Aile & Toplum Çekirdek yesem bi şey olur mu? kayıprensesssss Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz gece bi şey yer misiniz? Ders çalışıyorum da boğazım kurudu☺ Çekirdek yesem bi şey olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. bir şey olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bir avuç çekirdek yerken okudum bunu ben yaptım sen yapma 1 1 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Neden Yorumla
Gündüzsadece Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Allah kolaylık versin Afiet olsunbir şey olmaz yiyin 1 0 Yorumla
Losue7222 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 1 yıl ohoo nolcak kız analı oğullu çitliyoz bu saatte 😂😂 0 0 Yorumla
KıbrısGezmesi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Afiyet olsun ne olcak sende 1 27 Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Yaş kaç Yorumla kayıprensesssss 1 yıl 23 Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Yiyiyon mu çekirdek uyku da kacar Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Vize sınavım var çalışcam kaçsın bi şey olmaz Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Kolay gelsin hangi bölüm Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Not çıkarıyom hem de yiyim dedim cumartesi sınav Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Öğretmenlik Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Anladım hangi ders peki Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Masajla Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Yeni uygur Türkçesi dersi not çıkarıyom vere nerden sorar diye Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl İyi kolay gelsin bende geçti ya Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Yeni uygur T ve ORHUN T sınavım var cumartesi Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Kolay gelsin başarılar Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Sen okuyo musun Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Bitirdim 2017 de bitirdim Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Bölüm Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Ekle mesaj atam istersen Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Yaş Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl 29 ol Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Burç Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Mart ayı iste Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Kaçı Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl 14 Senin Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Akrep Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Güzelmis benim balık Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Başarılısınız Yorumla KıbrısGezmesi 1 yıl Uyudun mu Yorumla
KisacaHido Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Çekirdek tuzlu daha çok boğazın kurur 0 0 Yorumla
femboyavcısı Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl kız nolcak ye gitsin 2 1 Yorumla kayıprensesssss 1 yıl Yiyorum kilo yapması umrumda değil sadece zararlı mı diye sordum Yorumla
Diyarbakır_mavıs21 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Su iç kız çekirdek daha çok kurutur deli ☺️🤦♂️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bir şey olmaz
Bir avuç çekirdek yerken okudum bunu ben yaptım sen yapma
Neden
Allah kolaylık versin
Afiet olsun
bir şey olmaz yiyin
Birşeyler içmeyi daha çok seviyorum.
ohoo nolcak kız analı oğullu çitliyoz bu saatte 😂😂
Afiyet olsun ne olcak sende