Güncellemeler
1 yıl
Birde bulaşık makinemiz bozuldu. Bundan bir iki ay önce yine olmuştu. Kardeşim eniştem yardım etti tamir ettiler… eniştem kaç defa dedi bizde yedek Birtane var getireyim falan istemedi eşim😏 adamlar kaç defa ısrar etti … şimdi makine yine aynı şeyi yaptı dedim ablamda diyor isterseniz getirelim dedi. Olmaz flanş şimdi parayla kullanılmış alicakmis 🙄 gururuna da yedirmiyor beyefendi ama olan bana oluyor … hem ise gidiyorum hem elimde hep bulaşık yılıyorum.. kendisi yapmadığı için tabi anlamıyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
En sevdiğim adalet sistemi bazen bende yaşıyorum aşırı hoşuma gitti 😁
Bir insan eşine nasıl kıyar ki nasıl böyle bir günde seni bozar kusura bakma ama tenekeymiş senin kocan
A
Aynen öyle.., hödük….. lafını bilmez bazen tartışırız. Aileme çok saygısız davraniyor bazen. Sanki herkes bunu saf yerine koyuyormus, millet yardımcı destek olmak istyiroy
Nerden buldun bu andavali
😏
Eşin çalışmıyormu
Çalışıyor bende ama maaşımız henüz gelmedi
Ne işinde çalışıyorsunuz
Bu zor denemde evde çocuk bakmak vs işlerde aile ekonomise deste olun intikam almak yerine destek olamk gerekir
İntikam değil ama hoşuma gitti ne yalan söylim … beni böyle bir zamanımda yaptığına bakın 😟 destek oluyorum elimden geldiğince. Bende çalışıyorum ama gelmedi henüz paramız oyüzden sIkIstik biraz
Eşin çok tepkili ve yarını düşünmeden laf atmış ilahi adalet karma is for you... Kdjdjdj
Aynen öyle.. pat diye söyler lafını çekinmez.. tartıştım bunu kaç defa
Sevmiyorsan insanları bile saygı duy dedim
İnsanlara karşı güvenini bile kaybetmiş benim gibi güven sorunu var mesela ben de öyleyim eşin gibiyim
Onun tek çözümü var psikolog çünkü önceden insanlar yani biz neden böyle olduğumuzu anlayıp düzelmemiz için psikoloğa gitmemiz gerek ilerde zararları olabilir
Ama yinede ayıp değilmi yaptığı? Kendi kuzeni var mesela amca ve yenge bunlar hep içirmişler yedirmisler zamanında …bunlardan geçinmişler kisacasi. en son dedim ama herkesi onlar gibi mi sanıyorsunuz? Sanki herkes bunların parasını yemeğe gelmiş 😏
Farkındayım bazen gereçlerden birden parliyor ufak şeylere y.
Ufak şeylere parkıyorsa öfke sorunu vardır bence
Aynen işte tramva kalmıs ha aklı yokmu düşünücek he var ama o da öyleymis
Dövmesi sövmesi yok ama hemen kızıyor herseye
Kesinlikle inanıyorum.
Evet çokts iyi kapak olmuş
Pek inandığım söylenemez
Çok saygısız erkekler ile evleniyorsunuz
Göremiyorsunuz baştan…. Nebilim böyle kötü bir zamanımda böyle yapacağını 😏
Değerini bilen sana ilgili erkekler mutlaka vardır
Inanirim
Haklısın
şu an ilişkiniz nasıl peki aranızda soğukluk var mı
Oluyor haliyle böyle yaptığı için … ailemi sanki istemiyor ablamlara soğuk davraniyor onların yanında tartışmıyor bazen insdina
Anladım peki biraz dertleşmek bu konu üzerine konuşmak ister misin
aldı mi parayı duruyor mu hala?
Duruyor.. birlikte ödeyelim dedi. Kendisi bilir
sen al bence sütyen banka sakla onu uçurur rüzgar falan
geçmiş olsun
Evet