- 1 ay
elti veya görümceden çok tartışmaya izin veren kocadır, en tehlikeli olan arıyorsak :) bence araya üçüncü bir şahıs da eklenmeliydi. yeri geldiğinde hanımcıda olacaksın ezdirmeyeceksin eltiye görümceye :P
15 Yorumla- 1 ay
Yani en kötüsü koca mıdır?
- 1 ay
can sıkıcı bir duruma müdahale etmiyorsa ya da buna izin verip tekrarlanmasına müsade ediyorsa evet kocadır.
- 1 ay
Evet dengeyi koca sağlar. Orası doğru.
- 1 ay
teşekkür ederimmmmm :)
- 1 ay
Rica ederim 💫🌻
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. Gelinler tehlikeli dermişim şimdi ben de hahaha😂 bana kalırsa içinde kıskançlık/fesatlık barındıran insan tehlikelidir. Elti ya da görümceyle alakası yok bunun. Öyle eltiler tanıyorumki kendi öz ablalarıyla senede bir kez görüşürken eltisiyle nerdeyse her hafta beraber zaman geçiriyor bir yerlere gidiyor çok iyi anlaşıyor. Aynı şekilde öyle görümceler gördüm gelinleriyle kardeş gibi olmaya çalışan, abisinin mutluluğuyla mutlu olan. Ama öyle elti ve görümceler hatta gelinler tanıyorumki birbirleriyle saç başa girmedikleri kalıyor. Kesinlikle ve kesinlikle kişinin karakteriyle alakalı bir durum bu. Kıskanç insan sadece elti ve görümce değil, gelin bile olsa tehlikelidir.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- 1 ay
Elti tabiii ki genelde nazarcı ve büyücü olur bunlar
Kıskanç sinsi ve kurnaz olduğunu bilirsin ama bir türlü mesafe koyamaz istemsizce çekilirsin
Kocalarının vasfı ailenin en büyük amcası olmalarıdır onun dışında karısı ne derse onu yapar10 Yorumla - 1 ay
Dedikoducu ve insanların hayatına meraklı her insan tehlikelidir. Şu görümce, elti gibi abuk ünvanlardan nefret ediyorum... Keşke Türk halkı Atatürk'ün zamanındaki gibi kalsaydı da hanımefendilerin, beyefendilerin yerini almasaydı.
00 Yorumla - 1 ay
Öyle eltiler görümceler var kardeşten öte
Genel konuşmamak gerek
Hepsi çok iyi
Ne diye bilirim ki
🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫
Aramızda kalsın
Kayınvalide dahil hepsi tehlikeli🤣00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Eltiyi uzak tutabilirsin ama eşinin ablasını/kız kardeşini ne yap ne et uzak tutamazsın o yüzden görümce daha tehlikelidir. En iyisi mesafe aman ben öyleyim mesela..
00 Yorumla- u1 ay
Kendini bilmeyen kıskanç ota b*Ka karışan her insan tehlikelidir. Bunun görümcesi eltisi yok...
10 Yorumla Neden tehlike barındırmak zorunda ki, of çok saçma geliyor bunlar bana. Varoşça. Akrabalar niye bu kadar geline yüklenir ki zaten.
10 Yorumla- 1 ay
Cevap veriyorum hiç biri iyi ailede olursa tabi kader hocam 🙂 iyilere denk gelin
21 Yorumla - 1 ay
Görümce, elti en fazla diger çocuğu etkiler gorumce herkesi
20 Yorumla Türk kültüründe Gelinler 60nada gelse Görümceyi sevmezler hatta bazıları eve yaklaştırmaz
15 YorumlaAile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Elti yandaş sayılır ama görümce tehlikelidir, çünkü kocanın kardeşi :))
