Abimi malum işi yaparken yakaladım? Ve eskisi gibi degilim? Ondan igreniyorum biraz normal mi?

Abimle ayni uniyi kazandik. O dis hekimligi 4. sinifi okuyor bu sene. Bende bu sene eczaciligi kazandim ve abimin yanina geldim. Abim normalde arkadaslariyla kaliyordu ama artik beraber kaliyoruz.

29 ekim tatilinde ailemizin yanina gittik geldik. Ben birkac esyami unutmusum. 29 ekim tatilinden sonra bir haftasonu tekrar ailemin yanina gitmeye karar verdim. Abime de dedim yok 1 gun icin ben gelmem, sen git neyini alacaksan al, annemleri de gör gel dedi. Bende cuma aksami gittim. Abime de pazar aksam dönerim dedim.

Ama pazar aksam donmek istemedim. Dinlenmek istedim evde de. Sabahtan yola ciktim.(kendi arabamizla gidip geliyoruz. Babam arabayi hediye almisti 4 sene once)

Ben habersiz sabahtan yola cikip eve geldim. Evde sesler geliyordu. Kapi hafif aralikti ama bir sey gormedim. Gardolaba denk geliyordu. Ilk anlamadim iyice dinleyince anladim. Ilk ayakkabilikta falan da kizin ayakkabisini farketmedim.

Tekrar evden cikacaktim toparlansin diye disarda oyanalayim diye dusumdum ama sinirlendim. Tekrar yapmasin, bu evde buna maruz kalmayayim m, gidip nerde ne halt ediyorsa etsin ama bu evde yapmasin diye kapidan tekrar ciktim. Zile bastim uzunca. Kapiyi anahtarla actim. Abi ben geldim diye 2 defa bagirdim. Şu valizi alsana agir diye bagirdim bir de.

Abim kapiyi orttu hemen ve geliyorum 2 dk bekle dedi. Geldi, kapiyi tekrar orttu. Sen aksam gelmeyecek miydin dedi. Evim degil mi istedigim zaman gelirim, ne farkeder, evde dinleneyim biraz, yarin hemen okula gidecegim diye erkenden geldim dedim. Abiminde telasini, basilmasini farkettim fazlasiyla.

Abim valizimi aldı. Icerdeki kiz cikmadi. Elimi yuzumu yikadim. Abime ben yol yorgunuyum ustumu degistirip biraz uzanirim beni rahatsiz etme bir sure dedim. Abimin gozleri isildadi tabi bunu deyince. Kizi nasil cikaririm diye dusunuyordu bence. Odama bilerek gectim. Kapiyi dinlemeye basladim. Cok ses cikarmadilar, hic duymadim diyebilirim. Sessizce cikti gitti kiz.

Ama ben bu durumdan rahatsizim. Abime eskisi gibi davranamiyorum. Igrenc geldi bana. Ailemizde bizi boyle yetistirmedi. O sesler, abiminde nefes alisverisini vs duydum igreniyorum ya. Cok normal bir sey belki ama aileden biri yapinca daha da igrenc geliyor. Abime baktikca da hatirliyorum.

Abimi malum işi yaparken yakaladım? Ve eskisi gibi degilim? Ondan igreniyorum biraz normal mi?