Eğitim & Kariyer Calisiyormusunuz? Calistiginiz yerden memnunmusunuz? apoptygma1 Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Isiniz rahatmi yoksa agir bir iste mi calisisiyorsunuz? Ben bu gun cok yoruldum o kadar calistim beynim dondu sanki. Calisiyormusunuz? Calistiginiz yerden memnunmusunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Figog Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kendi şirketim var çalışma saatleri kendime bağlı günde 3-4 saat 0 4 Yorumla apoptygma1 +1 yıl Sanslisin Yorumla Figog +1 yıl Sende olabilirsin yaptığın iş çok yorucuysa kendine başka bi iş bak Yorumla apoptygma1 +1 yıl Aslinda iyi olur ama su anda bu mumkun degil. Yorumla Figog +1 yıl Zamanla fırsatı yarat seçeneğin hazır olsun Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Allah devlete zeval vermesin. Sana da kolaylık versin 0 0 Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. İş yeri kendimin kafam rahat çok şükür 0 1 Yorumla apoptygma1 +1 yıl sansli birisin Yorumla
suskun_34 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kendi işim daha çok yoruluyorum 0 1 Yorumla apoptygma1 +1 yıl Insanin kendi isi olmasi cok iyi yoksa itten kopekten emir almak daha cok koyuyor insana. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Agir bir isim var maalesef 0 0 Yorumla
KayaJuan Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl doktorum. çok yoğunumsizin meslek? 0 6 Yorumla apoptygma1 +1 yıl Pastanede calisiyorum, ekmek falanda yapip satiyorum bende yogun oluyor aslinda 2 isci gerekli aksama ama bir tek ben kaldigim icin cok yoruluyorum. Yorumla KayaJuan +1 yıl Allah kolaylık versin.Pasta güzel yapar mısın? Yorumla apoptygma1 +1 yıl Tesekkur ederim, onu pastanin tadina bakanlara sormak gerek. Yorumla KayaJuan +1 yıl hangi şehir? belki yakınızdır bakarım tadına Yorumla apoptygma1 +1 yıl Ben yurtdisindayim herneyse, tesekkur ederim yorum icin. Yorumla KayaJuan +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendi şirketim var çalışma saatleri kendime bağlı günde 3-4 saat
Sanslisin
Sende olabilirsin yaptığın iş çok yorucuysa kendine başka bi iş bak
Aslinda iyi olur ama su anda bu mumkun degil.
Zamanla fırsatı yarat seçeneğin hazır olsun
Allah devlete zeval vermesin. Sana da kolaylık versin
İş yeri kendimin kafam rahat çok şükür
sansli birisin
Kendi işim daha çok yoruluyorum
Insanin kendi isi olmasi cok iyi yoksa itten kopekten emir almak daha cok koyuyor insana.
Yorucu bir iş ama seviyorum işimi.
Agir bir isim var maalesef
Ben çok rahatım valla
Şükür canım ben memnunum
Ebet gayet rahat bir işim var
doktorum. çok yoğunum
sizin meslek?
Pastanede calisiyorum, ekmek falanda yapip satiyorum bende yogun oluyor aslinda 2 isci gerekli aksama ama bir tek ben kaldigim icin cok yoruluyorum.
Allah kolaylık versin.
Pasta güzel yapar mısın?
Tesekkur ederim, onu pastanin tadina bakanlara sormak gerek.
hangi şehir? belki yakınızdır bakarım tadına
Ben yurtdisindayim herneyse, tesekkur ederim yorum icin.
rica ederim
Kolay gelsin.
memnunum
Evet ve evet
Gayet rahat