Ailemi silmek istiyorum ama cesaretim yok?

19 yaşındayım 10 yaşından beri kapalıyım çok toksik bir aile ilişkimiz var liseye geçtiğim sene yavss yavaş kendimi tanimaya başladım ve kapalıyken mutlu değildim 8 yaşından beri aile bakkalımız var oraya bakıyorum kaç kez tacize uğradım kardeşimi 7 yaşından beri ben büyüttüm kapandım namaza başladım ama asla yaranamadım bir gün sevseler diğer gün burnumdan getiriyorlardı kinlendim büyüdükçe açılmak istedim içime cin şeytan kaçtığını düşündüler sonra evden kaçtım geri aldılar sonrasinda iyice koptum onlardan hala kapaliyim ama dışarda açılıyorum hala açılmamı kabul etmiyorlar hala yaranamıyorum artık hiç bir şeyden mutlu olamıyorum bunalımdayım uzun zamandır iş ayarladım kalacak yer ayarladım bir an önce evden uzaklaşmak istiyorum çünkü başımda türban varken kendimi çok kötü hissediyorum nefesim sıkışıyor eve girince annemi babamı görünce şuurum bozuluyor tahammülüm kalmadı artık evden ayrılsam kendi duzenimi kurmak istiyorum fakat yine de içimde ki vicdan azabı beni rahat bırakmıyor hala onları üzmekten korkuyorum ben gün geçtikçe daha fazla üzüldüğüm halde her şeyden uzaklaştım yaptigim tek şey çalışıp uyumak kendimi bulmak mutlu olmak istiyorum sizce yapacağım şey nankörlük olur mu vicdan azabı çekmekte haklımıyın...

Ailemi silmek istiyorum ama cesaretim yok?