Arkadaş grubunda bir kızla tartıştık, onunla mesafe koymak istedim. Sonra diğerleri de bana ambargo uygulamaya başladı. Diğer kız beni görünce konuşuyor ama öne çıkanlar gitmiş. Ne alaka
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Birbirlerini fişeklemisler sana karşı veya senden soğumak için bu anı beklemisler
Watsaptan falan Pp leri gitmiş. Hiçbirine de bir şey yapmadım. Aramızda sorun çıkan kıza da medeni bir şekilde mesafe koyalım dedim. Sizde neden böyle davranıyorlar? Oysaki hepsi beni sevdiğini söylerdi.
Lafta herkes sevdiğini söyler önemli olan bunu davranışa yansıtmak. Diğeri ile tartışmanız olmuş olabilir onların yapması gereken ara bulucu davranıp sizi uzlaştırmaktı maalesef bu yaptıkları hareket kırıcı olmuş , peki wp den fotoğraf dışında hakkında bilgisi gözüküyor mu hani yazı yazan yer acaba engellemiş olabilirler mi denedin mi
Yazı yazan yer görünüyor
Aslında bu fotolar biz uzaklaştıktan ve arada selamlaştığımız zamanlarda duruyordu. Şimdi yeni kaldırmış
O konuda bir şey söyleyemem tesadüfen kaldırmış olabilir ama aynı anda birden fazla kişi ise şüpheli numaranı silmiş olabilirler
Çok özel değilse tartışma sebebiniz neydi ve normalde bu arkadaşların sana karşı ve diğer tartıştığın kıza karşı nasıllardı
Tartışma sebebimiz. Tartıştığım kızın bana sürekli insan içinde bağırması, kaba davranması, uyardığım halde buna devam etmesiydi. Aramızda mesafe olsun ama ben sana hiçbir zaman küs değilim dedim. Topyekûn cephe aldılar. Tabii ilk kuyruğu dik tutan bendim dhsj
Onlar meraklı Melahat numaramı silmezler
Siz nasıl yorumluyorsunuz
Benim sana tavsiyem hiç tınlama bile takma kafanı onlara evet şu an çok kötü hissediyorsundur bütün arkadaşlarından kazık yemiş yalnız kalmış gibi ama dik bir duruşun olursa seni örnek alacaklardır bırak birbirlerinin yalakaligini yapsınlar siz lise arkadaşı falan msniz
Diğer tartıştığım kızla benden 1 yıl önce tanışmışlar. Samimi gibilerdi birbirlerine karşı ama masadan biri kalkınca hep birbirlerinin arkasından konuşuyorlardı. Ben de hiç öyle bir kız değilim. Katakulli çevirmiyorum diye bana canım muamelesi yapıyorlardı. Bu olay da son damla oldu. Hemen uzaklaştım hepsinden.
Ama o öne çıkanlarından kaldıran kızı birwz severdim, zevklerimiz vs. uyuşurdu. Beni görünce de konuşuyordu. Böyle yapması hem şaşırttı hem üzdü.
Ay nerden bildiniz lise arkadaşı olduğumuzu
Sen yapman gerekeni yapıyorsun her zaman onların çok peşine düşme zamana bırak zaman sana ve onlara neler gösterir karma sistemi diye bir gerçek var. Lise oldugunu tahmin ettim çünkü bu anlattıklarını ben birebir lisede yaşadım. Yaklaşık bir sene boyunca yalnız kaldım sonra zamanla onların kendi aralarında da çatlamalar oldu bana karşı yumuşadılar şimdi arada sırada konuşurum ama onlarda birbirlerine karşı eskisi gibi değiller.
Bu kadar tanıdık hikayeler yaşamamız tatlı bir tesadüf. Kendi tecrübelerinizden bana tavsiye verdiğiniz için teşekkür ederim. Onların arkadaş grubunun çatırdayacağına ben de çok eminim
Özel değilse siz ne tarz bir olay yaşadınız?
