Abimle yengemi ayrıma noktasına getirdiğim için sorun ben miyim?

Abimle yengem yaklaşık iki buçuk yıldır birlikteler. Hep beraber yerdik, içerdik, gezerdik ve eglenirdik. Tabiikide arada ufak tartismalar olurdu fakat bu çok farklı. Yengem çok garip birisi. Ve anneme sürekli saygısızlık yapiyor, annesi yaşındaki kadinla boyboya geliyordu. Ve bu duruma bir son vermek istiyordum. Cunku abim iki tarafida idare etmeye çalışıyor fakat basaramiyor. Surekli annemi haksız buluyor (ki annem haklı). Geçen günlerde annem yengemin iş yerine gitmiş ve selam bile vermemis. Annem bu duruma cok sinirlendi ve aralarında tartıştılar. Ve annemi heryerden çıkarmış. Bugunde abimle yazisirken megersem o da yanindaymis. Ondan bahsetmememize rağmen konuştuk ve yatacaktim ben. Kendine iyi bak abim yazdım ve üstten gelen mesajı görünce bazı taşlar oturdu."sen kendine iyi bak:)" bunu onun yazdığını anladım ve abime telefonunu başkasına vermemesini söyledim ve biranda bana hakaret etmeye başladı (yengem). Benim içinde bardağı son taşıran damlalar olduğu için patladim ve çok ağır konuştum (pişman değilim fakat ya kırıldıysa?). Ben çok kırıldım fakat umrunda bile değilim ama ben aynı şeyi yapamıyorum. Birdaha suratıma bakmayacagini soyledi ve kavga dahada büyüdü. Abim sürekli onu haklı buluyor fakat kendimi haklı buluyorum. Ozelden yazisirken mesajlarımizi okuyup (ondan bahsetmedim bile) araya girip hakaret etmeseydi bende adım atmazdim. Yengem bazı eşyaları abimle göndermiş ve devamininda geleceğinden eminim. Abimin ilişkisini mahvetmek istemezdim ama elimde degildi. Sizce sorun ben miyim lütfen yardim edin. :)))
Abimle yengemi ayrıma noktasına getirdiğim için sorun ben miyim?