Aile & Toplum Dünyayı verseler neyden vazgeçmezsiniz? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Size dünyayı verseler yinede neyden vazgeçmezdiniz.(hayal ürünü içermektedir)www.youtube.com/watchAh şarkılarda olmasa napicidük 😄 Dünyayı verseler neyden vazgeçmezsiniz? Cevapla Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. kendimden ve sevdiklerimden vaz geçmem 1 0 Yorumla
Yusufakgul Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Görseldeki kız kafasını ota mi soktu ne yaptı öyle. Bu arada dünyaları verseler ailemi sevmekten vazgeçmem. 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl He ota soktu Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Dünyayı verseler Evladımdan asla vazgeçmem kendimden vazgeçtim ondan vazgeçmedim o benim yaşama sebebim ❤️ 1 0 Yorumla
HardFastFierY Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı. Hele bitane dostum varki yer yüzünde hiç birşeye değişmem @matmazel58 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Benim olan hayatımda olan hiçbirşeyden vazgeçmem 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. mutlu bir ilişkim varsa asla... 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayalini kurduğum şeylerden 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. oğlumdan 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çociklerimden 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Çocuklarımdan 1 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Evlat 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. ailemden 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kendimden ve sevdiklerimden vaz geçmem
Görseldeki kız kafasını ota mi soktu ne yaptı öyle. Bu arada dünyaları verseler ailemi sevmekten vazgeçmem.
He ota soktu
Dünyayı verseler Evladımdan asla vazgeçmem
kendimden vazgeçtim ondan vazgeçmedim o benim yaşama sebebim ❤️
Hele bitane dostum varki yer yüzünde hiç birşeye değişmem @matmazel58
Çocuklarımdan ve ailemden eşimi de unutmayalım kesinlikle ❤️❤️
Dünyayı verseler annemden vazgeçmem
Benim olan hayatımda olan hiçbirşeyden vazgeçmem
mutlu bir ilişkim varsa asla...
Elde edilmesi çok zor bir dostluktan...
Hayalini kurduğum şeylerden
Sağlığımdan
Sevdiklerimden