Ne demek rica ederim. Tabiki özel değil anlatayım ama biraz uzun olacak
10. Sınıfta okul çıkışı kaldığım kursta başka sınıftan gelen 2 kızla tanışmıştım. Çok samimi cana yakın ve benim kafa dengim kizlardi. Bunların birde 3. Kişi bir arkadaşı vardı ama hep sevgili peşinde giderdi iki arkadaşına ayıracak zamanı yoktu bende bu kızlarla daha çok zaman geçirdim samimi oldum bağlandım.11. sınıfta ne tesadüf biz 4 kişi aynı sınıfa düştük. Bu bahsettiğim x kişisi onların arkadaşı yani bu kızla ben birbirimizi gördüğümüz ilk andan beri hiç kanımız uyusmadi yani şöyle söyleyebilirim gerçekten kendini bir bok sanıyordu. Sinir hastasi olduğunu dile getiriyordu neymiş birine bagiracak kızacak diğeri onu alttan alacak. Neyse işte... Bir gün bu kız benden ayna istedi verdim sonra geri aldım aynayı ben kaybettim ama unutkanlığıma denk geldi onda kaldığını düşünüp gidip sordum aynam kayıp nerede? Sadece böyle dedim bana bağırdı defol git başımdan ya sanada aynanada başlayacağım şimdi dedi sınıfın içinde o böyle bağırdı benimde ipler koptu
Tabi hanım efendi sinir hastasi imiş o an beklediği benim onu alttan almamdı ama bilmiyordu karşısındaki de herşeyi yalayıp yutup alttan alamayacak birisi... Bende buna bağırdım sonra biz kavga ettik neredeyse birbirimize girecektik sınıfa hoca geldi biz hala kavgaya devam ettik o sırada benim o samimi bulduğum arkadaşlar benim yanımda durmadı inanır mısın? O kızı sakinlestirmeye çalıştılar kimse beni tutmadı bende çok ileri gitmek istemedim ama harbi yolmak istemistim. O kavga esnasında sınıftaki erkeklerde hep bir ağızdan kavga! Kaavga! Hadi birbirinize girin diye coştular yüzüm kızarmıştı sinirden falan ellerim titredi neyse yerimize oturttu hoca ders boyunca birbirimize laf ettik... O gun ben o çok samimi bulduğum iki kızdan hayatımın kazigini yedim. Bu x kişisi gidip kızlara bununla arkadasliginizi ya bitirirsiniz ya da beni silersiniz demiş ergen gibi xd tabi o kızlarda bu lafın altında kalmadı o günden sonra benim yüzüme bile bakmadılar cuma günüydü okul çıkışı eve geldim hüngür hüngür ağladım. Hafta sonu bitiminden sonra okulun başlangıcı benim için daha götü bir dönem olacak yalnızım artık diye içimi üzüntü kırgınlık kapladı
Aa şu an şok içersindeyim. Bizim de kavga sebebimiz aynaydı. En son bana aynasının yerini sormuş ben de duymadım, ortalık kalabalıktı. Sonra birden beni nasıl duymazsın diye azarlamaya başladı.
Çok şaşkınım aynı olayları yaşamamıza
Benim olayda cuma çıkışıydı. Eve gözlerim dolu dolu gelmiştim
Aradan 2-3 ay kadar uzun bir zaman geçti bunlar hiçbir şekilde yüzüme bakmıyor bende onlara karşı yokmuş gibi davranıyorum tenefüste gidip tuvalette gizlice ağlardım sınıfta açıp kitap okurdum cam kenarına giderdim okulun mescitine gidip diğer tanımadığım kızlarla sohbet ederdim falan... Bu şekilde geçti sonra bunların arkadaşlığı zedelenmeye başladı bu bahsettiğim x kişisi olan ruh ve sinir hastası olay çıkardı. bu arada bahsettiğim iki kızdan birisini ben çok sevmiştim çok cana yakın gelmişti ama en fenası oymuş çünkü diğer kız yine benimle gizlice bakismaya calisiyordu o sinir hastasinin korkusundan bakmıyordu fark ediyordum ama diğeri resmen o günü bekliyormuş gibi biranda benimle bütün bağlarını söktü ve ben o gün onun gerçek yüzünü gördüm. Az önce bahsettiğim olayda inanır mısın bu x kişisi ile fena olup benimle durduk yere küsen y kişisi arasında çıktı bunlar büyük bir kavga ettiler. Bütün yolları ayrıldı. 12. Sınıfa geçtik bunlar sene boyunca birbiriyle kavga ettiler en son ikiside birbirine girdi bende saf gibi ayırdım. Nede olsa bahsettim sana ilkin araları bozulunca bana karşı yumuşadılar ben affettim. Ve o kavgada ikiside disiplinlik olup okuldan uzaklaştırma aldılar tüm okulun diline düştüler 😄
Yok artık gerçekten aynı şeyleri yaşamışız 😂
Çok güzel bir karma hikayesi. Umarım ben de onların dağılışına şahitlik ederim.
Gerçekten buna çok şaşırdım hdjsjs
Bende şok oldum özellikle ayna detayı ve sinir problemi olan kişilere denk gelisimiz
Sadece inan. Ben inandım bir gün bir şey olacak dedim. Senin kalbin gerçekten kırıldı ise inanki onlardan çıkacak Allah'a bırak..
Ben bu olaydan sonra akillanmadim ders çıkarmadım ama sen lütfen öyle olma. Kimseye karşı verici olma fazla fedakarlık yapma yeri gelince kendinle vakit geçir her anını onlarla geçirmek zorunda gibi hissetme. Aranız bozuk kalırsa da akışına bırak canını sıkmaya değmez inanki lise bitince birbirlerini tanimayacaklar
12. Sınıf mısın
Evet 12 yim
Şimdi de o arkadaşımı takipten, takipçiden çıkardım. Diğerleriyle birlikte engelledim beni bulamasınlar diye
Burcunuz nedir
Benim burcum yengeç ya senin?
Hemen engellemekte sence iyi mi yaptın hani seninle konusmadilar ise tavır yaptılarsa falan
Aslan
Zaten gerçek dostlarım değillermiş. Onlar birbirlerinin bile gerçek dostu değil. Hayatımdan haberdar olmalarını ve bunu masalarında konuşulacak konu yapmalarını istemedim.
Öyleyse iyi karar almışsın bu arada üzüldüm ya çok zıt burç karakterleriyiz😅
Evet ya ben de üzüldüm ama yengeç burcu arkadaşım var ve anlaşırız dhsjsk
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!