Ben minyon tipli beyaz tenli sarışın biriyim evlendim 3 senede ikinci çocuğu doguracagim ister istemez vücudum değişti ama herzaman bakimimi herseyimi yaptım eşim ne yaparsam yapayım hep beni başka kadınlar ile kiyasliyor ki benle birlikte bile olmuyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çüş yani garip bir kocanız var. O sizi onemsemiyorsa siz de onu onemsemeyin
Ne gibi kiyaslar yapiyor ne bekliyor yani hamile birinden gidip kim kardashian vucudu olacak degil ya
Başkasının karısına ban bir sana bak yolda birine seni annem diye tanıştırayım
ne okuz biri baskasiyla evlenseymis madem
Benim bu hamilelik zor geçiyor bana gelmiş ancak yat senin gibi hamileler tarlaya gidiyor diyor
Ya amaci ne yani ne olsun istiyor anlamiyom ki neden ona batiyor cok sacma bir esin var gercekten
O gün doktora gidecez makyajımı yaptım elbise giydim bana baktı bir boka benzemedin dedi
O gün bir yere gidecez allık Sürüyorum maymuna döndün ded
Senin koca seni gercekten seviyor mu acaba insan demez yani normal bir insan bunu demez sevdigine ozellikle de esi olan cocuklarinin anasi olan ve yine hamile olan birisine
Bide gelmiş 3 ne Zaman diyor
affedersin de n. ah ona cocuk baska boyle yapan birisine ne verecen
Bende aynısı dedim beni alana kadar aklı çıktı şimdi yüzüne bakamıyorum diyor
troll falan mi yapiyon ya
Valla ya
Herkes dört dörtlük değil
sadece bi sacma geldi bu kadar kotu sozler neden soyler bir insan esine o garibime gitti
Çünkü onun bildi es kavramı kendi eşine köle yapan ev çocuk dışında uğraşı olamayan para harcamayan bir eş
Ama çocuk hariç hiç bir şey bende Yok ya kafayı yiyor
tamam da neden oyle kiyaslar yapiyormus evden cikmayan ve hamile olanin vucudu fizigi degismesi gayet normal dogal degil mi cok tuhaf yani celisiyor kendisiyle sanki
ne varmis senin tipinde vucudunda bu kadar anormal gelecek merak ettim dogrusu
En ufak bir şey de kusur arıyor
peki neyi kusur ediyor simdi mesela gorebilirmiyim acaba ozel bir sey degilse tabi
Neyi gorecen
O gün pide yaptırmış acıktım çaydan önce bir lokma alim koyayım dedim bana ancak ye ayı dedi yemedim sonrada yemedim diye kahva etti
bilmiyorum kusur olarak gordugu seyi
Para harcıyorum diye kavga etti para ile tehtit etti yani bana para vermezmiz unuttuğu bir şey var oturdumuz ev benim altındaki araba da benim
Hee ben vucuduna falan kusur buluyor sikayet ediyor saniyordum.
yani boyle tehditlere ne gerek var karsindaki esin dusmanin degil ki ne a. ptalca ve cocukca seyler
Onada buluyor onun için tepeden tırnağa kusurum
Anne tarafım hepsi beyaz yakalı ya da işi yoğun olan insanlar bize gelmezler o bir kusur
Kızım beni emmedi eşim. Beni suçladı
hmm bende vucudunda kusur olarak gordugu sey nedir bu kadar kusur anormal olarak gorecek neymis diye
ee ne oldu peki cocugun anne sutu almadi mi
Kilom varmış karnım varmış
ee var mi ne kadar yani
Ben bir sene ile hamile kaldım o bir kiloları veremeden kaldım yani olsun bide bebekten karnım büyüyor bide kendi 120 kilo
120kilo da kendisi ve bu laflari yapiyor pes yani. Sen kacsin ya da oldun
İlk hamilegimi 100 biridim 10 kilo verdim gene hamile kaldım 108 oldum
ikiniz de birbirinizden farkiniz yok yani sen bide hamilelikten dolayi boyle olmussun o daha da normal yoksa ondan da zayifsin da o bu laflari soyleyecek hakki nerden buluyor kendisi zayiflasa ya sende ona kasli ucgen vucutlu erkekleri goster onlar kadar olamadin gibi desen ne olur kabul edecek sanki bencil pislik herif. Boylariniz nasil
Ben 157 o 170 benden çok uzun değil ki
yani oyle de degilmis. Sende boyunla kilon oranti olarak nasil duruyor acaba. Ama erkekte o boyla da olmaz
neyse ben yatiyorum sabah devam ederiz belki
Seni kaybetmekten korkmuyor.
İncelemek lazım esini
Nasıl olur sen ciddi misin ya
Evet beni canım aptal diye çağırıyor
Minyon olman senin için güzel bir şans
Esime göre kötü
Hayır yaa saçmalama olur mu öyle şey
Ben 34 numara ayakkabı gidiyorum bana çocuk diyor
Saçmalama canım yaa ne çocuğu kaç tane çocuk yapmışsın hem beğenmiyor da niye almış seni
Erkekler harbi nankör abi
Soyle az insan olsun
Daha kızımız iki yaşına girmedi ikinci çocuğu istedi
Oldu üçüncüyü istiyor iş güzel lafa geldimi ayı canım
Yani acelesi neymis ilginc
kuluçka makinasıyim
ne diyim ki hayvan herif
Ben kendi için tarzimimdan caz geçtim o gün doğumdan sonra saçımı rengini değiştirmek istiyorum dedim ne yaparsan yap bir halt olmaz dedi
Sacma sapan bir insanmis kocan
Boşa baci.
Eee yani?