Güzellik & Bakım 1 ay Çillere veda etmek mümkün mü? TUuBİiŞşŞş Takip Et Xper 1 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Kızlar çilli bir ciltteki lekeleri evde nasıl geçirebiliriz? Çillere veda etmek mümkün mü? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 26 , eig 98% 1 ay Çilleri leke olarak görmüyorum. Hafiften de olsa annemden gelen çillerimi çok seviyorum. Bence sen de leke olarak görme. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör TUuBİiŞşŞş 1 ay Bilinc altına yerlestirmek lazm ben takıntılıyim biraz🥺🥺🥺 Yorumla
hoşgezeninhoşkalfası Takip Et Guru Yaş: 29 , eig 72% 1 ay Tubaaaaa insanların üzerine çizip sahip olmak için dualar ettiği çillerini hor görme! Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör TUuBİiŞşŞş 1 ay Ama ben sevmim işte 🥺🥺🥺 Yorumla
Mericeyn96 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 51% 1 ay Bebeğim çillerin ayrı bir güzelliği var akışına birak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
randombirisiiste Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay ciller cok guzel duruyor ya elimde olsa kalici cil yaptiririm sen veda etmek mumkun mu diyorsun :( Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör TUuBİiŞşŞş 1 ay Kapatmak için dünya çabalıyorum çok var. Allahn verdiqi ama töbe kendimi çirkin qörüorum🥺🥺🥺 Yorumla randombirisiiste 1 ay ya gorme kendini cirkin falan kafayi yedinn cok sirin duruyor cil Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 96% 1 ay ya çil güzel işte nesini sevmiyon Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör TUuBİiŞşŞş 1 ay Devamlı sende olunca qörsel qelmio Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çilleri leke olarak görmüyorum. Hafiften de olsa annemden gelen çillerimi çok seviyorum. Bence sen de leke olarak görme.
Bilinc altına yerlestirmek lazm ben takıntılıyim biraz🥺🥺🥺
Tubaaaaa insanların üzerine çizip sahip olmak için dualar ettiği çillerini hor görme!
Ama ben sevmim işte 🥺🥺🥺
Bebeğim çillerin ayrı bir güzelliği var akışına birak
ciller cok guzel duruyor ya elimde olsa kalici cil yaptiririm sen veda etmek mumkun mu diyorsun :(
Kapatmak için dünya çabalıyorum çok var. Allahn verdiqi ama töbe kendimi çirkin qörüorum🥺🥺🥺
ya gorme kendini cirkin falan kafayi yedinn cok sirin duruyor cil
ya çil güzel işte nesini sevmiyon
Devamlı sende olunca qörsel qelmio
Mümkün