İlahi adalete inanirmisiniz?

Benim eşim bundan beş ay önce babami toprağa gömdüğümüz gün, ailemin yanında beni küçük düşürmüştü. Neymiş çalışmıyormuşum benim borcumu o ödiyecekmis falan filan.. çünkü biz babam adına mevlid yemek dağıtacaktık anneme yük olmasın diye dört kardeş paylaşalım dedik. Buda akşam bunu duyunca delirdi… kardeslerimin önünde… cenaze günü …😞

geçenlerde paraya sıkıştık zaten kaç aydır öyle geçiyor. Beni dinlemediği için 😏 neyse ödeyememiş konuştuk annemden isteyelim dedim ben teklif ettim. Önce olmaz dedi dedim biz bir aileyiz böyle zamanlarda birbirine destek olmamız lazım. Annemden parayı istedim bu tabi utandi bozardı. Ama hiç lafını etmedim. Parayı koydum masanin üstüne , almaya bile çekiniyor 🙄 içimden dedim sen bana böyle yaptın ama şimdi sen bize muhtaç kaldın… haksizmiyim?

Güncellemeler
1 yıl
Birde bulaşık makinemiz bozuldu. Bundan bir iki ay önce yine olmuştu. Kardeşim eniştem yardım etti tamir ettiler… eniştem kaç defa dedi bizde yedek Birtane var getireyim falan istemedi eşim😏 adamlar kaç defa ısrar etti … şimdi makine yine aynı şeyi yaptı dedim ablamda diyor isterseniz getirelim dedi. Olmaz flanş şimdi parayla kullanılmış alicakmis 🙄 gururuna da yedirmiyor beyefendi ama olan bana oluyor … hem ise gidiyorum hem elimde hep bulaşık yılıyorum.. kendisi yapmadığı için tabi anlamıyo
İlahi adalete inanirmisiniz?