Ben yurtdisina ciktigimdan beri burada yeni bir hayatim oldu ama yakin arkadasim dedigim birkaciyla veda ederken bazilari?

Bazilari ne hal ne hatir sordu facebooktan takip edip nasilsin yaziyor cevap yaziyorum ses seda yok paylasim yapiyorlar tuhafmi silmem eski arkadaslarimi? Kendimi kariyerime adadim erkek arkadasim var cok zor zamanlardan gectim nasilsin iyimisin diye arayip sormadi eski yakin arkadasim istek atti reflekslw kabul ettim fb tan sonra mesaj atmis yazmadi bile uzerine iyiyim sen nasilsin deyince. Görmemismidir yoksa saf mi saniyor sizce beni? Bende sildim hemen ama kafama takildi nankör bir insanda olmak istemiyorum ama aradan 3 sene gecti ülkemede gitmedim hic gereksiz insanlari hayatimdan cikardim hal hatir sormayip bu takip etme meragi ne anlamiyorum. Yabanci olsa anlarim ama yabanci gibi hal hatir bilmeyince bende ne yapacagimi bilemedim sildim ama ikilemdeyim

Ben yurtdisina ciktigimdan beri burada yeni bir hayatim oldu ama yakin arkadasim dedigim birkaciyla veda ederken bazilari?