Aile & Toplum 1 ay Sınırlarından memnun musun? rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Bulunduğun ev, aile, iş, okul, ekonomi, toplum vs. Memnunum Değilim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sınırlarından memnun musun? Cevapla İş Soruları Memnuniyet Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
kronospell Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 ay Arzuladığım yerlere ulaşamadım, yaklaşana kadar deniyorum ama hayırlısı bu değildir belki yetinmek gerekir.“Bir şey hakkında düşünüyorsanız, karar verin. Bir şeye karar verdiyseniz artık düşünmeyin.” 2 1 Yorumla rekreasyonistt 1 ay Düşünüp kararını ver, karar verdiysen de daha fazla düşünme. Çok sevdim 👍🏻👍🏻 Yorumla
Heliosphere Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 1 ay Genel olarak evet. Bazı ufak detaylar kaldı. Hallederim. 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Ev aile çok şükür iş rhaatlık olarak güzel ara olarak değil onun dışında toplum ekonomi tabi ki memnun değilim 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 29 gü Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Sınırlar umurunda değil 0 0 Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Hiç değilim. Her şeyden uzaklaşmak istiyorum 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 40 , eic 68% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Memnunum tüm sınırlar mayın döşeli. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Degilim ama herhalime sukurler olsun🙏 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 110,3b cevap paylaştı. Hayır hiç memnun değilim. 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kısmen memnunum. 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. Memnunum. 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 1 ay Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Evet memnunum 0 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Aile & Toplum konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ever memnunum gadası 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 1 ay Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Memnunum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Arzuladığım yerlere ulaşamadım, yaklaşana kadar deniyorum ama hayırlısı bu değildir belki yetinmek gerekir.
“Bir şey hakkında düşünüyorsanız, karar verin. Bir şeye karar verdiyseniz artık düşünmeyin.”
Düşünüp kararını ver, karar verdiysen de daha fazla düşünme. Çok sevdim 👍🏻👍🏻
Genel olarak evet. Bazı ufak detaylar kaldı. Hallederim.
Ev aile çok şükür iş rhaatlık olarak güzel ara olarak değil onun dışında toplum ekonomi tabi ki memnun değilim
Bu dünyadan memnun değilim ne sınırı
Sınırlar umurunda değil
İş dışında evet yakında ayrılıcam zaten
Hiç değilim. Her şeyden uzaklaşmak istiyorum
Memnunum tüm sınırlar mayın döşeli.
Degilim ama herhalime sukurler olsun🙏
Hayır hiç memnun değilim.
Kısmen memnunum.
Suriye İran sınırından memnun değilim
Memnunum.
Memnunum
Evet