00 YorumlaGörümce görümce, görmüyüm seni ömrümce demişler.
00 Yorumla- 1 ay
Bence elti tehlikeli. Kuzenim eltisini kıskanıp o da çift hesabı açtı ahahah
00 Yorumla - 1 ay
En iyisi evlenmemek ikisinden de uzak durmak. Tümü başta olmak üzere..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gelin 🤣 bazıları büyücü yenge tadında oluyor jsjsjs
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Genel anlamda görümceler tehlikeli olsa da bazı elti tipleri de tehlikeli olabiliyor
00 Yorumla- 1 ay
görümce
aşık olduğunuz adamla sizden çok daha fazla bir süre geçirdiği için00 Yorumla - 1 ay
Kaynanaya ne oldu, asıl boss fighters o değil miydi :D
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez derler ama bilmiyorum kim daha tehlikeli.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı. elti diyeceğim. çünkü kıskanç ve çekemiyorlar. lakin görümce daha çok aile içinde
00 YorumlaElti de yabancı senle aynı konumda bi nevi yani bir şey olsa belki yardımına koşabilir fakat görümce öyle değil ben görümce diyorum
00 YorumlaEltilerden biri genelde kiskanc olur ve en sevilen kisidir herkesi etkileyebiliyor ve ucu muhakkak kiskanilan eltiye dokunur
00 Yorumla- 1 ay
Tek çocuk olduğum için ilgilenmiyorum bu tarz detaylarla
10 Yorumla Cevabı ikiside
Ama kişiden kişiye değişir
Elti demek yılan demek 🐍10 Yorumla- 1 ay
Elti.
Görumce yine abimin karısı der çıkar kan can bağı olur
Elti tam bir düşman 😂10 Yorumla Karaktere göre değişir. Hiçbirine çok önemli mahrem sırları asla verme...
00 Yorumla- 1 ay
Şimdi bu sorunun cevabı ikiside olur malum aileler 😂
00 Yorumla - 1 ay
Eskidendi şimdi tehlike yok
03 Yorumla- 1 ay
Senin eltin ve görümcen mi var
- 1 ay
Ablamların var
- 1 ay
Hm anladim 😂
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Bu kadınların derdi de farklı xd
11 Yorumla- 1 ay
🤣🤣
- 1 ay
İkisi de birbirinden beter
00 Yorumla - 1 ay
Elti ne görümce ne?
00 Yorumla - 1 ay
İkisi de tehlikelidir..
00 Yorumla İnsanlık önemli olan iyisi de var kötüsü de var.
00 Yorumla- 1 ay
ikiside bir birinden tehlikeli
00 Yorumla - 1 ay
İnsandan insana fark var
00 Yorumla İkisininde kötüsü cehennemin dibine gitsin.😏🚬
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi birbirinden piskopatlar 😅
00 Yorumla- 1 ay
Görümceyim ama yengem benden daha tehlikeli
00 Yorumla Alakası yok insanlıkla ilgili
00 Yorumla- 1 ay
Elti daha tehlikeli bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. tehlikeli insan tehlikelidir
00 Yorumla- u1 ay
ikisi de bence
00 Yorumla - 1 ay
Eltiler daha tehlikeli olabilir.
00 Yorumla - 1 ay
Elti daha tehlikelidir
00 Yorumla - 1 ay
Görümce tabii.
00 Yorumla - u1 ay
Görümce bence
00 Yorumla İkiside tehlikeli değil niye tehlikeli olsun
01 Yorumla- 1 ay
İkisininde potansiyeli çok yüksek
00 Yorumla - 1 ay
Al birini vur ötekine
00 Yorumla - 1 ay
Gerçekten hangisi tehlikeli? Galiba görümce
00 Yorumla Kötü olan herkes tehlikelidir.
10 Yorumlakocanın akrabalarının hepsi
10 YorumlaEltim yok ama elti daha kötüdür diye düşünüyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Evli değilim bilmiyorum 😉❤🔥🙃
10 Yorumla Tabikiside elti
10 Yorumla- 1 ay
Görümce
00 Yorumla - 1 ay
Etli olsun 😀
00 Yorumla - 1 ay
İkisi de tehlikeli
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. Elti olur genelde
00 YorumlaElti net
00 Yorumla- 1 ay