Eşim babamla gorusmemi istemiyor lütfen okuyun?

Arkadaşlar olay biraz uzun ancak elimden geldiğince kısa anlatıcam. Benim babam çok iyi ama patavatsiz bir insandır ağzına geleni söyler maalesef. Esimle çok sıkışık olduğumuz bir konu oldu iki ay önce annemden bilezik aldık borç olarak hatta bu ay ödeyecektik tamam dediler çünkü bizim düğünden bişey kalmamıştı kendimizi toparladik verecektim. Neyse benim eşimin iki hatta vardı çok önceden biri faturaliydi onun son faturasını ödememiş uzerinden bir buçuk yıl geçmiş o borç birikmiş icralık olmuş bizim haberimiz bile yok muhtarliga kağıt gitmiş babamgilde bunu bı güzel görmüşler aramis eşime soylemis sonra telefonu kapatmayı unutup anneme demiş ki böyle kuzum şimdi o kufuru yazamıyorum anladınız böyle kuzum borç veriyorsuun daha telefonu ödeyemiyor demiş halbu ki arabamiz bile babamın üzerine bu küfürü eşim duymuş bana aradı bağırdı o adamla bidaha görüşmeyeceksin evine gitmeyeceksin gidersen geri gelme diyor Allah aşkına ben napayım 6 aylık da çocuğumuz var çok arada kaldım bu durumda hakli mı nasıl yaklasmaliyim

Güncellemeler
1 yıl
Klavye çeviriyor bilmem ne çocuğu gibi bir küfür etmiş
Eşim babamla gorusmemi istemiyor lütfen okuyun?