2 aylık evliyim ve eşimle anlaşamıyorum evde hiç konuşma hakkım yok 1+1 eve yatılı misafir çağırıyor tamamını okuyun, ne yapacağım?

2 ay oldu evleneli eşim çok asabi sürekli laf söylüyor kızıyor. Ör bir konu oluyor bende fikrimi söyleyince çok biliyorsun ta canım aptal deyip beni öyle kötü duruma koyuyor ki. Ağlıyorum sadece çünkü içimi kimseye dökemiyorum. Ailem kendisini çok iyi biri olarak biliyor çünkü ben öyle tanıttım kendisini. Dün mesela kredi kartı istemiş eve imza atması gerekiyor eve geldi biri belgeleri okuyup imza atan kendisi sonra bu neyin nesiydi deyip sorgulayan ve ben sen istedin ya dedim diye yine laf yiyen ben. Öyle hastayım ki nefesim çıkmıyordu ve bana öyle hakaretler etti ki oturdum ağladım. İşten gelmeden yemeğini hazırlıyorum o gelene kadar bekliyorum gece yemek yiyorum sırf beraber sofraya oturalım diye ama gelince de laf yiyorum. Şu an bile çok kötüyüm başım yataktan kalkmıyor ve kendisi arkadaşıyla eşini davet etmiş bize yatıya. Yeni evliyiz kendisi asker diye ben eşyaları borçlar bitince alırız dedim ona kolaylık olsun diye. Sonra kendi birikmiş paramla ev için bir kaç kahvaltı seti çatal bıçak bardak seti nevresim setleri vs aldım onun dışında evde yeni bir şey yok eşya olarak olan eşyalar da eski ve her şeyi geçtim ev 1+1 ben bu insanlara nerede uyuyun diyeceğim ya nasıl onlara hizmet edeceğim eşya bile yok doğru düzgün 2 sandalye var Amerikan olduğu için mutfak sırasıyla mı yemek yiyeceğiz. Bunun üzerine de eşimle tartıştık ve sana mı soracağım senin dediğin mi olacak dedi bende ağladım ve gidiyorum babamın evine sen kal arkadaşlarınla dedim bana taksi çağır dedim o da aradı taksi çağırdı git gözüm görmesin seni dedi ama ben gidemedim kahroluyorum şu an lütfen bana yol gösterin.

2 aylık evliyim ve eşimle anlaşamıyorum evde hiç konuşma hakkım yok 1+1 eve yatılı misafir çağırıyor tamamını okuyun, ne yapacağım?