Güzellik & Bakım Çillere veda etmek mümkün mü? TUuBİiŞşŞş Takip Et Xper 2 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kızlar çilli bir ciltteki lekeleri evde nasıl geçirebiliriz? Çillere veda etmek mümkün mü? Cevapla Cilt Soruları Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Çilleri leke olarak görmüyorum. Hafiften de olsa annemden gelen çillerimi çok seviyorum. Bence sen de leke olarak görme. 0 1 Yorumla TUuBİiŞşŞş +1 yıl Bilinc altına yerlestirmek lazm ben takıntılıyim biraz🥺🥺🥺 Yorumla
hoşgezeninhoşkalfası Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 73% +1 yıl Tubaaaaa insanların üzerine çizip sahip olmak için dualar ettiği çillerini hor görme! 0 1 Yorumla TUuBİiŞşŞş +1 yıl Ama ben sevmim işte 🥺🥺🥺 Yorumla
Mericeyn96 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Bebeğim çillerin ayrı bir güzelliği var akışına birak 0 0 Yorumla
randombirisiiste Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ciller cok guzel duruyor ya elimde olsa kalici cil yaptiririm sen veda etmek mumkun mu diyorsun :( 0 2 Yorumla TUuBİiŞşŞş +1 yıl Kapatmak için dünya çabalıyorum çok var. Allahn verdiqi ama töbe kendimi çirkin qörüorum🥺🥺🥺 Yorumla randombirisiiste +1 yıl ya gorme kendini cirkin falan kafayi yedinn cok sirin duruyor cil Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. ya çil güzel işte nesini sevmiyon 0 1 Yorumla TUuBİiŞşŞş +1 yıl Devamlı sende olunca qörsel qelmio Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çilleri leke olarak görmüyorum. Hafiften de olsa annemden gelen çillerimi çok seviyorum. Bence sen de leke olarak görme.
Bilinc altına yerlestirmek lazm ben takıntılıyim biraz🥺🥺🥺
Tubaaaaa insanların üzerine çizip sahip olmak için dualar ettiği çillerini hor görme!
Ama ben sevmim işte 🥺🥺🥺
Bebeğim çillerin ayrı bir güzelliği var akışına birak
ciller cok guzel duruyor ya elimde olsa kalici cil yaptiririm sen veda etmek mumkun mu diyorsun :(
Kapatmak için dünya çabalıyorum çok var. Allahn verdiqi ama töbe kendimi çirkin qörüorum🥺🥺🥺
ya gorme kendini cirkin falan kafayi yedinn cok sirin duruyor cil
ya çil güzel işte nesini sevmiyon
Devamlı sende olunca qörsel qelmio
Mümkün