Aile & Toplum Tartışmalarda ilk geri adımı genelde sen mi atarsın? 1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor 🪻🪻 Güncellemeler1 yıl Süper soruu ✨ Tartışmalarda ilk geri adımı genelde sen mi atarsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. ben tartışmam sevdiklerimle 0 0 Yorumla
Deliihanfindiibirii Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Tartışma olasaya kadar alttan alırım ama sesi alçalmiyorsa o sesi de kısmak lazım o haddi kendinde hiçbir şekilde kimse bulamaz çünkü 0 3 Yorumla 1mrytprkk 1 yıl Evet bu konuda gerçekten haklısın Yorumla Deliihanfindiibirii 1 yıl Biz kadınız biz kendimizi savunmayacağız da bizi kim savunacak biz kendimize yeteriz bacim Yorumla 1mrytprkk 1 yıl 💜💜 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl İlk geri adım ve alttan almak benden beklenmesin.. Geçmişte oldu, bundan sonra olmaz.. Bana haksızlık yapanlar bedelini ödeyecekler.. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Tartışmanın içeriğine ve karşımdakine bağlı 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. iki tarafta sevdikten sonra haklı çıkmak önemli değil ki mutlu çıkabilmek önemli 0 0 Yorumla
melislezmndmdm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Sevgilim de kız oluyor genelde o yüzden tartışma da olmuyor 0 0 Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Tartismayi hiç sevmem 0 1 Yorumla 1mrytprkk 1 yıl Bende ya Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı. bir faydasını görmedik onun. D 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Atmam ya da attırırım 0 0 Yorumla
Lvivrose Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Asla geri adım atmam 0 1 Yorumla 1mrytprkk 1 yıl Ya haksızsan Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. haklıysam zerre gerı adım atmam 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Hiç huyum değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ben tartışmam sevdiklerimle
Tartışma olasaya kadar alttan alırım ama sesi alçalmiyorsa o sesi de kısmak lazım o haddi kendinde hiçbir şekilde kimse bulamaz çünkü
Evet bu konuda gerçekten haklısın
Biz kadınız biz kendimizi savunmayacağız da bizi kim savunacak biz kendimize yeteriz bacim
💜💜
İlk geri adım ve alttan almak benden beklenmesin.. Geçmişte oldu, bundan sonra olmaz.. Bana haksızlık yapanlar bedelini ödeyecekler..
Tartışmanın içeriğine ve karşımdakine bağlı
iki tarafta sevdikten sonra haklı çıkmak önemli değil ki mutlu çıkabilmek önemli
Sevgilim de kız oluyor genelde o yüzden tartışma da olmuyor
Tartismayi hiç sevmem
Bende ya
bir faydasını görmedik onun. D
İlişkiye verdiğim değere göre değişir
Atmam ya da attırırım
Asla geri adım atmam
Ya haksızsan
haklıysam zerre gerı adım atmam
Duruma göre
Evet
Hayır atmam