde oturuyoruz ve yillardir hic karsilasmayiz gormeyiz birbirimizi ayni yerde oturmamiza ragmen
Görmemek bazen iyidir, boş ver kafana takmamaya çalış. Fazla düşünme çünkü hersey gelip geçişi
aman aman gormuyeyim zaten rabbim benden uzakta sorsun cikarsin mutluluga hasret biraksin
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez için rahat olsun
Hayır. Kendi adaletimi sağlarım
Allaha inanan yok artık hala adalet diyorsun
senin sorunun ben inaniyorum sadece sizin gibilerin amel defterini kapatmis
Galiba çıkmıyor ya
cikiyor sadece rabbin sana gostermiyor niye buyuk kibre gunaha dusme diye
boyle bir rabbin var senin
Allah Allah bu kadarda ince düşünüyor diyorsun
Peki bana gösterse bu durumu ben ona daha çok inanmaz miyim
bak guzel kardesim rabbim bazi durumlari bize alenen gostermez gunaha dusmememiz icin bu dunyada sorar ya da ahirete birakir bu dunyadaki hesap hicbirsey oteki tarafta hesap cok cetin kimsenin kacisi olamaz boyle dusun ben bir yazi okumustum ve hayatimi degistirdi o yazi oldugumuz zaman hesabin ne kadar cetin oldugunu bir bilseniz kafaniz secdeden kalkmaz sabaha kadar tovbe edersiniz bu laf benim namaza baslamama vesile oldu
Himmm o kadar eminsin yani herseyden
rabbin buyuruyor beni gec
Tamamda onun sana bunları bu şekilde söylediği ne malum
kardesim sen hic ilmihal okumuyonmu ben elcimiyim bana soylucek tovbe tovbe
Sana diyorum ki ilmihaller nerden geldi bunlara kim neyi nasıl dedide bunlar yazdı
Bu kadar okur yazar varken bilgeye her şekilde ulaşma imkanı varken bile güç sahipleri insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyorken o dönemde o kadar cahil insna varken okur yazarlik oranı o kadar dusukken istedikleri gibi değiştirebilecekleri şeyleri değiştirmemisler mıdır sence
kuran var kardesim kuran turkcesi var oku kurandami degisiyor
Himm sence ilk yazılan kuranla suanki kuran aynı kuran mi hiç mi değişmedi arapça da bir noktanın yeri değişince kelimenin anlamında kayma oluyor ve sen bunun oraya buraya yazılıp sonra bunların toplanıp kitap haline getirilip sonrada bunca zaman hiç degismeden kaldığını düşünüyorsun yani öyle mi
Din tüm dünyada müthiş bir gelir kaynağı bunu unutma bir kesim her dönemde bunu ticaret amaçlı kullanmıştır. Unutma ticaretin olduğu yerde her zaman üç kağıt olur
Hayır.